• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Diş macunları çok yüksek oranda florür içeriyo , bizim için de zararlı normalde ama bebeğe geçtiğine ve büyüme geriliği yaptığına dair çalışmalar varmış. Doktorlar 8-9. Haftalardan sonra değiştirin diyor genelde. Bizim ilk bebiş olunca insan doktor ne dese aa öyle mi diyip hemen değiştiriyor demek ki öyle yapmamak lazım 😂 çay kahveye nasıl dayanıyosunuzz
İçtiğimiz suda bile çok ciddi oranlarda florür var 😅 kimyasallar her yerde tabi dikkat etmek gerek ama ben biraz ona gelenee kadar diyorum 😅 oğlum için incia nın doğal diş macununu kullanıyoruz belki öyle ürünlere bakabilirsiniz
Kafein kana hızlı karışan plasentatan çabuk geçen bir ürün ve çok zararlı o yüzden bu mentalite ile içmiyorum. Zaten kahve kokusu midemi bulandırıyor 😅 çay yerine kahvaltıda kefir felan içiyorum, doğal kompostolar içmeye çalışıyorum mide bulantısından sürekli karbonhidrata düştüm ama olsun geçecek bu dönem çeşitli besleneceğim 🥲

İçtiğimiz suda bile çok ciddi oranlarda florür var 😅 kimyasallar her yerde tabi dikkat etmek gerek ama ben biraz ona gelenee kadar diyorum 😅 oğlum için incia nın doğal diş macununu kullanıyoruz belki öyle ürünlere bakabilirsiniz
Kafein kana hızlı karışan plasentatan çabuk geçen bir ürün ve çok zararlı o yüzden bu mentalite ile içmiyorum. Zaten kahve kokusu midemi bulandırıyor 😅 çay yerine kahvaltıda kefir felan içiyorum, doğal kompostolar içmeye çalışıyorum mide bulantısından sürekli karbonhidrata düştüm ama olsun geçecek bu dönem çeşitli besleneceğim 🥲
Kompostoyu nasıl yapıyosunuz ben denedim bi kaç kere ama çok şekerli geliyor bana, kefiri de sade içmek çok zor 😂 kahvesizlikten gün sayıyorum artık bari diyorum 12.hafta geçsin rahat rahat içiyim bir iki fincan 😅 bende bu sabah full karbohidrat içeren bi kahvaltı yaptım içerde çocuk anne anne ❤️ yapıyo diye kendimi kandırıyorum hemen 😂

Kompostoyu nasıl yapıyosunuz ben denedim bi kaç kere ama çok şekerli geliyor bana, kefiri de sade içmek çok zor 😂 kahvesizlikten gün sayıyorum artık bari diyorum 12.hafta geçsin rahat rahat içiyim bir iki fincan 😅 bende bu sabah full karbohidrat içeren bi kahvaltı yaptım içerde çocuk anne anne ❤️ yapıyo diye kendimi kandırıyorum hemen 😂
pişirirken şekerini kendi damak zevkime göre ayarlıyorum 🫠 oğlumda içiyor diyr bazen şekerde koymuyorum yerine kuru dut kuru üzüm atıyorum.

Ben çay içiyorum aşırıya kaçmadan kahvaltıda içilen çayın ve günlük 1 fincan kahvenin zararı yok diye biliyorum

Siveno diş macunu, ıncıa roll on, ıncıa çatlak kremi.Bitkisel olarak zıaga otacı şampuanlar olabilir.Mineral güneş kremi solante pregna, avene mineral, bioderma mineral olabilir.Yine siveno güneş kremi de olabilir %100 doğal nan nano fiziksel korumalı.Oje ve asetonda fikrim yok🫣 ben çatlak kremlerimi de araştırıp aldım isteyen varsa önerebilirim 💕
Çatlak kremi önerisine açığım 😁

Benim doktorum az miktardaki kafeinin yararlı bile olduğunu, günlük 200 mg ı geçmediğim sürece kafein alabileceğimi söyledi. Hatta ben decaf içeyim dedim, yoo bildiğin kahveni iç ama abartma dedi. Kendisini çok seviyorum 🫠

Kızlar mehmet efendinin kafeinsiz türk kahvesi var. Ben onu içiyorum. Evet normal kahve kadar iyi değil ama beni kesiyor valla. Tavsiye ederim çok canı çekene :)

Benim doktorum az miktardaki kafeinin yararlı bile olduğunu, günlük 200 mg ı geçmediğim sürece kafein alabileceğimi söyledi. Hatta ben decaf içeyim dedim, yoo bildiğin kahveni iç ama abartma dedi. Kendisini çok seviyorum 🫠
Benim doktorum da günde 1 bardak kahve içebilirsin dedi ama arkadaşımın doktoru o kadar net yasaklamış ki içmeye korktum. Yine de arada açık çay içiyorum ben de 😊

Kızlar kahve konusunda riskli bir hamilelik süreciniz yoksa günlük 200mg sınırına dikkat edip içebilirsiniz doktorum beni sınırlandırmadı ama arkadaşımın hem düşük geçmişi vardı hem de kanaması vardı ona yasaklamıştı doktoru. Kafeinsiz kahveler maalesef kimyasallar yardımıyla kafeinden arindirildigi için ona da güvenemiyorum o yüzden miktarı azaltıp hayatıma devam ediyorum, hatta bu aralar mideme iyi gelmiyor içmediğim günler bile oluyor☺️

ocean mummy kullanıyodum doktorum devam etmemi söyledi
Aynısı nı kullanıyoruz ben kendi kafamdan başlamıştım doktor devam edebilirsin dedi 🤭 gebe kalmadan öncede nutraxin demir ilacını kullanıyordum 1 buçuk ay öncesi başlamıştım icinde folik asit b12 ve C vitamini vardı güzel denk geldi gebeliğe hazırlık gıbı oldu 😂

Ay bakıyorum herkes kahve konusunda farklı görüşlerde ben içen kısımdayım en azından hergün 1 bardak içiyorum nescafe classic şekersiz veya Türk kahvesi alışkanlık olmuş içmeden olmuyor 🥴 önceki gebeligimdede içiyordum düzenli bir sıkıntı yaşamadım doktorum da içme dememişti hem bunda hem oncekilerde

Kızlar kahve konusunda riskli bir hamilelik süreciniz yoksa günlük 200mg sınırına dikkat edip içebilirsiniz doktorum beni sınırlandırmadı ama arkadaşımın hem düşük geçmişi vardı hem de kanaması vardı ona yasaklamıştı doktoru. Kafeinsiz kahveler maalesef kimyasallar yardımıyla kafeinden arindirildigi için ona da güvenemiyorum o yüzden miktarı azaltıp hayatıma devam ediyorum, hatta bu aralar mideme iyi gelmiyor içmediğim günler bile oluyor☺️
Aaaa bu bilgi bende yoktu. Mecburen kafeinsiz kahveyi de bırakıcaz. İçeceksiz kalmış hissediyorum kendimi :d

Back
X