Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim bu hafta gidecegim sorayım bende doktoruma Teşekkür ederim. Allah kucağımıza almayı nasip etsin

Peki yat dediler mi size ya da ni risk var dendi mi
evet yat dedi sadece tuvalet ve yemeğe kalk dedi ki ben kalktığım zaman kanıyor hemen aylardır yatıyorum maalesef daha da geçmedi ne zaman bitecek bilmiyorum. progestan verdi 3 kez günde sadece onu kullanıyorum size ne dedi

Kızlar merhaba 6+1 deyim. Bugün bir şeye üzüldüm ve sinirlendim ağladım. Sonrasında kasıklarımda ağrı oldu çok korkuyorum dinlenince geçiyor

Merhaba kızlar. 9 hafta 5 günlük hamileyim. 4 gün önce kanamam olunca progesteron hap verdi dr. Kullanıyorum ilacı ve tevekkül ediyorum. Ama kanama bugün yine oldu bi tık daha fazla şekilde birde regl ağrısı gibi ağrı var. Bulantım her gün çok olur bugün sıfır. Yarın dr uma gideceğim ama benzer durum yaşayan var mı?

Ben 9+3 ken yaşadım kanama ama regl kanaması gibi değildi. Bana da progestan verdi hap olarak. 2 gündür mide bulantım yoktu başından beri var normalde, bugün çok hafif bir kanama geldi yine tek seferlik dayanamayıp başka doktora gittim bir sorun yok çok şükür. Progrstanı hap olarak değil de fitil olarak günde 2 kere kullanmamı söyledi. Bu tip kanamaların olabileceğini normal olduğunu ancak kan durmayacak şekilde geliyorsa regl gibi ped dolduruyorsa gel dedi

Ek olarak ben de 9+5 im

Bu arada kızlar benim sağ ayağımda ön tarafında yere bastığımız kısım var ya orasında bi ağrı var yürürken baya hissettiriyor uzanırken de yanma artı ağrı var. Daha önce yaşayan oldu mu, yine nerelerimize bi şey oldu

Bana yat kalkma demedi ama dinlen dedi. Ben sabsh öğlen akşam 2 fitil ve 2 flakon tekte göbekten iğne vuruluyordum , 2 flakon tek kalçadan verdi ve sabah akşam endol fitil ekledi

bebişim senin fetal sonucu ne zaman gelceeekkk kaç gün oldu ben de çarşamba vericem panaromaya senin ki bana fragman gibi oluyo merak ediyorum :))
Ay ben de çarşamba vericem, heyecanlıyım aslında dr bugünden verebilirsin dedi ama çarşamba 10+1 oluyor o zaman vereyim dedim. İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…