Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim usg görüntümüzde boş desen değil dolu desen değil. Doktor da bir şey söylemedi. 7+3 de gideceğim umarım gözükür bizim Sıpa
Benimde öyleydi işte net bisi görünmüyordu bizimkiler nazlı heralde gözükür canım mutlaka ozaman baya büyüyor maşallah güzel haberlerle gel inşallah

Kızlar ben çalışıyorum ve bırakma lüksüne sahip olamayacağım bir işim var bırakırsam tekrar dönemem ve girmek için gerçekten emek verdim ancak ekibim çok kötü kötü insanlar yani asla güvenmiyorum hamile olduğumu da söylemedim ekipten de biri hamile nazlıgül birşey zaten bir ton esneklik sağlıyorlar şimdi bende hamileyim demeye korkuyorum müdürüme ne zaman söylemeliyim 6.haftadayım

6. Hafta bence çok erken kuzum kritik dönemlerdeyiz maalesef en garantisi sanki yine bi 12. Haftayı beklemek gibi ama sen bilirsin tabi ki

Strese girme balım vardır herşeyde bi hayır belki doktor tam bakamamıştır bebişin nazlıdır belki

Evet inşallah bemde birde kemik erimesi var kızlar nasıl olur bilmiyorum inşallah hayırlıca atlatırım süreci bol bol süt ürünü yiyorum ekstra kalsiyum ilacı kullanıyorum dua edin

Aşkalar ben bu ara psikolojik olarak çok iyi değilim sürekli ağlıyorum üzülüyorum kafama takıyorum bebğime bişey olcak diye çok korkuyorum ya bana motive olurmusunuz ya

Kızlar selaaam. Benim bulantılar giderek şiddetlendi önceden dışarıdan yiyebiliyordum artık o da yok heeer şey midemi bulandırıyor adını ansam ağzım kasılıyor, bunun yanı sıra güncel sorunum şu ki ağzım ekşiyor o tad gitsin diye bir şey yemem gerekiyor e yiyemiyorum midem bulanıyor ben napcam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…