• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba,
4w+5 den selamlar, iki güne bir beta takiplerinden sonra bugün Usg de keseyi gördük çok şükür.
Darısı isteyen, haber bekleyen herkesin başına.
Kalp atışı için 2 hafta sonra tekrar Usg yaptıracağız inşallah 🩷
26 Ekim: 90
28 Ekim: 300
30 Ekim: 853
1 Kasım: 2391 İdi değerlerim
3 kasımda kan vermedik keseyi görünce

Kızlar folik asit bana dokunuyor sanırım yan etki yapıyor yaşayan var mı? Mide bulantısı baş dönmesi yapıyor sıcak falan basıyor ya bu normal mi?

26 Ekim: 90
28 Ekim: 300
30 Ekim: 853
1 Kasım: 2391 İdi değerlerim
3 kasımda kan vermedik keseyi görünce
sat 29 eylüldü benim değerlerim resmen sizle birebir aynı ben iki kez kan verdim çarşamba kese için gideceğiz nasipse görebilirim o halde😍

Eklentiler

• IMG_6383.webp
    IMG_6383.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 53
Kızçeler 5+2 den selamlar ben de keseyi gördüm çok şükür doktor 5 mm olarak ölçtü hafta olarak 4+4 e uygun dedi 5 kutu duphaston yazdı ilk aylarda düşük olmamasını desteklemek için yazıyorum dedi. Bir de karma multivitamin yazdı Previt positive omega diye. Onun dışında 20 gün sonra da kalp atışına çağırdı inşallah onu da duyarım kese küçük olunca birazcık üzüldüm 👉🏼👈🏼

Kızlar folik asit bana dokunuyor sanırım yan etki yapıyor yaşayan var mı? Mide bulantısı baş dönmesi yapıyor sıcak falan basıyor ya bu normal mi?
multivitamin tarzı bişey kullanıyorsanız o yapabılır onceden doktorum henuz gerek yok bulantı ateş tarzı aeyler yapabılır sonrası için öneriyorum demişti.

Kızçeler 5+2 den selamlar ben de keseyi gördüm çok şükür doktor 5 mm olarak ölçtü hafta olarak 4+4 e uygun dedi 5 kutu duphaston yazdı ilk aylarda düşük olmamasını desteklemek için yazıyorum dedi. Bir de karma multivitamin yazdı Previt positive omega diye. Onun dışında 20 gün sonra da kalp atışına çağırdı inşallah onu da duyarım kese küçük olunca birazcık üzüldüm 👉🏼👈🏼
gec dollenmiştir canım gormussun ya sonucta uzulme büyüyecek annesi❤️🤲🏻

Ben de cuma günü 5+2de gördüm 6mm kese haftasıyla uyumlu dedi. Olsun inşallah sağlıkla büyürler her gün 1mm büyüyormuş galiba ☺️

Hayırlı olsun canımm çok güzel bi şey keseyi görmüşsün 4+4 olmasına rağmen :)) canını sıkma hiç. Vajinal mi baktı karından mı baktı acaba birde bana vitamin falan vermedi ya sadece folik asit dedi niye böyle her doktor farklı bir yol izliyor ki

Hayırlı olsun canımm çok güzel bi şey keseyi görmüşsün 4+4 olmasına rağmen :)) canını sıkma hiç. Vajinal mi baktı karından mı baktı acaba birde bana vitamin falan vermedi ya sadece folik asit dedi niye böyle her doktor farklı bir yol izliyor ki
Karından görebildi çok şükür zaten büyük ihtimalle görürüz diye başlamıştı. Her doktorun işleyişi farklı bu gebelik olaylarında tek yapacağımız şey doktorumuza güvenmek ben çok araştırmadım okuldan öğretmen arkadaşlarımın gidip memnun kaldığı bir doktordu direkt ona gittim ben hiç kan vermeden

Back
X