Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sizde de üşüme oluyor mu? Resmen içim titriyor benim, ateşim falan da yok. Kat kat giyinme ihtiyacı duyuyorum
Bende oluyor şuan tişört üstüne örgü yelek var dünde ince örgü süeterler varya tüm gün tişört üstünde onu takmıştım hatta sırtım sanki ısınmadı onunla uyudum petekler de acık oda hamam gbı olmuş eşim çok sıcak diye kızdı ama benım sırtımmmm ısınmıyor heryerim ısınıyor sırtım sanki üşüme değil de kemiğim onu istiyor

Bende aynıyım ya ev çok sıcak ama ben bir türlü ısınamıyorum. Hatta terliyorumda ama içim üşüyo sanki chatgptye sordum hormonlardan dolayı normal diyor ama pazartesi doktor randevum var bi soracağım doktorada

Neredeyse aynıyız benimde SAT 4 Ekim 4+2 yiz bugün keseyi gördük biz darısı size inşallah

Eklentiler

• IMG_0313.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_0256.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 47
Sanırsam doktor bana gösterirken bana yakınlaşıp göstermiş o kadar büyük göeünüyorduki beta değerin neydi o günlerde canım
Merhaba benimde ikiz olabilir tüp bebek iki embriyo transferi yapildi ama biz sizle aynıyız sat olarak benim beta degeri 4+4 te 1417 4+6 da 2673 yani tekrar kan vermedim ama hesaplarsak iki katı olarak 5+1 de 5400 5+2 de de sizinkiyle hemen hemen aynı oluyor. Ama değere göre ikiz diyemeyiz dedi benim doktorum tlfonda. Net olsun diye 6+0da kontrol edelim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…