- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #3.241
Söyle bence canım ona göre kolaylık sağlarlar ben söyledimKızlar ben çalışıyorum ve bırakma lüksüne sahip olamayacağım bir işim var bırakırsam tekrar dönemem ve girmek için gerçekten emek verdim ancak ekibim çok kötükötü insanlar yani asla güvenmiyorum hamile olduğumu da söylemedim ekipten de biri hamile nazlıgül birşey zaten bir ton esneklik sağlıyorlar şimdi bende hamileyim demeye korkuyorum müdürüme ne zaman söylemeliyim 6.haftadayım
D3k2 ekmeğin üstüne damltabilirsinKızlar benim de d vitaminim eksi çıktı yarın sonuç için doktora gideceğim. Gebe değilken bana damla yazmışlardı yağlı gibi mide bulandırıyordu. Şimdi daha çok midemi bulandırın öyle bir şey yazarsan. Siz ne kullandınız rahatlıkla kullandığınız d vitamini var mı acaba
iç kuzum iç onsuz gün geçmiyor bana 1 tane yetiyor ama bazı geceler 2 tane alıyorum..Kızlar selamlar çok bulantım oluyor doktor prilam verdi kullanan var mı acaba? Çok kararsız kaldım hiç istifra etmedim ama bulantım çok içmeli miyim emin olamıyorum
Damla kullanıyorum ben de akşam çorbaya ya da yemeğe katıyorum, en yüksek faydayı yemeklerle yağlı yiyecekler ile alabilirsiniz. Su ya da yemekten ayrı yerseniz emilimi düşüyor baya. Yemekle yiyince bana tadı kötü gelmiyorKızlar benim de d vitaminim eksi çıktı yarın sonuç için doktora gideceğim. Gebe değilken bana damla yazmışlardı yağlı gibi mide bulandırıyordu. Şimdi daha çok midemi bulandırın öyle bir şey yazarsan. Siz ne kullandınız rahatlıkla kullandığınız d vitamini var mı acaba
Oyyy çok şükür, maşallah onlaraSelam teyzelerii bunlar benim ikizlercinsiyetlerin tahmini icin cokmu erken 7 hafta 6 günlüğüzde. Kanama alanları hafiften devam ediyor ama cok şükür daha iyiyizz
D VİTAMİNİ KAPSÜL İÇİYORDUM AMA 12. HAFTAYA KADAR KESTİ DOKTORKızlar benim de d vitaminim eksi çıktı yarın sonuç için doktora gideceğim. Gebe değilken bana damla yazmışlardı yağlı gibi mide bulandırıyordu. Şimdi daha çok midemi bulandırın öyle bir şey yazarsan. Siz ne kullandınız rahatlıkla kullandığınız d vitamini var mı acaba
Bende 5+3 hiç belirtim yok kalbi çıkınca belirtin başlar demişti doktorKızlar belirtisi olmadan gebeliği devam eden var mı ben 5. Haftadayım henüz bi belirtim yok
Yaa sevindim, teşekkür ederim. Kan değeriniz normale döndüğü için mi kestiD VİTAMİNİ KAPSÜL İÇİYORDUM AMA 12. HAFTAYA KADAR KESTİ DOKTOR
Evet ben de yoğurtla yiyordum o zamanlar yine de bakmadan yemeye çalışıyordum. Belkide psikolojikti.Damla kullanıyorum ben de akşam çorbaya ya da yemeğe katıyorum, en yüksek faydayı yemeklerle yağlı yiyecekler ile alabilirsiniz. Su ya da yemekten ayrı yerseniz emilimi düşüyor baya. Yemekle yiyince bana tadı kötü gelmiyoryoğurtlara da katabilirsiniz bence
aynıyız o zaman ben de 5+4Bende 5+3 hiç belirtim yok kalbi çıkınca belirtin başlar demişti doktor
Kanlarımda bir eksiklik yok çok şükür sadece keseyi görünce kullandıgım gebelik vitamininide bıraktırdı 12. haftaya kadar sadece folik asit kullanacağız dedi , birde aile hekimimde D yi kes 12. haftada başlayacağız dedi iki doktorda böyle söyledi ama sen yine danış doktoruna muhakkakYaa sevindim, teşekkür ederim. Kan değeriniz normale döndüğü için mi kesti
Sanki biri kız biri erkek gibi soldaki kız sağdaki erkek gibiSelam teyzelerii bunlar benim ikizlercinsiyetlerin tahmini icin cokmu erken 7 hafta 6 günlüğüzde. Kanama alanları hafiften devam ediyor ama cok şükür daha iyiyizz
Hiç bişey hissetmiyorum hatta ne hamile gibi ne bişey böyle aaa hamilesin falan yapıyorlar hiç bişey anlamıyor gibiyimaynıyız o zaman ben de 5+4içim rahatladı
Ben de öyleyim valla bilmesem hamileyim dememHiç bişey hissetmiyorum hatta ne hamile gibi ne bişey böyle aaa hamilesin falan yapıyorlar hiç bişey anlamıyor gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?