- 22 Kasım 2024
- 499
- 906
- 23
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #2.881
Vallahi hep bulantı ile uyanıyorum Bugün de öyleydi ne yapsak geçer acaba ya tuzlu bir şeyler mi yesek
Ben zaten sadece tuzlu şeyler yiyebiliyorum. Hayatımda hiç yemediğim kadar tuzlu salatalık yedim galibaVallahi hep bulantı ile uyanıyorum Bugün de öyleydi ne yapsak geçer acaba ya tuzlu bir şeyler mi yesek
Evet aynen bende her fırsatta uzanıyorum mide bulantısı da cabasıKızlar ben 6+1 deyim ve inanılmaz yorgun hissediyorum kendimi asiri uykusuz sizde boyle misiniz kendime su almaya mecalim yok
Ben bulantidam cok korkuyorum ilk gebeligimde 9 ay gecmemisti, birde 21 aylik kizim var dinleyemiyorum ama ayakta da degilimEvet aynen bende her fırsatta uzanıyorum mide bulantısı da cabası
Aynı sekıldeyımKızlar ben 6+1 deyim ve inanılmaz yorgun hissediyorum kendimi asiri uykusuz sizde boyle misiniz kendime su almaya mecalim yok
Akşamları özellikle gözümü açamıyorum kızların uyku vaktine kadar uyur uyanık duruyorum sonra onlarla beraber uyuyorum malesefKızlar ben 6+1 deyim ve inanılmaz yorgun hissediyorum kendimi asiri uykusuz sizde boyle misiniz kendime su almaya mecalim yok
Öyle deme veren Allah gücüne gider hayırlısı olsun diyelim ne gelirse Rabbimden veren Allahım kolaylıgınıda verir ❤Evet kendimi motive etmeye çalışıyorum gerçekten istemiyormuşum kendimi ikna etmeye çalışıyorum sürekli
Axeparin 0.4 luk ıgne ve coraspın kullanıyorum ben cuma hafıf kanama olunca sadece ıgne kullan dedı banaKızlar aranızda kan sulandırıcı kullanan var mı? Doktor önceki kaybımdan dolayı ecopirin verdi benzer durum yaşayıp kullanan oldu mu acaba
Benim evde salatalık yok Bari ben de alayımBen zaten sadece tuzlu şeyler yiyebiliyorum. Hayatımda hiç yemediğim kadar tuzlu salatalık yedim galiba
Size bu bebeği nasip eden Allah kolaylığını da verir. Allah kuluna kaldıramayacağı yük vermez. Siz de üstesinden gelirsiniz Allahın izniyle. Sağlıkla kolaylıkla gelir inşallahEvet kendimi motive etmeye çalışıyorum gerçekten istemiyormuşum kendimi ikna etmeye çalışıyorum sürekli
Aaa bilmıyordum sebebı nedırBen 2024 temmuz annesiyim şimdi 2026 temmuz annesi olacağım . Kendimde hemşireyim .Bende hamilelik boyunca kan sulandırıcı kullandım sadece kan sulandırıcı kullandığım için sezeryanda genel anestezi aldım belden aşağı yapmadılar.
Hamilelik boyunca kullandınız o zaman siz değil mi? Erken dönemde bebeğe bir zararı yoktur inşallahBen 2024 temmuz annesiyim şimdi 2026 temmuz annesi olacağım . Kendimde hemşireyim .Bende hamilelik boyunca kan sulandırıcı kullandım sadece kan sulandırıcı kullandığım için sezeryanda genel anestezi aldım belden aşağı yapmadılar.
canım benim döngüm 36 gündü. senin geç döllenme olmuş olabilir ben de sat'a göre 9-10 gün gerideydim sat'ı değiştirdik doktorla. Bundan sonraki kontrolün önemli olan. ben 7+3te duydum kalp atışınıKızlar ya doktor bana kesen 5+5 gibi dedi ama ben 6+1'deydim Sizce doktorun hesabına göre bir hafta sonra kalp atışı duyulur mu bekleyemiyorum sabırsızlanıyorum ama şey karından ultrasonla Ben vajinal yaptırmıyorum
Cok normal ilk haftalar oluyor öyle oğlumda da 5+1 de 4+3 cıkmıstı kese bunda da 5+1 de 4+5 çıktı normal yani sonradan yakalıyor haftasını bende gittim 6+1 de sadece kese vardı 1.30 ölctü kesemi karından haftaya cagırdı yarın gidicem 7+1 oluyor inşallah görürüm haber veririmKızlar ya doktor bana kesen 5+5 gibi dedi ama ben 6+1'deydim Sizce doktorun hesabına göre bir hafta sonra kalp atışı duyulur mu bekleyemiyorum sabırsızlanıyorum ama şey karından ultrasonla Ben vajinal yaptırmıyorum
İnşallah görürsün canım duyarsınCok normal ilk haftalar oluyor öyle oğlumda da 5+1 de 4+3 cıkmıstı kese bunda da 5+1 de 4+5 çıktı normal yani sonradan yakalıyor haftasını bende gittim 6+1 de sadece kese vardı 1.30 ölctü kesemi karından haftaya cagırdı yarın gidicem 7+1 oluyor inşallah görürüm haber veririm❤
Benimde sizin gibi son adet normalde 30 Eylül'dü yumurtlama ekim 21 22 si idi doktor 5 ekime çekti son adetimi öyle söyle dedicanım benim döngüm 36 gündü. senin geç döllenme olmuş olabilir ben de sat'a göre 9-10 gün gerideydim sat'ı değiştirdik doktorla. Bundan sonraki kontrolün önemli olan. ben 7+3te duydum kalp atışını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?