- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #2.941
Ayy teşekkür ederim. Muayeneden sonra bilgi veririm tabii, iyi haberleri yazarım inşallah.5+5 im göğüs ağrısı dışında hiç bir belirti yokkk hiç dert etmeyin keseyi 5+2 de gördük bizde inşallah sizde görürsünüz bilgilendirme yapın lütfen kalp aatışına ne zaman çağıracakkese boyu nedir ?
ama düşük ollmasın diye okuduğum şeyler sıcak suyla duş almamak ve tavuk yememek gördüm, doktorda cinsel ilişki şuanlık olmasın dedi pazartesi kalp atışına giidip o zaman sorucam cinsel ilişkiye bide mümkünse hiç iş yapma boşver dediAyy teşekkür ederim. Muayeneden sonra bilgi veririm tabii, iyi haberleri yazarım inşallah.
8+3Kaçıncı aydasın
olabilir canım evet regl döneminde sayılırdım doktora yazdım progestan fitili 3e çıkar dediKuzum regl dönemine denk gelen zamanlarda ağrı olabilirmiş doktor öyle söyledi benim de iki gün önce bi geldi ağrı gitti
inşallah canım. Progestan fitil kullanıyorum sayısını artırdı doktor benimBugün benim de sinirlenince oldu. Müdüre sinirlenmiştim. Çarpıntı ile birlikte bir süre çok fazla ağrı yaşadım. Umarım normaldir ikimizinki de. Kanama bende de yok.
Rubella bende biraz yuksek deger çıktı ama kanamam oldugu icin ona yoğunlaştık. O daha geri planda kaldı. Daha detaylı test yapicam dedi doktorum rubella icinMerhaba, aranızda Cmv ,toksoplazma veya rubella testi riskli çıkan var mı
Benimde aynı sekilde sırtım full sivilce doldu . Ben gül suyuyla siliyorum biraz daha soldular daha rahat ettim ama geçmedi tabiki.Sadece yüzmü benim omuzlarıma varana kadar çıktı çözümünğ bulan banada yazsın
Teşekkürler. Benim ilk muayenem henüz çok erken olduğu için doktor sadece kahve içme demişti. Onun dışında bir kısıtlama getirmemiştir. Bana da bugün yeni bir şey söylerse yazarımama düşük ollmasın diye okuduğum şeyler sıcak suyla duş almamak ve tavuk yememek gördüm, doktorda cinsel ilişki şuanlık olmasın dedi pazartesi kalp atışına giidip o zaman sorucam cinsel ilişkiye bide mümkünse hiç iş yapma boşver dedi
Bana hiç öyle bir şey dememişti 4 haftalıkken bile kese görünmüştü karındanKızlar karından ultrason için kese görmeye idrara sıkışık mı gidilmeli ?
kalp atışı ne zamandıBana hiç öyle bir şey dememişti 4 haftalıkken bile kese görünmüştü karından
Kalp atışı için bugün gittim 8 haftalıkkenkalp atışı ne zamandı
Evet mutlaka öyle gitKızlar karından ultrason için kese görmeye idrara sıkışık mı gidilmeli ?
Şimdi çıktım muayeneden. Kese göründü. Kese boyutu 10.7 mm. Yolk sac de göründü. Doktor haftasıyla uyumlu dedi. Çok şükür her şey yolundaymış. 1 hafta sonra kalp atışı için çağırdı ama kesin olsun diye 10 gün sonra gideceğim :)5+5 im göğüs ağrısı dışında hiç bir belirti yokkk hiç dert etmeyin keseyi 5+2 de gördük bizde inşallah sizde görürsünüz bilgilendirme yapın lütfen kalp aatışına ne zaman çağıracakkese boyu nedir ?
Gebelik sürecinde memurlara daha kolay heyat veriyorlar. Asıl doğumdan sonra vermiyorlar. Sen görev yerimde iş yüküm ve süresi ağır benim de başka rahatsızlıklarım var diye anlat verinle özelde bu tür daha kolayKızlar şimdiden kimse heyet raporu vermez değil mi? Müdürüm aşırı anlayışsız ve kaba. Şu ara çıldırmanın eşiğinde bir iş hayatım var ve stresten bebeğime bir şey olur diye çok korkuyorum. Hormonlardan sanırım normalde daha az tepki vereceğim şeylere bile çok sinirlenip çok üzülüyorum. Zaten sürekli bulantım var ayakta bile zor duruyorum. Devlet memuruyum, işi bırakma şansım asla yok. Böbrek taşı vs başka hastalıklarım da çıktı bu süreçte. Buna yönelik uzun süreli heyet raporu alma şansım olur mu özel hastanelerden? Bu konuda bilgisi olan var mı?
Ayyy canımmmm bende aynı iyim çok şükür biraz bebiş yer yapıyor acıtıyor canımı ama allahıma binlerce şükür bu mücizevi şeyi bize yaşşatığı için gerçektenMerhaba canım hoşgeldiniyi diyelim iyi olalım inşallah biraz tedirgin bolca heyecanlı sen nasılsın
Bence normal bende 4+6 büyük ihtimalle yerleşiyorlar ve rahmimiz genişlediği için o bize acı yapıyor olabilir bende şuan kasıklarımda ağrı ve acı oluruor ara ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?