- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #3.261
Anladım teşekkür ederim yarın gideceğim bakalım ne diyecekKanlarımda bir eksiklik yok çok şükür sadece keseyi görünce kullandıgım gebelik vitamininide bıraktırdı 12. haftaya kadar sadece folik asit kullanacağız dedi , birde aile hekimimde D yi kes 12. haftada başlayacağız dedi iki doktorda böyle söyledi ama sen yine danış doktoruna muhakkak
Masaallah canim biri kiz biri erkek gibi duruyor sanki ama içime oyle dogduSelam teyzelerii bunlar benim ikizlercinsiyetlerin tahmini icin cokmu erken 7 hafta 6 günlüğüzde. Kanama alanları hafiften devam ediyor ama cok şükür daha iyiyizz
Kendinizi korkutmayin cilde sürmekle dusuk olmaz Allah in izniyle telaslanmayin.Kızlar merhaba 7 haftalık hamileyim çok ağır grip geçiriyorum çörek otu yağını ayağıma sürdüm ve gebelikte önerilmiyormuş bilmeden sürdüm sizce bir şey olur mu düşeğe sebep veriyormuş şu an çok korkuyorum bilgisi olan varsa yazar mı lütfen
Evet pilatesin ilk gebeligimde cok faydasını gördüm. Özellikle dogum konusunda biraz enerjim gelse bende yapacağımBi de genel yazmak istedim bel ağrıları ve kas spazmları için egzersiz pilates tarzı hareketler yapın esneme hareketleri gibi. Tabiki doktorunuza danışın. Video kanallarında ve medyalarda bunu hafta hafta gösterenler var. Bel için egzersizleri ben de aklıma geldikçe yapıyorum. Şu an sata göre 6 dünki kese görünümüne göre 5+2 yim. Benim de bazen belime ağrı vuruyor. Esneme hareketleriyle rahatlıyorum. Günde muz ceviz sade soda doktorunuz yasaklamadıysa mutlaka tüketin derim.
keseyi ne zaman gördünüz ve ikiz olduğumu keseyi gördüğünüz gibi anladınız mıSelam teyzelerii bunlar benim ikizlercinsiyetlerin tahmini icin cokmu erken 7 hafta 6 günlüğüzde. Kanama alanları hafiften devam ediyor ama cok şükür daha iyiyizz
bugun tam 6. haftam hiç bir belirti hissetmiyorum belki çok az bel ağrısı ama o da psikolojik mi gerçek mi bielemedim. siz yatarken korkuyor musunuz yüzüstü hiç yatmıyorum benKızlar belirtisi olmadan gebeliği devam eden var mı ben 5. Haftadayım henüz bi belirtim yok
Yok valla ben hiç düşünmedim bile nasıl rahat edersem öyle uyuyorum, daha çok küçük yatma pozisyonunun etkileyeceğini düşünmüyorumbugun tam 6. haftam hiç bir belirti hissetmiyorum belki çok az bel ağrısı ama o da psikolojik mi gerçek mi bielemedim. siz yatarken korkuyor musunuz yüzüstü hiç yatmıyorum ben
Haber ver olur muKızlar benim de dün kahverengi kanamam oldu, once bir sancıyla basladi. Doktoru aradım progestan iğne yazdi bi tane yaptırdım dun. Özel muayenehaneye gidiyorum normalde ama bugun de bir devlete gidicem çok merak ettim nasıl bebek diye. Şimdi ara ara lekelenme oluyor. İnşallah normaldir.
ben akşam 9-10 gibi 1 tane alıyorum. bazı günler 2 tame alıyorum ama yine gece alıyorum uyku yapıyo. tiksinmeye vs etki etmiyor ama en azından rahatsız edici mide bulantısını alıyprprilam kullananlar, kac tane ve ne zaman aliyorsunuz? Faydasini görüyor musunuz?
KızlarKızlar geceleri sağa sola dönerken uyku esnasında geriniyorum farkında olmadan karın kaslarımda dahi hissediyorum bu bebege zarar verır mı elımden geldıgınce kısıtlıyorum ama uyku esnasında cok zorr
Biz 5.haftada keseyi gördük yapnizca hep karından bakildi 6.haftada da kalbini duyduk karından yinesaveanimal 5+5 Cahil Filozof 5+6 da kalp atışını duymuşşsunuz nasıl baktı vajinal mi karsubal Bir Eylul Aksami Kivircikist sizlerde 6+2 de duymuşsşsunuz karından mı baktınız ve çişe sıkışık mı gittinizi ?
Canım benimHaber ver olur mudualarımız seninle
Uyyy maşallahSelam teyzelerii bunlar benim ikizlercinsiyetlerin tahmini icin cokmu erken 7 hafta 6 günlüğüzde. Kanama alanları hafiften devam ediyor ama cok şükür daha iyiyizz
Yok kuzum rahat ol, bebek o kadar korunmasız degilKızlar
Bendede aynı öyle yaaaKızlar 7+1 de hala adet olacakmışım gibi kaşık genital ve karın ağrım giriyor ara ara normal mi
Bende de oluyor canım, bir sorun yok az once kontrolden çıktımKızlar 7+1 de hala adet olacakmışım gibi kaşık genital ve karın ağrım giriyor ara ara normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?