Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de geçen ne demiştim biliyor musun, 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramında gelirler. Yengeç bizim eve de iyi olurdu ama nasip Sağlıkla gelsinler de bekliyoruz.
19 Mayıs güzel olur ama ikizler burcu dönencesinin eksenine girer arkadaşım ikizler burcu evin içinde bir tane var sevgili kocam. O hepimize yetiyor 36. Hafta için 22 Mayıs oluyor. Genelde ikizlerimin doğum istatistiği 34-35 diyorlar. Bakalım. Şu 1-2 haftayı bir atlatalım kuzum da rahat nefes alalım. Benim yarım doktor kontrolüm var sabah 10.15 de. Dua et olur mu benim için

Bunlarda bu zamana kadar olan negatiflerim temmuzdan beri deniyoruz yaşım 37 açıkçası bu ay ümidi kesmiştim ama ümidi kesmemek gerekiyormuş şükürler olsun:) bir de ovulasyon kiti olmasa sürecim daha uzardı diye düşünüyorum

Eklentiler

• IMG_1374.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 25
Demek burçlara da ilgilisin benim gibi.. İnşallah inşallah hayırlısı ile geçsin zaman, bizim ve umutla bekleyen her anne için Tabii ki dualarım seninle, minik kalplerini duy hayırlısıyla, ve hep güzel şeyler duy

Dpo 13 ten yazıyorum 2 tane kaset test 2 tane erken gebelik testi pozitif beta hcg testi şartmı kızlar galiba temmuz annesi oldum

Eklentiler

• C27BA71B-0B41-4E90-9F24-78B7D44482F2.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 17
  • BA77B9A9-6284-418B-A830-9DED23B1403D.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 20
Hayırlı olsun

Kızlar reglimw 1 gün var sizce yarın kan tahlili yaptırayım mı 2 gün önce kaset testte negatif çıktı

bu testlerde ailik ya da net cıkmasının cinsiyetle alakası var mı acaba erkek bebekler daha net kızlar daha sılık cıkıyor dıye okudum bı yerde

bu testlerde ailik ya da net cıkmasının cinsiyetle alakası var mı acaba erkek bebekler daha net kızlar daha sılık cıkıyor dıye okudum bı yerde
Hiç duymadım böyle bir şey ama kız bebekler geç tutunuyordu sanırım

Dpo 13 ten yazıyorum 2 tane kaset test 2 tane erken gebelik testi pozitif beta hcg testi şartmı kızlar galiba temmuz annesi oldum
Tebrikler :) bence şart değil, 2 günde 1 vermen gerekiyor. Bir sıkıntın yoksa kese görünene kadar bekle derim :)

Tebrik ederimm :)))

Evet atmıştım buraya bir daha atayım

Eklentiler

• D1D87DCC-3EBA-492F-BB89-3A19F5C10567.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 5
  • FB2D364A-1131-44C3-90A2-132598C2B6FE.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 4
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…