Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben de yarın 5 hafta iki günlük olup kese için doktora gidicem inşallah güzel haberler alırızBen 5 hafta 2 günlük olarak bulantım başladı erken mi bilmiyorum amayarında kese için doktora gideceğim
Ayyy inşallah canım aynıyızAy ben de yarın 5 hafta iki günlük olup kese için doktora gidicem inşallah güzel haberler alırız![]()
Tamamdır çok heyecanlı ya inşallah rabbim içimizi ferahlatsınAyyy inşallah canım aynıyızyarın mutlaka haber verelim burdan
Kanama yaşayıp da tutunan çok kişi okudum burada içinizi ferah tutun acilde progestanın iğnesini de vuruyorlar hamile olduğunuzu belirtin inşallah tutunur bizi de haberdar edinDüşük yapıyorum sanırım ben tutunamadı bu seferde biraz önce kanamam başladı .
Evet iki kat artarsa hesaplamalara göre kese görebilirsiniz inşallahKızlar Perşembe günü beta 603 tu gecikmenin ikinci günüydü,doktor 6 gün sonra Çarşamba günü gelmemi soyledi keseyi görme sansim var mi
Sanki içimizden biri gördü diye hatırlıyorum benkızlar keseyi görenlerimiz var mı aramızda ya ben haftaya ctesiye aldım randevu ama içim içime sığmıyor
Ben gördüm canıım, inşallah siz de göreceksiiniz. Heyecanlı bekleyiş zor oluyor. Ben 5+1 de gördüm 0.94cm kese boyutuydu.kızlar keseyi görenlerimiz var mı aramızda ya ben haftaya ctesiye aldım randevu ama içim içime sığmıyor
Çok sevindin Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin ben bi kere kan verdim doktor randevusu aldım 2 hafta sonraya hem randevu yok hemde kese ve kalp atışını görürüm dedimCanim evet benimde 1 ekim. Doktorum oyle almami soyledi ama tüp bebek benim bebebisler. İkizde olabilir bir görelim dedi doktorumuz. Belki kalbi duyamayiz ama keselere bakalim dedi. Sonrada kalbe bakarız dedi. Dün kan verdim betam 1417 geldi sizin degerler nasil yarin tekrar vermeyi düşünüyorum.
Anladım canım hastanelerle ilgili pek bi bilgim yok araştırıyorum bende istanbulda türlü türlü hastaneler var malum bilgim de yokBu benim ikinci hamileliğim, ilk bebeğimi Beylikdüzü medicana da doğurdum. Bunu da orada aynı doktorla doğurmayı düşünüyorumsoner bey çok iyi takip etmişti sağolsun
Ben de içiyorum canım günde 1-2 tane yoksa dediğin gibi çok stres oluyorumKızlar aranızda sigara içen var mı ? Ben içiyordum hamilelikten dolayı içmemeye çalışıyorum bir haftadır ama çok kötüyüm, yoksunluk çekiyorum bu yoksunluk kaç gün sürer sürekli aklımda bir köşe de duruyor neler yapıyorsunuz allah aşkına tavsiye verin
Ay ellerim titriyor ya içersem yine içerim diye korkuyorum ama yoksunluğum gitmiyor bak şuan iki saattir bununla cebelleşiyorum bir an olsun aklımdan çıkmadıBen de içiyorum canım günde 1-2 tane yoksa dediğin gibi çok stres oluyorum
Ben de içiyordum azaltmıştım biraz ama öğrendiğimden beri içmedim sadece bugün baya canım istedi elektronik olandan şu kısa tütün koyduğumuzdan bi iki fıs aldımKızlar aranızda sigara içen var mı ? Ben içiyordum hamilelikten dolayı içmemeye çalışıyorum bir haftadır ama çok kötüyüm, yoksunluk çekiyorum bu yoksunluk kaç gün sürer sürekli aklımda bir köşe de duruyor neler yapıyorsunuz allah aşkına tavsiye verin
Aklınıza geldiğinizde napıyorsunuz ben kendimi artık koltuklara felan bağlıycam şuan öylece oturuyorum balkonun önünde buraya kadar gelip geri dönüyorumBen de içiyordum azaltmıştım biraz ama öğrendiğimden beri içmedim sadece bugün baya canım istedi elektronik olandan şu kısa tütün koyduğumuzdan bi iki fıs aldım
Kızlar aranızda sigara içen var mı ? Ben içiyordum hamilelikten dolayı içmemeye çalışıyorum bir haftadır ama çok kötüyüm, yoksunluk çekiyorum bu yoksunluk kaç gün sürer sürekli aklımda bir köşe de duruyor neler yapıyorsunuz allah aşkına
İçmemek en doğrusu ben daha hafif bi sigara aldım bi tane içiyorum kesiyor beni en azından ihtiyaç duymuyorum sonrasında ama bence bu kadar tutmuşken kendini içme derim doktorla konuştun mu bu konuyu hiçAy ellerim titriyor ya içersem yine içerim diye korkuyorum ama yoksunluğum gitmiyor bak şuan iki saattir bununla cebelleşiyorum bir an olsun aklımdan çıkmadı
Doktor bu derece stress yapmamızı da doğru bulmadi. Çok yoksunluk çekiyorsanız yakın 1-2 çekip atın bitirmeyin dedi. Nikotini düşük de alabilirsinizKızlar aranızda sigara içen var mı ? Ben içiyordum hamilelikten dolayı içmemeye çalışıyorum bir haftadır ama çok kötüyüm, yoksunluk çekiyorum bu yoksunluk kaç gün sürer sürekli aklımda bir köşe de duruyor neler yapıyorsunuz allah aşkına tavsiye verin
Oyalan başka şeylerle çerez, sakız vs çiğne boş kalınca insanın daha çok aklına geliyorAklınıza geldiğinizde napıyorsunuz ben kendimi artık koltuklara felan bağlıycam şuan öylece oturuyorum balkonun önünde buraya kadar gelip geri dönüyorum
Konuşmadım unutmuşum sanırım içmeyin der zaten, ya ben seri içerim içersem korkuyorum valla. Sadece aklıma gelince bunu tolere edecek bir şey arıyorumİçmemek en doğrusu ben daha hafif bi sigara aldım bi tane içiyorum kesiyor beni en azından ihtiyaç duymuyorum sonrasında ama bence bu kadar tutmuşken kendini içme derim doktorla konuştun mu bu konuyu hiç
Sigara bırakma hattını arasam işe yarar mı fikriniz var mıOyalan başka şeylerle çerez, sakız vs çiğne boş kalınca insanın daha çok aklına geliyor