Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım inşallah hemencecik geçer bu durum da sağlıkla bir sürece devam ederiz insanı geriyor gerçekten tuvalete gidiyorum sürekli akıntıyı kontrol etmeye insanın sinirini bozuyor

Anladım inşallah hemencecik geçer bu durum da sağlıkla bir sürece devam ederiz insanı geriyor gerçekten tuvalete gidiyorum sürekli akıntıyı kontrol etmeye insanın sinirini bozuyor
Kesinlikle öyle inşallah hemen geçer benim akşama doğru hafif ağrım da başlıyor. Dediğin gibi akıntıyı kontrol etmek zaten çok stresli

Merhaba çokça teşekkür ederim. Evet gerek hcg değerlerin gerekse sonraki süreç oldukça benzer. Senin için ve bebeğin için çok sevindim. Umarım anne bebek sağlıkla kavuşursunuz. Ben bu sabah dr a gidip kan verdim, yarın muhtemelen görüşmeye çağırır diye bekliyorum ama 16 sondan önce ultrasona girmeyeceğim. Benim hatam çok sık ultrasona girmek oldu, her adımını takip edip panikledim. Muhtemelen geç döllenme ya da yerleşme oldu tabi bakalım sonuç ne olacak göreceğiz Allah esirgesin anneleri ve bebekleri :)

sevgiler

Daha 10+1 ama bu sabah hamile pantalonuna geçiş yaptım sırf gaz yüzünden moralim öyle bozuldu ki. Topu topu 1 kilo aldım gebelik başlangıcından ama öyle bi gaz var ki 6 aylık gibi dolaşmaya başladım
Kuzum belki içini rahatlatır ben 6haftalıkken daha hamile pantalonuna geçiş yapmıştım bu gazlar da geçicek elbet hem bu hayattaki giydiğim en rahat şey hamile pantalonu tadını çıkaralım boşver bidaha böyle göbüşlü ve gazlı olmayız

Ya senin hamilelik motivasyonun ne güzel maşallah

Yalnız olmadığıma sevindim cherry bugün ben de o kadar rahat ettim ki doğumdan sonra da kullanırım ben bunu ya diye düşündüm cidden çok rahatmış.

Bundan birsey gorebilen var mi kizlar doktor gec dollenme gibisin dedi bekleyelim yolk sac tek tas belirgin bekleyelim 1 2 hafta daha dedi ama embriyo goremedim dedi
kese ve yolk sac çok güzel belirgin. geç döllenme olmuş olabilirsin canım. sat ne zaman senin kaç haftalıksın adet döngü uzunluğun nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…