- 8 Mart 2023
- 170
- 134
- 33
- 29
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #5.401
Amin inşallah canım bende yarına randevu aldım bakalım görelim içerdeki ne durumdaBenim de 6+1 bende de kasık hassasiyeti var idrara sıkışınca ağrıyor hemen. Bazen hiç belirtim olmuyor çok korkuyorum. Mide bulantım yok
Hep bi panik hali. Sürekli kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum aklıma gelince düşünmemeye çalışıyorum Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Doktor da stresli olduğum için 7+3 gibi çağırdı kalp atışı için inşallah her şey yolundadır her şey güzel ilerler
Offf aklımı çelmeeeAmin inşallah canım bende yarına randevu aldım bakalım görelim içerdeki ne durumda
ırlısı olsun hiç üzülme diğer tarafada cennet kuşu lazımKızlar benim bebeğim melekoldu.9+5 teydi herşeyim çok normal ilerliyordu belirtilerim kaybolunca bugün hastaneye gittim bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim pazartesi kürtaj olacağım.Allah hepinize sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin güzel haberlerinizi takip ediyor olacağım
Kulak ve koltukaltı öneriyolar canım tercihen braunKızlar heveslik bi iki parça bir şey almak istiyorum miniğime. Ateşölçer almaya karar verdimsize sorum şu kulakiçi mi temassız olanlar mı daha iyi
Benim evde hayvanım olmadı halde toxoplazmaya baktılar bişi cıkmadıKızlar benim 4 tane kedim var. Veteriner hekim topstoplazma testine bakmaları lazım size dedi. Doktorum öyle bir şey demedi. Size baktılar mı acaba? Doktorum gerek mi görmedi bilemedim
Benimkide öesela 9 dan sonra 1 ay sonra gel dedi benim kalp atışı duymak için o aralıklarla cagırmıstı sımdı 1 ay beklıcex bazen cok bakmaları iyi değil ultrason kalp atışı bebeğe iyi gelmiyor onu orada saklayan Rabbim meleklerine tamamlatıyordur herşeyiAnladım herhalde ikisininde bir bildiği vardır
Sadece 2 kere gittim zaten 3 ay oldu çarşamba gidicem bideBenimkide öesela 9 dan sonra 1 ay sonra gel dedi benim kalp atışı duymak için o aralıklarla cagırmıstı sımdı 1 ay beklıcex bazen cok bakmaları iyi değil ultrason kalp atışı bebeğe iyi gelmiyor onu orada saklayan Rabbim meleklerine tamamlatıyordur herşeyi
Ben ilk bebemde hep su normal anam babam usulünden kullandım ama bu defa temassız alcam, hastanelerde de onunla ölçüyorlarKızlar heveslik bi iki parça bir şey almak istiyorum miniğime. Ateşölçer almaya karar verdimsize sorum şu kulakiçi mi temassız olanlar mı daha iyi
Cinsiyet belli olur artık o zamanAy kızlar benim bir sonraki randevu 7 Ocak bir de beni düşünün nasıl dayanacağım
Benim canım ne ekşi ne tatlı istiyor tuzlu baharatlı şeyler istiyorKozlar aşermeler ne durumdailk hamileliğimde hep ekşi yiyordum erkek oldu , şimdi yine ekşi canım çekiyor dün akşam 1 buçuk limonu böldüm tuzlayıp tuzlayıp yedim bak şimdi yazarken bile canım çekiyor yine erkek hissediyorum
Hangi sayfalar acaba rica etsem söyler misinizBenim canım ne ekşi ne tatlı istiyor tuzlu baharatlı şeyler istiyorbir de gördüğümü canım çekiyor erkek hissediyorum ben de instagramda 2 cinsiyet tahmini yapan sayfa da erkek dedi
Kuzum hepimiz aynıyız bi an önce şu bebişleri bi hissetsek de rahatlasakAy kızlar benim bir sonraki randevu 7 Ocak bir de beni düşünün nasıl dayanacağım
Canım ben ilk bebeğim için braun un kulak içini aldım. Temassız olanı da ilk başta yıkarken suyun sıcaklığını ölçmek için kullanıyorduk.Kızlar heveslik bi iki parça bir şey almak istiyorum miniğime. Ateşölçer almaya karar verdimsize sorum şu kulakiçi mi temassız olanlar mı daha iyi
Çok sayfa var bakanHangi sayfalar acaba rica etsem söyler misiniz
Bu sefer de iki gün hareket hissetmeyince koşa koşa hastaneye gidicez ve bebiş meğerse uyuyor olacakKuzum hepimiz aynıyız bi an önce şu bebişleri bi hissetsek de rahatlasak
Beni geçen cumaya çağırmıştı gitmedim bari pazartesi bir yoklayayım dedimOfff aklımı çelmeee
23 aralığı duyunca doktora dedim çok geç ben haftaya gelsem diye Eşim doktora dedi o zamana kadar tutarım ben onu diye yani ön randevu alamaammm
Git bakalım ne diyecek
Çok teşekkür ediyorumÇok sayfa var bakantabi %50 ihtimal var. Tahminleri Çıkmayabilir de :) benim baktırdıklarım @cinsiyet_ttahmini ve @cinsiyet.belirleme.melek2 ücretleri biri 200 tl biri 250 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?