- 25 Mart 2024
- 484
- 403
- 23
- 35
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #3.221
bence gazdandır dün ben o kadar gaz sancısı çektim ki sırtıma vurdu kasıklarıma vurdu duş alıyordum ayakta duramayacagımı sandım kesin bi şey oldu falan diye evhamlandım megersem gazmış sabah iyi oldum sonra. gaz çok fena bazen insan Allah korusun kalp krizi geçirdiğini bile sanıyor8+3 gibi bi yerlerdeyim kızlar ama bugun kasıklarımda iğne batması gibi bişeyler var cokca batıp batıp cıkıyor bu normal mi acaba yasayan var mı bu donemlerde. kistimde var benim büyükçe doktor o ağrı yapabılır demişti ondan kaynaklanıyor olabılır mı ya da gaz sorunumda afedersiniz cok var bunlardan olabılır mı bebekle ilgili aorun olsa böyle mı olur ?
Aa yasakladığına şaşırdım doğrusu çünkü ben 2 gebeliğimdede ağrım olunca magnezyum almak yerine maden suyunu açıp gazının çıkmasını bekleyip içiyordum hatta bundada içtim 2 3 sefer ve hiç gebelikte içilmemesi gerekiyor diyede duymadım bende muallakta kaldım şimdiYa madem suyu içilebiliyo mu? Doktor bana yasak dedi direkt bir çay kaşığı en fazla dedi. Ben de çok severim normalde içemiyorum diye üzülüyordum
Ben cumartesi muayeneye gittiğimde soracağım, ben sodadan mahrum kaldıysam çok üzülücem çünkü canım nasıl çekiyorAa yasakladığına şaşırdım doğrusu çünkü ben 2 gebeliğimdede ağrım olunca magnezyum almak yerine maden suyunu açıp gazının çıkmasını bekleyip içiyordum hatta bundada içtim 2 3 sefer ve hiç gebelikte içilmemesi gerekiyor diyede duymadım bende muallakta kaldım şimdi
Ben bir değişiğini kullanıyorum 2 hafta olacak neredeyse kullanalı beni baya rahatlattı yoksa çalışamıyorum günüm geçmiyorKızlar selamlar çok bulantım oluyor doktor prilam verdi kullanan var mı acaba? Çok kararsız kaldım hiç istifra etmedim ama bulantım çok içmeli miyim emin olamıyorum
Benim önce karından baktı kalp atışı olduğunu gördü ama tam dışarıdan duyulmayınca vajinal baktı canım. Evet idrara sıkışık gel diyor doktorum hep.S saveanimal 5+5 Cahil Filozof 5+6 da kalp atışını duymuşşsunuz nasıl baktı vajinal mi karsubal Bir Eylul Aksami Kivircikist sizlerde 6+2 de duymuşsşsunuz karından mı baktınız ve çişe sıkışık mı gittinizi ?
Ben günde 4 tane içiyorum. Hala çok bulanıyor. Ama dün içmeyi unutmuşum. Güne kusarak başladım. Demekki bulantıyı kesmese de kusmayı önlüyormuş diye düşünüyorum.Kızlar selamlar çok bulantım oluyor doktor prilam verdi kullanan var mı acaba? Çok kararsız kaldım hiç istifra etmedim ama bulantım çok içmeli miyim emin olamıyorum
Ben kullanıyorum 1 haftadırKızlar selamlar çok bulantım oluyor doktor prilam verdi kullanan var mı acaba? Çok kararsız kaldım hiç istifra etmedim ama bulantım çok içmeli miyim emin olamıyorum
İnşallah iyi gelir sanaTeşekkür ederim deniyim hic icemiyorum malesef
kalp atışı olduğunu görsün yeter, duymasak da olur iyi olduğunu bilmek bile insnaa yetiyorBenim önce karından baktı kalp atışı olduğunu gördü ama tam dışarıdan duyulmayınca vajinal baktı canım. Evet idrara sıkışık gel diyor doktorum hep.
İnşallah sağlıkla kucağına al inşalah. İşteyken kendine dikkat et nasıl bir ortamda çalışıyorsun bilmiyorum ama ağır taşıma, koku vs dikkat et soluduğun şeylere. Kalp atışını duyduğun zaman müdürüne gebelik raporunu bildir. Üniformalı çalışıyorsan gebeliğini bildirdiğin zaman sivil kıyafete geçebilirsin. Ya da gebeliğini bildirdiğin zaman bulunduğun kanununun haklarına araştır.Kızlar ben çalışıyorum ve bırakma lüksüne sahip olamayacağım bir işim var bırakırsam tekrar dönemem ve girmek için gerçekten emek verdim ancak ekibim çok kötükötü insanlar yani asla güvenmiyorum hamile olduğumu da söylemedim ekipten de biri hamile nazlıgül birşey zaten bir ton esneklik sağlıyorlar şimdi bende hamileyim demeye korkuyorum müdürüme ne zaman söylemeliyim 6.haftadayım
Acab sana yasak olabilir mi çünkü genelde günde bir made suyu kasılma kramplara iyi geldi diyorlarYa madem suyu içilebiliyo mu? Doktor bana yasak dedi direkt bir çay kaşığı en fazla dedi. Ben de çok severim normalde içemiyorum diye üzülüyordum
Umarım olumsuz bir şey söylemezBen cumartesi muayeneye gittiğimde soracağım, ben sodadan mahrum kaldıysam çok üzülücem çünkü canım nasıl çekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?