- 18 Mayıs 2025
- 343
- 215
- 18
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #2.821
Canım Allah’tan ümidini kesme dualarımız seninle inşallah sağ salim bebişlerini kucağına alacaksınCok teşekkür ederim benim açılmam olmadan kasılmayı engellemek , düşük olmasin diye verdi. Böyle oldu bu seferde. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Dediğiniz gibi gerçekten yicek ekmekleri varsa ne olursa olsun yine dogacaklar. Cok çabaladım 1 tane en azından olsun cocugumuz diye tüp bebeği yaptık. Ben rabbimden bir istedim o bana iki tane evlat heyecanı tattırdı. İnşallah tamamınada erdirir. Rabbim en iyisini en hayırlısını nasip edecek inşallah
Progestan kullandım bide dinlendim kendimi yormadım ekstra bi şey kullanmadımKanama alanı gecmesı ıcın bırseyler uygulamadı ışac ıgne gıbı cok sevındım sızın adınıza
Beni haftaya kan vermeye çağırdı kuzum artık 9+4 olucaksın haftaya nıpt için kan vermeden ön muayene yapalım dedi. Benim için de şaşırtıcı olduBalımm hayırlı olsun ben de 8+1 im bugün gittim şükür gördük bebişi bir ay sonra çağırdı tekrar seni ne zaman çağırdı
Ay çok şükürrrr aşırı sevindiiiim kuzumKızlar bugün 8 + 1’iz bir kanama alanı vardı doktor o yüzden her hafta çağırıyordu çok şükür bu hafta kanama durmuş bir ay sonra gelebilirsin dedi her şey normal ilerleyen arkadaşlarım doktor sizi hangi aralıklarla görmek istiyor
Benim ağrılarım olduğundan yasak, muayeneye kadar bekleyin bence. Muayenede doktorunuz zaten ne yapmanız gerektiğine dair bilgi veriyor. Eğer risk yoksa izin verebilir, sadece korunma önemli bebeği koruyan mukusu inceltebiliyor aksi takdirde. Onun dışında doktorunuzu bekleyin bence.Kızlar özel olmayacaksa bu dönemde cinsel hayatınızı nasıl yönetiyorsunuz ben daha doktor kontrolüne gidemedim sizin bir bilginiz var mı ?
Merhaba kizlar, benim sat 4 ekim 29 yaşındayım 4 kasim beta hcg 5.44 ile öğrenmiştim suan ultrasona gore 6+1 haftalik. Nasip olursa ilk çocuğum olacak kalp atışı görmedik 5. Haftada kese gorunduHerkes tabloya baksın eksik olanlar gözümden kaçmış olanları düzelteyim 1 ay sonrasına ufaktan herkes cinsiyet öğrenecek
Ama normalde 2hafta sonra gel demişti bundan sonra 2haftada bir dedi. Beni tanıdığı için sen rahat etmezsen gel yine dediBeni haftaya kan vermeye çağırdı kuzum artık 9+4 olucaksın haftaya nıpt için kan vermeden ön muayene yapalım dedi. Benim için de şaşırtıcı oldu
Ayy hoşgeldiniz, maşallah iki çocuğunuz var. Anneliğinize de size de çocuklarınıza maşallah diyorum ben. Bence sizin yapamayacağınız hiçbir şeey yok, hepsine de maşallah yetersiniz ben burdan hissettim öyle söyleyeyim. Hoşşgeldiniz tekrardanMerhaba. Son adet tarihim 9 ekim ve ben de bu kervana katıldım. 2 oğlum var biri 4,5 biri 2,5 yaşında ve 3. Asla niyetim yoktu ama oluverdi. 28 yaşımdayım ve 1 haftadır psikolojik olarak çok bunaldımhiçbir şekilde yetemeyeceğimi düşünüyorum ne kendime ne çocuklara ne eşime.
Fitil mı iğne mi banada fıtıl verdı ama acaba yetersız mı geldıde dun lekelenme oldu dıyorumProgestan kullandım bide dinlendim kendimi yormadım ekstra bi şey kullanmadım
Anladım teşekkürlerBenim ağrılarım olduğundan yasak, muayeneye kadar bekleyin bence. Muayenede doktorunuz zaten ne yapmanız gerektiğine dair bilgi veriyor. Eğer risk yoksa izin verebilir, sadece korunma önemli bebeği koruyan mukusu inceltebiliyor aksi takdirde. Onun dışında doktorunuzu bekleyin bence.
Bana da bir ay sonra kan ve idrar vererek gelmiş ol dedi ama ben de iki hafta sonra gideceğim sen de haberdar et bizi haftayaBeni haftaya kan vermeye çağırdı kuzum artık 9+4 olucaksın haftaya nıpt için kan vermeden ön muayene yapalım dedi. Benim için de şaşırtıcı oldu
Ben de fitil olarak kullandım kanama kahverengi ise endişelenme çünkü doktor içeride olan kanama kahverengi leke olarak dışarı atılabilir dediFitil mı iğne mi banada fıtıl verdı ama acaba yetersız mı geldıde dun lekelenme oldu dıyorum
Ederiiim kuzum ayy çok heyecanlıBana da bir ay sonra kan ve idrar vererek gelmiş ol dedi ama ben de iki hafta sonra gideceğim sen de haberdar et bizi haftaya
Evet ya insan her gün görmek istiyor beklemek çok zorEderiiim kuzum ayy çok heyecanlı
Pembe kahve karısık gıbıydı ama baya az geldı ılk pecete ortası oldu sonra sadwce surunce kahve leke geldı sabahta yıne cok acık kahve tonlarda silince bıraz gelmıstı çok sagolun ınsallah bıran once bıter bu lekelenmelerBen de fitil olarak kullandım kanama kahverengi ise endişelenme çünkü doktor içeride olan kanama kahverengi leke olarak dışarı atılabilir dedi
Ben de 6+4 üm dün gittim en son bir dahaki kontrole 1 ay sonra gel dediKızlar bugün 8 + 1’iz bir kanama alanı vardı doktor o yüzden her hafta çağırıyordu çok şükür bu hafta kanama durmuş bir ay sonra gelebilirsin dedi her şey normal ilerleyen arkadaşlarım doktor sizi hangi aralıklarla görmek istiyor
Kalp atışından sonra mı bir ay dedi yani çok uzun ya zaman dilimiBen de 6+4 üm dün gittim en son bir dahaki kontrole 1 ay sonra gel dedi
İlk gebeliğimde ben 2 haftada bir gidiyordum. Özel hastaneye gidiyordum. 1 tanesi gidiş oluyordu sigortadan para kesiyordu. Diğeride kontrol oluyordu para kesmiyordu. Kadın doğumda kontrol süresi 2 hafta. En azından benim hastanemde öyle. Doktorum aynı. Bana yine aynı olacaktır kalp atışını duyduktan sonra cagirir iki haftada bir.Kızlar bugün 8 + 1’iz bir kanama alanı vardı doktor o yüzden her hafta çağırıyordu çok şükür bu hafta kanama durmuş bir ay sonra gelebilirsin dedi her şey normal ilerleyen arkadaşlarım doktor sizi hangi aralıklarla görmek istiyor
Ben biraz zorlanıyorum ya bulantilar artti prilam kullanıyorum bir nebze daha iyi, hormonlar sinir yaptı işyerindeki herkese sinir oluyorumSen nasılsın canım günümüz aynı sayılır seninle nasıl gidiyor hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?