Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım Allah’tan ümidini kesme dualarımız seninle inşallah sağ salim bebişlerini kucağına alacaksın

Kızlar özel olmayacaksa bu dönemde cinsel hayatınızı nasıl yönetiyorsunuz ben daha doktor kontrolüne gidemedim sizin bir bilginiz var mı ?
Benim ağrılarım olduğundan yasak, muayeneye kadar bekleyin bence. Muayenede doktorunuz zaten ne yapmanız gerektiğine dair bilgi veriyor. Eğer risk yoksa izin verebilir, sadece korunma önemli bebeği koruyan mukusu inceltebiliyor aksi takdirde. Onun dışında doktorunuzu bekleyin bence.

Herkes tabloya baksın eksik olanlar gözümden kaçmış olanları düzelteyim 1 ay sonrasına ufaktan herkes cinsiyet öğrenecek
Merhaba kizlar, benim sat 4 ekim 29 yaşındayım 4 kasim beta hcg 5.44 ile öğrenmiştim suan ultrasona gore 6+1 haftalik. Nasip olursa ilk çocuğum olacak kalp atışı görmedik 5. Haftada kese gorundu

Merhaba. Son adet tarihim 9 ekim ve ben de bu kervana katıldım. 2 oğlum var biri 4,5 biri 2,5 yaşında ve 3. Asla niyetim yoktu ama oluverdi. 28 yaşımdayım ve 1 haftadır psikolojik olarak çok bunaldım hiçbir şekilde yetemeyeceğimi düşünüyorum ne kendime ne çocuklara ne eşime.

Ayy hoşgeldiniz, maşallah iki çocuğunuz var. Anneliğinize de size de çocuklarınıza maşallah diyorum ben. Bence sizin yapamayacağınız hiçbir şeey yok, hepsine de maşallah yetersiniz ben burdan hissettim öyle söyleyeyim. Hoşşgeldiniz tekrardan

Anladım teşekkürler

Ben de fitil olarak kullandım kanama kahverengi ise endişelenme çünkü doktor içeride olan kanama kahverengi leke olarak dışarı atılabilir dedi
Pembe kahve karısık gıbıydı ama baya az geldı ılk pecete ortası oldu sonra sadwce surunce kahve leke geldı sabahta yıne cok acık kahve tonlarda silince bıraz gelmıstı çok sagolun ınsallah bıran once bıter bu lekelenmeler

Ben de 6+4 üm dün gittim en son bir dahaki kontrole 1 ay sonra gel dedi

İlk gebeliğimde ben 2 haftada bir gidiyordum. Özel hastaneye gidiyordum. 1 tanesi gidiş oluyordu sigortadan para kesiyordu. Diğeride kontrol oluyordu para kesmiyordu. Kadın doğumda kontrol süresi 2 hafta. En azından benim hastanemde öyle. Doktorum aynı. Bana yine aynı olacaktır kalp atışını duyduktan sonra cagirir iki haftada bir.

Sen nasılsın canım günümüz aynı sayılır seninle nasıl gidiyor hamilelik
Ben biraz zorlanıyorum ya bulantilar artti prilam kullanıyorum bir nebze daha iyi, hormonlar sinir yaptı işyerindeki herkese sinir oluyorum yorgun hissetme uyku cabası… bir de aşırı iştahsızlık. Canım hiçbir şey yemek istemiyor 🫩
Buarada rafadan yumurtaya bayılırım ben bazlamayla hele bebis doğsun sağlıcakla yine yeriz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…