- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #3.381
Bende ayni durumdayım sabahtan beri 9 defa falan kustum okadar zor ki. Hic birsey midemde durmuyor herseyden tiksindim. Aglamak istiyorum artık. 2 kilodan fazla vermişim ne olacak boyle bilmiyorum.Kızlar 7+6’dayım benim bulantılar 2 gündür daha kötü oldu, kusmaya çevirdi. Sabah haşlanmış patates yememe rağmen saatlerdir kusuyorum. İş yerindeyim bir de rengim sarardı. Midemde artık bir şey kalmadı acı su geliyor. Böyle nasıl yaşayacağız? Prilam günde 4 tane kullanmama rağmen böyle. Midem boşken bir nebze daha rahatım. Bir yöntemi yok mu napiyim serum mu isteyeyim?
Müdürüm anlayışlı olmadığı için izin isteyip çıkamıyorum maalesef. Sabah kusmaktan 1 saat geç gelmiştim zaten, ancak bayılırsam izin verir.
Serum seni biraz rahatlatır canim onun dışında zencefil falan tavsiye ediyordu doktorlar yağsız kuru birseyler yemek biraz tutuyor gibi ama geçmiyorsa biraz rapor alsan boyle çalışmak cok zorKızlar 7+6’dayım benim bulantılar 2 gündür daha kötü oldu, kusmaya çevirdi. Sabah haşlanmış patates yememe rağmen saatlerdir kusuyorum. İş yerindeyim bir de rengim sarardı. Midemde artık bir şey kalmadı acı su geliyor. Böyle nasıl yaşayacağız? Prilam günde 4 tane kullanmama rağmen böyle. Midem boşken bir nebze daha rahatım. Bir yöntemi yok mu napiyim serum mu isteyeyim?
Müdürüm anlayışlı olmadığı için izin isteyip çıkamıyorum maalesef. Sabah kusmaktan 1 saat geç gelmiştim zaten, ancak bayılırsam izin verir.
acile git 2 gün yatis, serum ve mide koruyucu versinler.Bende ayni durumdayım sabahtan beri 9 defa falan kustum okadar zor ki. Hic birsey midemde durmuyor herseyden tiksindim. Aglamak istiyorum artık. 2 kilodan fazla vermişim ne olacak boyle bilmiyorum.
Geç döllenme ise 4 haftalıksınız kesenin göründüğü zamanlar tam normal benceMerhabalar, adete göre 5+4 günlük gebeyim. Bugün doktora gittim 3mm kese gördü. 1 hafta geç döllenmiş dedi. Normal mi acaba
müdürün üstüne kus.Kızlar 7+6’dayım benim bulantılar 2 gündür daha kötü oldu, kusmaya çevirdi. Sabah haşlanmış patates yememe rağmen saatlerdir kusuyorum. İş yerindeyim bir de rengim sarardı. Midemde artık bir şey kalmadı acı su geliyor. Böyle nasıl yaşayacağız? Prilam günde 4 tane kullanmama rağmen böyle. Midem boşken bir nebze daha rahatım. Bir yöntemi yok mu napiyim serum mu isteyeyim?
bana doktorum bu durumda acile git bir kac gün yatis verirler dedi. gittik. hakkaten seni yatiracagiz dediler. iki gün serum aldim biraz toparladim. ha sonra kusmalar tekrar devam etti hastaneden cikinca ama en azindan biraz daha gücüm yerindeydi.Kızlar 7+6’dayım benim bulantılar 2 gündür daha kötü oldu, kusmaya çevirdi. Sabah haşlanmış patates yememe rağmen saatlerdir kusuyorum. İş yerindeyim bir de rengim sarardı. Midemde artık bir şey kalmadı acı su geliyor. Böyle nasıl yaşayacağız? Prilam günde 4 tane kullanmama rağmen böyle. Midem boşken bir nebze daha rahatım. Bir yöntemi yok mu napiyim serum mu isteyeyim?
bu elenatal bir hamileliğe hazırlık hamile olunca elenatal 2 ye gecilmesi gerekiyor 3 de doğumdan sonrakı ben bu sekılde biliyorum suan elenatal 2 kullanıyorum 400 mg folikte içerdiği için baska bisey almıyorum dokulmem yok ama bi canlılıgı da yok saçlarımınKızlar selam, 8 haftanın içindeyim, saçım aşırı dökülüyor. Geçen hafta kan verdim değerlerim iyidi, fakat saç dökülmesi başladı 4-5 gündür. Elenatal1 de kullanıyorum. Doktora 2 hafta sonra gideceğim, yaşayan bir öneri alan oldu mu?
Ben tüp bebek yaptırdım transfer günü ve transferden 1 hafta sonra taktirdim sadece. Pozitifi görünce taktirmadim. Prednol kullaniyorum aynı zamanda 10. Haftada birakicampozitif ciktintan sonra intra lipid serum alan var mi
Umarım bir an evvel normale döner tsh değeriniz de. Doktorum elanatal1 den devam edelim ilk 12 hafta dedi, internette de öyle araştırmıştım. Sonrasında elenatal2 e geçiliyor diye görmüştüm. Gerçi gördüğüm kadarıyla vitamin konusunda baya fikir ayrılığı var. Hepimizin hakkında hayırlısı olsunbu elenatal bir hamileliğe hazırlık hamile olunca elenatal 2 ye gecilmesi gerekiyor 3 de doğumdan sonrakı ben bu sekılde biliyorum suan elenatal 2 kullanıyorum 400 mg folikte içerdiği için baska bisey almıyorum dokulmem yok ama bi canlılıgı da yok saçlarımınartı olarak tsh yüksek diye levotironum ecopirinim d vitaminim ve oscapar iğnem var
Yani doktor ölçüye göre öyle tahmin etti ama ama birleşme tam ovulasyon günü olmuştu. Mümkün mü geç yumurtlamayla gebe kalınmasıGeç döllenme ise 4 haftalıksınız kesenin göründüğü zamanlar tam normal bence
Yok eklemediniz sigortam yok tssm kardeşim orada personel onun muayene indiriminden yararlanıyorum %50 aile yakınlarına 2880 normalde muayene ben 1440 gıdıyorum şu an cok memnunum fiyatta bedava ayrıca 10 gun ıcınde ıstedıgım zaman kontrole gıdebılıyorum bedava bu hafta 2 kere gıttım mesela kahverengı akıntım olduCanım seni listeye eklemedikmi ?
Hangi doktora gidiyorsun megada memnunmusun? Sigorta vs varmı tss gibi ?
Haklısınız ama insanın içine de bir kurt düşürüyorlar. Bu arada troidim yüksek çıktı gebelikte olabiliyormuş başına gelen varmı öncemi gebelikte böyle birşey yaşamamıştımFolik asit bebeğin gelişimi için çok önemli, lütfen böyle şeylere kulak asıp kullanmamak gibi bir hataya düşme. Şuanki yiyeceklerde eskisi kadar vitamin mineral maalesef yok
Kızlar 7+6’dayım benim bulantılar 2 gündür daha kötü oldu, kusmaya çevirdi. Sabah haşlanmış patates yememe rağmen saatlerdir kusuyorum. İş yerindeyim bir de rengim sarardı. Midemde artık bir şey kalmadı acı su geliyor. Böyle nasıl yaşayacağız? Prilam günde 4 tane kullanmama rağmen böyle. Midem boşken bir nebze daha rahatım. Bir yöntemi yok mu napiyim serum mu isteyeyim?
Bana bir ay önce haşimato tanısı kondu tsh değeri 6,87 çıktı. 1 aydır levotiron kullanıyorum ama hamile kalmadan önce başlamıştım hamilelikle alakalı değil. Ptesi günü kan vericem bakalım inşallah düşmüştür değerHaklısınız ama insanın içine de bir kurt düşürüyorlar. Bu arada troidim yüksek çıktı gebelikte olabiliyormuş başına gelen varmı öncemi gebelikte böyle birşey yaşamamıştım
Ben de euthyrox kullanıyorum yıllardır hamile kalmadan önceki ay 3 çıkmıştı hamile olmamla beraber 6 ya yükseldi değerim. Hamilelikte de artabiliyor takip önemliBana bir ay önce haşimato tanısı kondu tsh değeri 6,87 çıktı. 1 aydır levotiron kullanıyorum ama hamile kalmadan önce başlamıştım hamilelikle alakalı değil. Ptesi günü kan vericem bakalım inşallah düşmüştür değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?