• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba benim bat+3te 3218 çıktı değerim, erken yumurtlama olduğu için böyle diye düşünüyorum ☺️ ilk hamileliğimde de böyleydi çünkü
Ayyy bunu duymaya o kadar cok ihtiyacım vardı kiii 😍 benimde adet döngüm 24 gün adetten sonraki 7..gün yumurtlamiştim ovu testleriyle takip ettim net yani biliyorum 🤣 keseyi kaçıncı haftada gördünüz peki

Kızlar bebek büyüdükçe idrara sıkışık gitmeye bile gerek yokmuş karından muayene için mesela ben Allah nasip ederse 8 haftalık olcam haftaya normal bi şekilde gelebilirsin dedi haberiniz olsun vajinal muayene korkusu da demekki 7-8 haftadan sonra bitiyo :)

Kızlar benim doktor sag olsun bebek görüp gormedigini söylemedi daha cok kucuk 2 hafta sonra yine gel dedi sadece e nabızda da bu var sizce bebek görünmüş mü

Eklentiler

• 1000114466.webp
    1000114466.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar benim idrar yolu iltihabı belirtilerim vardı acile gittim idrar tahlili verdim. Enfeksiyon yok ama kum döküyorsun dedi. Pazartesi ürolojiye gideceğim ama bu süreçte ne yapabilirim ? Çok ağrım var böbrekte ve kasıkta. Midem bulandığı için çok su da içemiyorum. Şu an için bebeğe bir zararı olur mu?

Back
X