- 6 Kasım 2025
- 89
- 47
- 3
- 28
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #2.021
Merhaba daha önce yazmıştım ama etiket yapmayı unutmuşum listeye eklenmek için
19 kasımda tekrar kontrolüm var 6+3 oluyoruz inşallah kalp atısı duyulur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy içim daha da rahatladı, amiiinKızlar kasık ağrısı çok normal dedi benim doktorum. Okadar çok ağrı çekiyordum sormuştum bende onun için kalbinizi ferah tutun bebişlerimize sağlıkla kavuşalim inşallah![]()
Ay ben ikinci kez anne olacağım ama inanılmaz korkuyorum, tecrübeli olarak size sorayım dedim ilkini ihmal etmem değil mi ? İkincisi de ilk çocuk kadar seviliyor mu birde, valla yine gebeliğim iyi geçmiyor aklım karışık böyle deli deli şeyler düşünüyorumHerseydenbitutam
Merhaba daha önce yazmıştım ama etiket yapmayı unutmuşum listeye eklenmek içintahmini doğum 14 temmuz görünüyor 5+6 gebeyim 5+1 de keseyi gördük 4+6 çıkmıştı kese sat 5 ekim 3. Gebeligim 1 kızım ve 1 oğlum var yaş 28
19 kasımda tekrar kontrolüm var 6+3 oluyoruz inşallah kalp atısı duyulur![]()
Karından mı bakıldıııkızlar gittim doktora bugün, daha bugün atmaya başlamış kalbi dediçok zayıf bir atım duydu, ben duymadım açıkçası ama kesede bebeği gördük
![]()
Herseydenbitutam kalp atışı 5+6 güncelleyebilir misin rica etsem
bi daha da 9. haftada gel dedi
Geçmiş olsun. Bundan sonraki süreçte Allah gönlünüze göre versin. Bir belirtiniz var mıydı peki?6+0'da kese ve yolk sac'i görmüş ama bebeği görememiştik. O nedenle doktorum boş gebelik ve düşük riskinden endişe etmişti. Maalesef bugün lekelenmeler kanamaya döndü ve düşük yaptım.
Kalan herkese sağlıklı bir süreç diliyorum![]()
Ben de 5+5 im doktora gidebilirsiniz kese gorunue benim gorunduHerkese merhaba uzun uzun okuyorum mesajlarınızı. Değerlerinize falan da bakıyorum ben 6 Kasım da kan verdim 621 çıktı daha sonra 10 Kasım da verdiğimde 1983 çıktı. Artışların sizinki kadar değil acaba normal mi ? Doktor kontrolüne gitmek için randevumu bekliyorum.
Ben de niye midem bulanmıyor triplerindeyimBenim bulantılarda iki gündür arttı. Yemek yedikten sonra özellikle bulantı ve istifra oluyo. Benim niye olmuyo diye özeniyordum bideçok kötüymüş
Maşallah ikiz olabilir belkiKızlar herkese selam 3 haftalik beta degeri 6000 olan Var mi ? Bat+1 de 240 bat +4 971 bat+7 de 6001 gordum
Benim de bat+4de 1000di değerim, ayy tebrik ederiimMaşallah ikiz olabilir belki![]()
Canım bende ikiz eşiyim ama inan çok tedirginim bu kadarı normal mi bilemiyorum pazartesi doktora gideceğim ama büyük ihtimal kese görünmez.Maşallah ikiz olabilir belki![]()
Beni de ekler misiniz önceden yazmis olabilrim amaKızlar telefonumda ufak bi sıkıntı var halledip düzenleyeceğim listeleri![]()
Canım tekrar baktırdın mi su an kaç değerinBenim de bat+4de 1000di değerim, ayy tebrik ederiim![]()
Güzel düşün güzel olsun canım. Herşey Yolundadir inşallahCanım bende ikiz eşiyim ama inan çok tedirginim bu kadarı normal mi bilemiyorum pazartesi doktora gideceğim ama büyük ihtimal kese görünmez.![]()
Merhaba hayirli olsun.Vajinal ultrason mi karından mi acabaBeni de ekler misiniz önceden yazmis olabilrim ama
Yas 27 bat 6 kasim sat ekim 5+3 kese gorduk
Merhaba benim bat+3te 3218 çıktı değerim, erken yumurtlama olduğu için böyle diye düşünüyorumKızlar herkese selam 3 haftalik beta degeri 6000 olan Var mi ? Bat+1 de 240 bat +4 971 bat+7 de 6001 gordum