- 26 Ekim 2025
- 46
- 13
- 3
- 37
7 yıldır allinazdan özel doğum paketi alıp ödüyorum zaten bide güvene tekrar para ödemek istemiyorum SGK ile anlaşması olan diğer ozellerdw bakacam artikNeden elediniz özel değilse?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 yıldır allinazdan özel doğum paketi alıp ödüyorum zaten bide güvene tekrar para ödemek istemiyorum SGK ile anlaşması olan diğer ozellerdw bakacam artikNeden elediniz özel değilse?
Başlangıç7 ekim bitişi mi başlangıcı mı?baslangıcı ise erken döllenme bile olmus cok iyi değer.bitişi ise yine iyi değerher türlü iyi bir değer hayırlı olsun artısı bekleyin

Sağlık ocağında verdiyseniz ertesi gün öğlene doğru cıkıyorBende bir hafta gecikme ile ogrendim 50 değerle bugün tekrar kan verdim sonuç çıkmadı kayboldu mu ne oldu bende çok merak ediyorum saat 2 vermiştim çıkmış olması lazımdı coktan
Etlik şehir hastanesinde verdim 3 saate çıkması lazımdı lekelenmem oluyor bideSağlık ocağında verdiyseniz ertesi gün öğlene doğru cıkıyor
Lekelenme yerleşme kaynaklı olabiliyormuş.. ben de geçen gün sağlık ocağında vermiştim ertesi gün öğlen düştü e nabıza o yuzden öyle sandım ama insan merak ediyor yaEtlik şehir hastanesinde verdim 3 saate çıkması lazımdı lekelenmem oluyor bide
Sağlıcakla ilerlesinde lekelenmeye falan razıyım 4 aylıkken suyum geldi erken doğum yaptım bitane 5 haftalıkken kimyasala döndü bitane dış gebelik geçirdim bu dördüncü ondan çok endişeleniyorumLekelenme yerleşme kaynaklı olabiliyormuş.. ben de geçen gün sağlık ocağında vermiştim ertesi gün öğlen düştü e nabıza o yuzden öyle sandım ama insan merak ediyor ya
Rabbim hayırla sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin insallah… çıkınca buraya da yazın muhakkak inşallah yükselmiştirSağlıcakla ilerlesinde lekelenmeye falan razıyım 4 aylıkken suyum geldi erken doğum yaptım bitane 5 haftalıkken kimyasala döndü bitane dış gebelik geçirdim bu dördüncü ondan çok endişeleniyorum
İnşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız bebeğinizi, herhangi bir sağlık problemi var mıSağlıcakla ilerlesinde lekelenmeye falan razıyım 4 aylıkken suyum geldi erken doğum yaptım bitane 5 haftalıkken kimyasala döndü bitane dış gebelik geçirdim bu dördüncü ondan çok endişeleniyorum
Genetik falanda baktırdım bişey çıkmadi sadece çikolata kistim varİnşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız bebeğinizi, herhangi bir sağlık problemi var mı
Amin inşallahRabbim hayırla sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin insallah… çıkınca buraya da yazın muhakkak inşallah yükselmiştir

Canım diğeri de aynı yer aynı saat miydi ? Saatler laboratuvar bile önemli dendi banaSonucum çıkmış şimdi 50 den 70 olmuş çok az artmış demi kzilar kimyasala mi dönecek buda
Aynı hastanede saat farkı var birisi akşam 8 di bugün verigimde öğlen 2 ydi 6 saat var arada bu kadar fark eder mi dua edin ne olur bu sefer hayırlısı ile tutunsunCanım diğeri de aynı yer aynı saat miydi ? Saatler laboratuvar bile önemli dendi bana

Tabiki farkeder canım sen 48 saatte vermemişsin. 2 kat değilse de %60 artış bile iyi diyor doktorlar. Burada da tam 2 kat artmamış sağlıkla ilerlemiş gebelik yaşayan annelerin yorumunu okudum. Sağlıcakla tutunsun canım bana avokado ile incir önermişlerdi..Aynı hastanede saat farkı var birisi akşam 8 di bugün verigimde öğlen 2 ydi 6 saat var arada bu kadar fark eder mi dua edin ne olur bu sefer hayırlısı ile tutunsun
Laboratuvardan çıkınca yüksek ihtimal onaylamamislardir tahlil sonuclaninca mesaj gelio tahlil sonucuniz çıkmıştır die 15/20 dk sonra falan e nabiza düşüoEtlik şehir hastanesinde verdim 3 saate çıkması lazımdı lekelenmem oluyor bide
Tabiki farkeder canım sen 48 saatte vermemişsin. 2 kat değilse de %60 artış bile iyi diyor doktorlar. Burada da tam 2 kat artmamış sağlıkla ilerlemiş gebelik yaşayan annelerin yorumunu okudum. Sağlıcakla tutunsun canım bana avokado ile incir önermişl
Düştü canimLaboratuvardan çıkınca yüksek ihtimal onaylamamislardir tahlil sonuclaninca mesaj gelio tahlil sonucuniz çıkmıştır die 15/20 dk sonra falan e nabiza düşüo
18 saat farkla vermişsiniz bencede normal bu kadar artması 48 saat dolunca verseydiniz 90/100 çıkardı kesin güzel düşünün güzel olsun insAllahAynı hastanede saat farkı var birisi akşam 8 di bugün verigimde öğlen 2 ydi 6 saat var arada bu kadar fark eder mi dua edin ne olur bu sefer hayırlısı ile tutunsun