- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #4.721
Ya nolacak böyle ama siz 10. Haftada gözüküyorsunuz benim daha 6+5 endişeleniyordum iyi olmanıza çok sevindimmSelam canım bendede durumlar aynı gece sürekli uyanıyorum ve baştan beri ishalim + karnım çok kaşınıyor
Ben de çok kilo aldığımı sanıyordum amayarım kilo almışımDaha 10+1 ama bu sabah hamile pantalonuna geçiş yaptım sırf gaz yüzündenmoralim öyle bozuldu ki. Topu topu 1 kilo aldım gebelik başlangıcından ama öyle bi gaz var ki 6 aylık gibi dolaşmaya başladım
Anladımm bende görcem inşallahO beyaz yuvarlak yolk sac denilen
Sizin kac haftalikAnladımm bende görcem inşallah
Ben en son 2 hafta önce gördüm ve 2 hafta daha var gitmemeBen de iyiyim canım bulantılar dışında, zaman zaman kasık ağrıları da oluyor ama eskisi kadar değil
25-26 aralık gibi de ikili taramaya gideceğiz galiba. Ama günler geçmek bilmiyor sankisenin ne zamanaydı canım
Ben her 2 haftada bir gidiyorum. Özel hastane. Biri kontrol oluyor biri muayene. 4 ü perşembe gittim. Bi daha 18 i gidicem. İlk gebeliğimde de öyleydi.Ben en son 2 hafta önce gördüm ve 2 hafta daha var gitmemesizin de mi öyle
Çok şükür sıkıntı yokmuş israrahat verdi bir de progestana tekrar başladıkCanim ne yaptın her şey yolunda mi ?
Bilmiyorum ki kanama alanı yok dedi vermedi, sildikçe geliyorNeden vermedi ki acabayoğun mu yoksa sildikce mi geliyor ?
Peki kanama alanı yok değil mi? Benimde kahverengi lekelenmelerim var ama silince geliyor bana bir şey vermediÇok şükür sıkıntı yokmuş israrahat verdi bir de progestana tekrar başladık
Oh hadi gözünüz aydın çok sevindimÇok şükür sıkıntı yokmuş israrahat verdi bir de progestana tekrar başladık
6+6 şuan bakalım doktor ne diğcekSizin kac haftalik
Benim kontrolden 1 gün sonra oldu o yüzden tekrar görmek istemedi kontrolde kanama alani görmemişti ama belki de önceki kaybım yüzünden direk progestan ve istirahat dedi benimde sildikce geliyor özellikle de fitilden sonraBilmiyorum ki kanama alanı yok dedi vermedi, sildikçe geliyor
Anladım inşallah hemencecik geçer bu durum da sağlıkla bir sürece devam ederiz insanı geriyor gerçekten tuvalete gidiyorum sürekli akıntıyı kontrol etmeye insanın sinirini bozuyorBenim kontrolden 1 gün sonra oldu o yüzden tekrar görmek istemedi kontrolde kanama alani görmemişti ama belki de önceki kaybım yüzünden direk progestan ve istirahat dedi benimde sildikce geliyor özellikle de fitilden sonra
Ayy gerçekten miGaz sancıları geri döndü bugün yaşayan var mı baya sancı çekiyorum10+4üm bugün
Kesinlikle öyleAnladım inşallah hemencecik geçer bu durum da sağlıkla bir sürece devam ederiz insanı geriyor gerçekten tuvalete gidiyorum sürekli akıntıyı kontrol etmeye insanın sinirini bozuyor
Merhaba çokça teşekkür ederim. Evet gerek hcg değerlerin gerekse sonraki süreç oldukça benzer. Senin için ve bebeğin için çok sevindim. Umarım anne bebek sağlıkla kavuşursunuz. Ben bu sabah dr a gidip kan verdim, yarın muhtemelen görüşmeye çağırır diye bekliyorum ama 16 sondan önce ultrasona girmeyeceğim. Benim hatam çok sık ultrasona girmek oldu, her adımını takip edip panikledim. Muhtemelen geç döllenme ya da yerleşme oldu tabi bakalım sonuç ne olacak göreceğiz Allah esirgesin anneleri ve bebekleri :)Merhabalar benim son adet tarihim 20 Eylül 28 Ekim 30 Ekim ve 4 kasımda kan verdim sırasıyla 171 302 ve 1429 du bir daha kan tahlili vermedim 4 kasımdan sonra 13 kasımda doktora gittiğimde keseyi görmüştük ama daha bebek yoktu içeride iki hafta sonra tekrar gel dedi iki hafta sonra 27 kasımda gittiğimde bebeği de gördüm kalp atışını da duydum hatta ben 9 hafta 5 günlük olarak gitmiştim ama keseye göre 7 hafta 3 günlük hamileymişim sat tarihim de değişti buna bağlı olarak umarım yardımcı olabilmişimdir anlatımımla senin durumuna gelirsek de belki geç döllenme olabilir aynı benimki gibi içini ferah tutmaya çalış
Kuzum belki içini rahatlatır ben 6haftalıkken daha hamile pantalonuna geçiş yapmıştımDaha 10+1 ama bu sabah hamile pantalonuna geçiş yaptım sırf gaz yüzündenmoralim öyle bozuldu ki. Topu topu 1 kilo aldım gebelik başlangıcından ama öyle bi gaz var ki 6 aylık gibi dolaşmaya başladım
Ya senin hamilelik motivasyonun ne güzel maşallahKuzum belki içini rahatlatır ben 6haftalıkken daha hamile pantalonuna geçiş yapmıştımbu gazlar da geçicek elbet hem bu hayattaki giydiğim en rahat şey hamile pantalonu tadını çıkaralım boşver bidaha böyle göbüşlü ve gazlı olmayız
Yalnız olmadığıma sevindim cherryKuzum belki içini rahatlatır ben 6haftalıkken daha hamile pantalonuna geçiş yapmıştımbu gazlar da geçicek elbet hem bu hayattaki giydiğim en rahat şey hamile pantalonu tadını çıkaralım boşver bidaha böyle göbüşlü ve gazlı olmayız
kese ve yolk sac çok güzel belirgin. geç döllenme olmuş olabilirsin canım. sat ne zaman senin kaç haftalıksın adet döngü uzunluğun nasılBundan birsey gorebilen var mi kizlar doktor gec dollenme gibisin dedi bekleyelim yolk sac tek tas belirgin bekleyelim 1 2 hafta daha dedi ama embriyo goremedim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?