Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar keseyi görenlerimiz var mı aramızda ya ben haftaya ctesiye aldım randevu ama içim içime sığmıyor

Düşük yapıyorum sanırım ben tutunamadı bu seferde biraz önce kanamam başladı .
Kanama yaşayıp da tutunan çok kişi okudum burada içinizi ferah tutun acilde progestanın iğnesini de vuruyorlar hamile olduğunuzu belirtin inşallah tutunur bizi de haberdar edin

Çok sevindin Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin ben bi kere kan verdim doktor randevusu aldım 2 hafta sonraya hem randevu yok hemde kese ve kalp atışını görürüm dedim

Bu benim ikinci hamileliğim, ilk bebeğimi Beylikdüzü medicana da doğurdum. Bunu da orada aynı doktorla doğurmayı düşünüyorum soner bey çok iyi takip etmişti sağolsun
Anladım canım hastanelerle ilgili pek bi bilgim yok araştırıyorum bende istanbulda türlü türlü hastaneler var malum bilgim de yok

Kızlar aranızda sigara içen var mı ? Ben içiyordum hamilelikten dolayı içmemeye çalışıyorum bir haftadır ama çok kötüyüm, yoksunluk çekiyorum bu yoksunluk kaç gün sürer sürekli aklımda bir köşe de duruyor neler yapıyorsunuz allah aşkına tavsiye verin

Ben de içiyorum canım günde 1-2 tane yoksa dediğin gibi çok stres oluyorum

Ben de içiyorum canım günde 1-2 tane yoksa dediğin gibi çok stres oluyorum
Ay ellerim titriyor ya içersem yine içerim diye korkuyorum ama yoksunluğum gitmiyor bak şuan iki saattir bununla cebelleşiyorum bir an olsun aklımdan çıkmadı

Ben de içiyordum azaltmıştım biraz ama öğrendiğimden beri içmedim sadece bugün baya canım istedi elektronik olandan şu kısa tütün koyduğumuzdan bi iki fıs aldım

Ben de içiyordum azaltmıştım biraz ama öğrendiğimden beri içmedim sadece bugün baya canım istedi elektronik olandan şu kısa tütün koyduğumuzdan bi iki fıs aldım
Aklınıza geldiğinizde napıyorsunuz ben kendimi artık koltuklara felan bağlıycam şuan öylece oturuyorum balkonun önünde buraya kadar gelip geri dönüyorum

Ay ellerim titriyor ya içersem yine içerim diye korkuyorum ama yoksunluğum gitmiyor bak şuan iki saattir bununla cebelleşiyorum bir an olsun aklımdan çıkmadı
İçmemek en doğrusu ben daha hafif bi sigara aldım bi tane içiyorum kesiyor beni en azından ihtiyaç duymuyorum sonrasında ama bence bu kadar tutmuşken kendini içme derim doktorla konuştun mu bu konuyu hiç

Doktor bu derece stress yapmamızı da doğru bulmadi. Çok yoksunluk çekiyorsanız yakın 1-2 çekip atın bitirmeyin dedi. Nikotini düşük de alabilirsiniz

Aklınıza geldiğinizde napıyorsunuz ben kendimi artık koltuklara felan bağlıycam şuan öylece oturuyorum balkonun önünde buraya kadar gelip geri dönüyorum
Oyalan başka şeylerle çerez, sakız vs çiğne boş kalınca insanın daha çok aklına geliyor

İçmemek en doğrusu ben daha hafif bi sigara aldım bi tane içiyorum kesiyor beni en azından ihtiyaç duymuyorum sonrasında ama bence bu kadar tutmuşken kendini içme derim doktorla konuştun mu bu konuyu hiç
Konuşmadım unutmuşum sanırım içmeyin der zaten, ya ben seri içerim içersem korkuyorum valla. Sadece aklıma gelince bunu tolere edecek bir şey arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…