- 29 Ekim 2025
- 208
- 204
- 18
- 28
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #3.201
Kuzum güvenmiyosan bence bekle söylemek için 12.haftayı, ama çok yoruluyosan ve bu ağrılarını arttırıyorsa erken de olsa söyle. riskli dönemler kritik çünküKızlar ben çalışıyorum ve bırakma lüksüne sahip olamayacağım bir işim var bırakırsam tekrar dönemem ve girmek için gerçekten emek verdim ancak ekibim çok kötükötü insanlar yani asla güvenmiyorum hamile olduğumu da söylemedim ekipten de biri hamile nazlıgül birşey zaten bir ton esneklik sağlıyorlar şimdi bende hamileyim demeye korkuyorum müdürüme ne zaman söylemeliyim 6.haftadayım
Yoğurt gibi nötr tatlar yeseniz ekmekle falan o tat gider belki, bana en iyi ayva gelmişti. Bi de portakalKızlar selaaam. Benim bulantılar giderek şiddetlendi önceden dışarıdan yiyebiliyordum artık o da yok heeer şey midemi bulandırıyor adını ansam ağzım kasılıyor, bunun yanı sıra güncel sorunum şu ki ağzım ekşiyoro tad gitsin diye bir şey yemem gerekiyor e yiyemiyorum midem bulanıyor ben napcam ya
Denemedim birde öyle deniyimmaden suyu ile karıştırıp içmeyi denediniz mi peki belki öyle içebilirsiniz
Teşekkür ederim deniyim hic icemiyorum malesefBugün doktordayken yanımdaki kadına içine limon koy iç dedi
AminInsallah dedigin gibi olur benimde
Ağız ekşimesine mi bulantıya mı ?Yoğurt gibi nötr tatlar yeseniz ekmekle falan o tat gider belki, bana en iyi ayva gelmişti. Bi de portakal
Meyveli yoğurttan direk tiksindim ve tiksindiğim şeyler o kadar çok kiHatta sek quarkların meyvelileri de çok iyi geliyor mideme benim, hem de protein içeriği de var besleyici, yanına da muz mis gibii
Ya madem suyu içilebiliyo mu? Doktor bana yasak dedi direkt bir çay kaşığı en fazla dedi. Ben de çok severim normalde içemiyorum diye üzülüyordumDenemedim birde öyle deniyim
Ekşimesine, ağız ekşimesi varsa mide asidiniz de yüksektir daha nötr tatlar toplar benceAğız ekşimesine mi bulantıya mı ?
Nee ben her gün 1 tane içiyorum mideme iyi geliyor içinde kalsiyum vs var diyeYa madem suyu içilebiliyo mu? Doktor bana yasak dedi direkt bir çay kaşığı en fazla dedi. Ben de çok severim normalde içemiyorum diye üzülüyordum
Acaba gaz yaptığından içmiyim diye mi öyle dedi, ülserim var çünkü ama bilmiyorum inanın ben de şaşırdım içiyorum denilinceNee ben her gün 1 tane içiyorum mideme iyi geliyor içinde kalsiyum vs var diye
İyi bari o zaman beklicemNormal canım bence en erken duyulma zamanları bence karından o yüzden
8.haftada belki sadece müdürüme söylerim kalp atışını duyalım da Allahın izniyle hiçbir şey bebeğimden önemli değil iş ağır değilde psikolojik olarak rahat değilinKuzum güvenmiyosan bence bekle söylemek için 12.haftayı, ama çok yoruluyosan ve bu ağrılarını arttırıyorsa erken de olsa söyle. riskli dönemler kritik çünkü
Ben 4.haftadan söyledim belki destek olurlar, yardımcı olurlar diye. Maalesef daha da stresli günler yaşıyorum. Hiçbir etkisi olmadı :/ vicdanlı, anlayışlı insanlar olduğunu düşünüyorsanız kalp atışından sonra söyleyin elbette8.haftada belki sadece müdürüme söylerim kalp atışını duyalım da Allahın izniyle hiçbir şey bebeğimden önemli değil iş ağır değilde psikolojik olarak rahat değilin
Bana günde 1 tane izin vermişti ama normalde iyi degil tabiYa madem suyu içilebiliyo mu? Doktor bana yasak dedi direkt bir çay kaşığı en fazla dedi. Ben de çok severim normalde içemiyorum diye üzülüyordum
Ya madem suyu içilebiliyo mu? Doktor bana yasak dedi direkt bir çay kaşığı en fazla dedi. Ben de çok severim normalde içemiyorum diye üzülüyordum
Nee ben her gün 1 tane içiyorum mideme iyi geliyor içinde kalsiyum vs var diye
Bana günde 1 tane izin vermişti ama normalde iyi degil tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?