- 3 Şubat 2018
- 6.968
- 25.779
- 548
- 28
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #3.281
Benim karından bakıldı, sıkışık gitmedim ama aslında gittiğimde 6+2 den ileriymişim o yüzden duymadıysanız da panik olmayın 7. 8. hafta gibi mutlaka duyulurS saveanimal 5+5Cahil Filozof 5+6 da kalp atışını duymuşşsunuz nasıl baktı vajinal mi karsubal Bir Eylul Aksami Kivircikist sizlerde 6+2 de duymuşsşsunuz karından mı baktınız ve çişe sıkışık mı gittinizi ?
karından baktı canım aynen idrara sıkışık gittim ilk haftalar öyle oldu artık bebek yavaş yavaş büyüdüğü için sıkışık gelmene gerek yok dediS saveanimal 5+5Cahil Filozof 5+6 da kalp atışını duymuşşsunuz nasıl baktı vajinal mi karsubal Bir Eylul Aksami Kivircikist sizlerde 6+2 de duymuşsşsunuz karından mı baktınız ve çişe sıkışık mı gittinizi ?
İnşallahEvet pilatesin ilk gebeligimde cok faydasını gördüm. Özellikle dogum konusunda biraz enerjim gelse bende yapacağım
tam 6 haftaayken mi duydunuz acaba?25 eylül son adet tarihi 6 haftalık bugün kalp atışını duyduk bizide eklermisiniz listeye
Folik asit dışında bir şey vermiyorlar genelde 12.haftaya kadar. Ama onun dışında ben de ilk doktorumda aynı hisse sahiptim. Çok ilgisiz geliyordu, bilgi vermiyordu. Doktor değiştirdim şu an aklımdaki her şeyi sorabiliyorum. Bence doktor faktörü çok önemli. Şu aralar genel kan tahlili yapılmalı bence.Ya kızlar ben son muayenemi 5+2’de oldum pazartesi, özelde. Doktora 2. Gidişimdi. Normalde D vitamini kullanıyordum ama doktorum 12. Haftaya kadar sadece folik asit kullanalım dedi. Benim hiçbir kan değerime bakmadı. Kanı sadece başta 1 kere betaya bakmak için almıştı. Çok erken olduğu için mi böyle doktor mu ilgisiz sizce? Sadece kahve içme dedi, verdiği tek bilgi de bu sağ olsun. Devlet hastanesindeki doktor toksoplazmaya falan bakmıştı, bakılan tek değerim bu. Normal mi sizce?
Canım benim de D vitaminini bayağı eksik ama doktor ilk 12 hafta sadece folik asit kullan dedi 12. haftadan sonra verecekmiş D vitaminiKızlar benim de d vitaminim eksi çıktı yarın sonuç için doktora gideceğim. Gebe değilken bana damla yazmışlardı yağlı gibi mide bulandırıyordu. Şimdi daha çok midemi bulandırın öyle bir şey yazarsan. Siz ne kullandınız rahatlıkla kullandığınız d vitamini var mı acaba
Ben gece yatmadan iki tane içiyorum gün içinde bayağı rahatlatıyor ama doktor sabah bir tane daha içebilirsin demiştiprilam kullananlar, kac tane ve ne zaman aliyorsunuz? Faydasini görüyor musunuz?
Canım benimki de istemedi kan ilk başta ama şimdi bir ay sonra gelirken kanlarını ver de gel dedi mesela demek ki bunun bir aralığı var yani ya da devlette verdiğin kan sonuçlarını gördüyse onlardan yorum yapmıştır belkiYa kızlar ben son muayenemi 5+2’de oldum pazartesi, özelde. Doktora 2. Gidişimdi. Normalde D vitamini kullanıyordum ama doktorum 12. Haftaya kadar sadece folik asit kullanalım dedi. Benim hiçbir kan değerime bakmadı. Kanı sadece başta 1 kere betaya bakmak için almıştı. Çok erken olduğu için mi böyle doktor mu ilgisiz sizce? Sadece kahve içme dedi, verdiği tek bilgi de bu sağ olsun. Devlet hastanesindeki doktor toksoplazmaya falan bakmıştı, bakılan tek değerim bu. Normal mi sizce?
Benim bu doktorla ilk muayenemdi. 6+3 de kan sonuçlarıma bakmadan folik asit, d vitamini ve kan hapına başlattı bi de gıda takviyesi verdi. Kan sonuçlarım da gayet düzgün çıktı üstelikCanım benim de D vitaminini bayağı eksik ama doktor ilk 12 hafta sadece folik asit kullan dedi 12. haftadan sonra verecekmiş D vitamini
Canım 5+6 da vajinal 6+5de karından duyulduS saveanimal 5+5Cahil Filozof 5+6 da kalp atışını duymuşşsunuz nasıl baktı vajinal mi karsubal Bir Eylul Aksami Kivircikist sizlerde 6+2 de duymuşsşsunuz karından mı baktınız ve çişe sıkışık mı gittinizi ?
Benm doktorum da 12.haftaya kadar folik asit dışında br şey kullandırtmiyor. D vit düşük ayrıcaYa kızlar ben son muayenemi 5+2’de oldum pazartesi, özelde. Doktora 2. Gidişimdi. Normalde D vitamini kullanıyordum ama doktorum 12. Haftaya kadar sadece folik asit kullanalım dedi. Benim hiçbir kan değerime bakmadı. Kanı sadece başta 1 kere betaya bakmak için almıştı. Çok erken olduğu için mi böyle doktor mu ilgisiz sizce? Sadece kahve içme dedi, verdiği tek bilgi de bu sağ olsun. Devlet hastanesindeki doktor toksoplazmaya falan bakmıştı, bakılan tek değerim bu. Normal mi sizce?
Benim de kan sonuçlarıma bakmadan d vitamini başlattı, istenen gebelik olunca ben öncesinde de folik asit içiyordum ona da devam et dedi. Kan değerlerim çıkınca d vitaminine devam ettirdi, vermediyse endişelenmeyin 12.haftadan sonra normalde ama verdiyse de korkmayın erken haftalarda tutunmayı arttırıyor.Benim bu doktorla ilk muayenemdi. 6+3 de kan sonuçlarıma bakmadan folik asit, d vitamini ve kan hapına başlattı bi de gıda takviyesi verdi. Kan sonuçlarım da gayet düzgün çıktı üstelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?