- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #2.861
5+4 hamilelikte uçuk kremi kullanılır mı bilen var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa dedim size maşallahEvet gttım, çok şükür bebeği gördüm ama kalp atısı dinleyemedık, ıdrara sıkısık olmadığım için zorladı, ama kalp atısı var görüyorum dedi kalp atısı olunca kan akısı kırmızı mavi renkli yanıp sonuyormus falan dinletmeye calıstı da anlamadım, cuma günü Allah izin verirse ıdrara sıkısık gideceğim
Ali hocayı ve ulker hocayi öneririmMerhaba ben evime de yakın olduğu için yenimahalle yıldırım beyazıt hastanesine gideceğim. Çocuklarım için veya bizim için başka hastalıklarımızda oraya gidiyoruz memnunuz. Önceki takiplerimde ve doğumlarda bilkent şehir hastanesine gitmiştim ama bu sefer uzak olduğu için oraya gitmeyeceğim. Bakalım böyle düşünüyorum.
Benim 10gün kontrol muayenem o yüzden ikinci haftasına gitmezsem yanıyor, hastaneden hastaneye değişiyor olabilir gittiğiniz hastaneyi arayıp sorabilirsiniz.Sizin de mi özelde 2 hafta kontrol muayenenizin süresi? Ben de ona göre sorup öğreneyim bilmiyorum çünkü
Teşekkür ederim kontrollerimde birkaç farklı doktor deneyeceğim inşallah memnun kalırımAli hocayı ve ulker hocayi öneririm
Benim doktorum da özel muayenehanede, geçen hamilelikte aylık kontroller halindeydi 2haftada bir gittiğim hiç olmadıSizin de mi özelde 2 hafta kontrol muayenenizin süresi? Ben de ona göre sorup öğreneyim bilmiyorum çünkü
Vallahi hep bulantı ile uyanıyorum Bugün de öyleydi ne yapsak geçer acaba ya tuzlu bir şeyler mi yesekBende bir kaç gündür öyleyim bulantı aşırı kötüymüş. Birinci trimesterden sonra geçiyormuş herhalde
ekledimCanım ben de gözden kaçtım sanırım
3.çocuk
Sat: 2 ekim
Kese ve kalp atışı:6+4
Tahmini doğum tarihi 9 temmuz
çift çizgiler beta hcgler kese kalp derken buralara geldik sıra cinsiyette çok heyecanlı bekleyişler 2 oğlandan sonra birtanecikte kızım olsa ne güzel olurRabbim herkesin gönlündekini hayırlı eylesin
![]()
Bilgilerin eksik muhtemelen o yüzden eklemedim yaş kaçıncı çocuk ?Haziran grubundayım ama temmuz gibi görünüyor doğum o yüzden beni de eklerseniz sevinirimsat 12 eylül ama 25 eylüle çekti dr. Kese ve kalp atışını 6+5 te gördüm tahmini doğum 2 temmuz
Merhaba hoşgeldin
Maşallah Allah bagışlasın benimde 1 kızım 1 oğlum var kızım 12 oğlum 5 yaşında bende 3.ye gebeyim spirali mi 15 Ekim'de cıkarmıstım enfeksiyon sebebiyle ilaçta kullandım ama Allahın takdiri banada nasip etti aynı yaştayız bende 28yeteriz arkadaşım hiç öyle düsünme neden yetmeyelim onlar sırtımızda bir kambur değilki hepsinin üstesinden geliriz merak etme içini ferah tut biz kadınlar cok güçlüyüz
❤
Umarım yeteriz ben gerçekten çok yorgun hissediyorumMerhaba hoşgeldin
Maşallah Allah bagışlasın benimde 1 kızım 1 oğlum var kızım 12 oğlum 5 yaşında bende 3.ye gebeyim spirali mi 15 Ekim'de cıkarmıstım enfeksiyon sebebiyle ilaçta kullandım ama Allahın takdiri banada nasip etti aynı yaştayız bende 28yeteriz arkadaşım hiç öyle düsünme neden yetmeyelim onlar sırtımızda bir kambur değilki hepsinin üstesinden geliriz merak etme içini ferah tut biz kadınlar cok güçlüyüz
❤
Taze zencefil çayını öneriyor doktorumuz dene istersen canımVallahi hep bulantı ile uyanıyorum Bugün de öyleydi ne yapsak geçer acaba ya tuzlu bir şeyler mi yesek
Teşekkür ederim canım deneyeceğimTaze zencefil çayını öneriyor doktorumuz dene istersen canım
Bilgilerin eksik muhtemelen o yüzden eklemedim yaş kaçıncı çocuk ?
Doğrudur ilk zamanlar biraz sık çağırıyorlar sonra aylık olur herhaldeBenim doktorum da özel muayenehanede, geçen hamilelikte aylık kontroller halindeydi 2haftada bir gittiğim hiç olmadıson ay fazlalaşmıştı sadece nst takibi nedeniyle. istanbuldayim genelde etrafimdakilerin de hep aylık muayene şeklinde, riskli hamilelik değilse fazlasına gerek yok diye düşünüyorum
![]()
10 gün içinde oluyor kontrol muayenesi bendeSizin de mi özelde 2 hafta kontrol muayenenizin süresi? Ben de ona göre sorup öğreneyim bilmiyorum çünkü
Benim de 10 günmüş sordum10 gün içinde oluyor kontrol muayenesi bende
İlla ki yorulucaz hayatta ne kolay ki ama yetersiz gelicem diye düşünürsen daha fazla yıpranırsın dirayetli ol benim biri 6. Sınıf diğeri ana okulu olmasına rağmen üstesinden geleceğim diyorum sürekli kendimeUmarım yeteriz ben gerçekten çok yorgun hissediyorum![]()
Evet kendimi motive etmeye çalışıyorum gerçekten istemiyormuşum kendimi ikna etmeye çalışıyorum sürekliİlla ki yorulucaz hayatta ne kolay ki ama yetersiz gelicem diye düşünürsen daha fazla yıpranırsın dirayetli ol benim biri 6. Sınıf diğeri ana okulu olmasına rağmen üstesinden geleceğim diyorum sürekli kendime![]()