- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #5.441
Bende panoramaya bu gün vercem, çok heyecanlıyım. C cherryblush sonucunu takipteyimbebişim senin fetal sonucu ne zaman gelceeekkk kaç gün oldu ben de çarşamba vericem panaromaya senin ki bana fragman gibi oluyo merak ediyorum :))
ay birbirimizi bilgilendirelimm benim daha iki gün var vermeme
en mantıklısı kuzum hangi paketi yaptırıyorsunBen de panoramaya karar verdim. İnşallah güzel sonuçlar alırız kızlar
Canım doktorla görüşmedim ama ya orta paket ya full diye düşünüyorum ama sen hangi pakete karar verdin canımen mantıklısı kuzum hangi paketi yaptırıyorsun
Parametre arttıkça hassasiyet azalabiliyormuş dediler bana. Panoramada da görüştüğüm kişi orta paketi önerdi.Canım doktorla görüşmedim ama ya orta paket ya full diye düşünüyorum ama sen hangi pakete karar verdin canım
Benim doktor temel paket yeterli olur dedi yani panorama oluyor bahsettiğim paket isim olarakCanım doktorla görüşmedim ama ya orta paket ya full diye düşünüyorum ama sen hangi pakete karar verdin canım
Doktorum ne derse onu yaptırırım ben de herhalde canım çarşambs günü gideceğimBenim doktor temel paket yeterli olur dedi yani panorama oluyor bahsettiğim paket isim olarak
Yaa doğrudur, ben de sizden bilgi aldıgım kadarıyla biliyorum doktorum haftaya görüşelim dedi bana. Temel ya da orta paket yeterli derse onları yaptırırımParametre arttıkça hassasiyet azalabiliyormuş dediler bana. Panoramada da görüştüğüm kişi orta paketi önerdi.
Siz yine doktorunuza danışıp, hastalık detaylarını araştırıp karar verin
Benim doktor arada nasıl olsa fazla fiyat farkı yok diye en üst paketi yaptır gitsin dediDoktorum ne derse onu yaptırırım ben de herhalde canım çarşambs günü gideceğim
cuma günü kan verdiğinizde kaç haftalıktınız ve kilonuz kaç acabaBenim doktor arada nasıl olsa fazla fiyat farkı yok diye en üst paketi yaptır gitsin dedigeçen Cuma kan verdim bakalım panoramaya. Full paketi 590 dolar dediler, 25 bin lira ödedik karşılığında
10+5 ve 64 kilocuma günü kan verdiğinizde kaç haftalıktınız ve kilonuz kaç acaba
Ben elma yiyordum bulantim oldugunda ama sonradan elma da midemi yakmaya baslayinca biraktim. Papatya cayi günde yarim fincan iciyorum. Hic bir sey tamamen gecirmiyor. Kate Middleton bile yasamis. Prenses bile olsan kurtulus yok.Kusma olmadan mide bulantısı yaşayan var mi? Çok kötü oluyorum. 8 hafta 5 günlük gebeyim. Varsa tavsiye verir misiniz nereye baktıysam bisey bulamadım
Benim hep öyle oluyor sinsi bir bulantı ama çıkartmıyorum da. Sürekli çubuk kraker leblebi yiyerek geçirdim birde mide bulantısı için hap kullanıyorumKusma olmadan mide bulantısı yaşayan var mi? Çok kötü oluyorum. 8 hafta 5 günlük gebeyim. Varsa tavsiye verir misiniz nereye baktıysam bisey bulamadım
İnşallah guzel sonuçlar alırsınız evet cok fiyat farkı yokBenim doktor arada nasıl olsa fazla fiyat farkı yok diye en üst paketi yaptır gitsin dedigeçen Cuma kan verdim bakalım panoramaya. Full paketi 590 dolar dediler, 25 bin lira ödedik karşılığında
7 haftalıktan beri öyle benim çıkartmiyorum ama hep bulanti haliKusma olmadan mide bulantısı yaşayan var mi? Çok kötü oluyorum. 8 hafta 5 günlük gebeyim. Varsa tavsiye verir misiniz nereye baktıysam bisey bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?