Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzum güvenmiyosan bence bekle söylemek için 12.haftayı, ama çok yoruluyosan ve bu ağrılarını arttırıyorsa erken de olsa söyle. riskli dönemler kritik çünkü

Yoğurt gibi nötr tatlar yeseniz ekmekle falan o tat gider belki, bana en iyi ayva gelmişti. Bi de portakal

Hatta sek quarkların meyvelileri de çok iyi geliyor mideme benim, hem de protein içeriği de var besleyici, yanına da muz mis gibii

Benimde akşam başlıyor bulantılarım ya gündüz daha iyiyim ama akşam fena, yemek fotoğrafı gördüğüm gibi midem kalkıyor

Kuzum güvenmiyosan bence bekle söylemek için 12.haftayı, ama çok yoruluyosan ve bu ağrılarını arttırıyorsa erken de olsa söyle. riskli dönemler kritik çünkü
8.haftada belki sadece müdürüme söylerim kalp atışını duyalım da Allahın izniyle hiçbir şey bebeğimden önemli değil iş ağır değilde psikolojik olarak rahat değilin

8.haftada belki sadece müdürüme söylerim kalp atışını duyalım da Allahın izniyle hiçbir şey bebeğimden önemli değil iş ağır değilde psikolojik olarak rahat değilin
Ben 4.haftadan söyledim belki destek olurlar, yardımcı olurlar diye. Maalesef daha da stresli günler yaşıyorum. Hiçbir etkisi olmadı :/ vicdanlı, anlayışlı insanlar olduğunu düşünüyorsanız kalp atışından sonra söyleyin elbette

Ya madem suyu içilebiliyo mu? Doktor bana yasak dedi direkt bir çay kaşığı en fazla dedi. Ben de çok severim normalde içemiyorum diye üzülüyordum

Nee ben her gün 1 tane içiyorum mideme iyi geliyor içinde kalsiyum vs var diye

Bana günde 1 tane izin vermişti ama normalde iyi degil tabi

Doktor bana bizzat ayran, kefir, maden suyu mutlaka iç çok faydalı demişti şaşırdım şu an

Dediğiniz gibi mide rahatsızlığınız olduğundan mı sınırladı sizi yoksa genel mi söyledi acaba merak ettim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…