Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

8+3 gibi bi yerlerdeyim kızlar ama bugun kasıklarımda iğne batması gibi bişeyler var cokca batıp batıp cıkıyor bu normal mi acaba yasayan var mı bu donemlerde. kistimde var benim büyükçe doktor o ağrı yapabılır demişti ondan kaynaklanıyor olabılır mı ya da gaz sorunumda afedersiniz cok var bunlardan olabılır mı bebekle ilgili aorun olsa böyle mı olur ?

bence gazdandır dün ben o kadar gaz sancısı çektim ki sırtıma vurdu kasıklarıma vurdu duş alıyordum ayakta duramayacagımı sandım kesin bi şey oldu falan diye evhamlandım megersem gazmış sabah iyi oldum sonra. gaz çok fena bazen insan Allah korusun kalp krizi geçirdiğini bile sanıyor

Ya madem suyu içilebiliyo mu? Doktor bana yasak dedi direkt bir çay kaşığı en fazla dedi. Ben de çok severim normalde içemiyorum diye üzülüyordum
Aa yasakladığına şaşırdım doğrusu çünkü ben 2 gebeliğimdede ağrım olunca magnezyum almak yerine maden suyunu açıp gazının çıkmasını bekleyip içiyordum hatta bundada içtim 2 3 sefer ve hiç gebelikte içilmemesi gerekiyor diyede duymadım bende muallakta kaldım şimdi

Kızlar selamlar çok bulantım oluyor doktor prilam verdi kullanan var mı acaba? Çok kararsız kaldım hiç istifra etmedim ama bulantım çok içmeli miyim emin olamıyorum

Ben cumartesi muayeneye gittiğimde soracağım, ben sodadan mahrum kaldıysam çok üzülücem çünkü canım nasıl çekiyor

Kızlar selamlar çok bulantım oluyor doktor prilam verdi kullanan var mı acaba? Çok kararsız kaldım hiç istifra etmedim ama bulantım çok içmeli miyim emin olamıyorum
Ben bir değişiğini kullanıyorum 2 hafta olacak neredeyse kullanalı beni baya rahatlattı yoksa çalışamıyorum günüm geçmiyor

Arkadaslar benim de geceleri bulantim daha cok az yiyorum yağlı yemiyorum yatıp direk yatmıyorum dun gece midemden baggrskalarmdan uyuyamadm

Banada doktor paketli gıda , dışarıdan yemek yemek , salam şarküteri ürünlerini yasakladı herşey iyi pişmiş olacakmış , çıplak elle ete dokunma vs dedi diyetisyen olduğum için zaten hak verdim

benimde ağrım çok oluyor korkuyorum hatta dün hapşırırken öksürürken ağrı saplandı sağ kasığıma 3 ay normalmiş bu durum doktorum normal demişti, benimde sizinle eş değer gidiyordu ama doktor kontrolde 6 gün geri saydı şu an doktora göre 7+3 deyim ama 8+2 olmam gerekiyordu adete göre , ilerle geliştikçe haftasını yakalıyormuş cumartesi özelde muaynede bakalım kaç çıkacak sabırla bekliyorum

Ben günde 4 tane içiyorum. Hala çok bulanıyor. Ama dün içmeyi unutmuşum. Güne kusarak başladım. Demekki bulantıyı kesmese de kusmayı önlüyormuş diye düşünüyorum.

Kızlar benim de dün kahverengi kanamam oldu, once bir sancıyla basladi. Doktoru aradım progestan iğne yazdi bi tane yaptırdım dun. Özel muayenehaneye gidiyorum normalde ama bugun de bir devlete gidicem çok merak ettim nasıl bebek diye. Şimdi ara ara lekelenme oluyor. İnşallah normaldir.

Kızlar geceleri sağa sola dönerken uyku esnasında geriniyorum farkında olmadan karın kaslarımda dahi hissediyorum bu bebege zarar verır mı elımden geldıgınce kısıtlıyorum ama uyku esnasında cok zorr

İnşallah sağlıkla kucağına al inşalah. İşteyken kendine dikkat et nasıl bir ortamda çalışıyorsun bilmiyorum ama ağır taşıma, koku vs dikkat et soluduğun şeylere. Kalp atışını duyduğun zaman müdürüne gebelik raporunu bildir. Üniformalı çalışıyorsan gebeliğini bildirdiğin zaman sivil kıyafete geçebilirsin. Ya da gebeliğini bildirdiğin zaman bulunduğun kanununun haklarına araştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…