Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne bu acelen güzelim koca her zaman bulunur merak etme 23 yaşında evlenmek ne Allah aşkınaOkul bitmiş, çalışıp para kazanılmış, uzun süren bir ilişkin de varsa üstelik evleneceğim kişinin maddi durumu yeterliyse evlilik kararı alınabilir mi bu yaşta? Soruyorum çünkü tamamen fikirlerinizi merak ediyorum, maalesef sanırım büyük konuştum illa lafımı yiycem 26 dan önce asla diyordum, şimdi ise bir yanım heyecanlı bir yanım buruk acaba biraz daha mı beklesem falan diyorum bir yandan herşey hazır (maddi) diyorum bilmiyorum kafam karışık fikirlerinizi merak ediyorum 23 yaş ve evlilik???
Elbette karşıt fikirler olacak bende bunları duymak bilmek istediğim için zaten buraya konu açtım herkes beni neden desteklesin diye değil :)) şehir için değil de Ülke gezmek için param yetmez evet sadece para da değil vize almak çok zor biliyorsunuz, evlenmek için para meselesi de şöyle söyliym yani bir senede bile güzel bir birikimim olacak kadar iyi bir işim var diyim size ayrıca ailemin durumu da iyi. İster 7 de ister 17 de evet katılıyorum ister ilk bulduğumla.
Ama yorumlarin yuzde doksani cok karamsar bence, bu da cok enteresan,
Tamam kimse guzellesin demiyorum erken evlenmeyi de,
Nasil evlilikler yasiyorsunuz arkadaslar, evlnene kadar gez eglen hayatini yasa,
Sanki kiz evlenince hayati bitecek mi.
Olumsuz yorumlar icerisinde en cok @MissCherryBlossom unkini begendim, bence de erkek kadin herkes evlilik obcesi bir yil ailesinden ayri yasamali, bir faturanin sorumlulugu bile almamis kisiler evlenmemeli yastan bagimsiz.
Ailenizin durumu iyi değilse birkaç yıl onları rahat ettirin çalışıp kazanarak...Okul bitmiş, çalışıp para kazanılmış, uzun süren bir ilişkin de varsa üstelik evleneceğim kişinin maddi durumu yeterliyse evlilik kararı alınabilir mi bu yaşta? Soruyorum çünkü tamamen fikirlerinizi merak ediyorum, maalesef sanırım büyük konuştum illa lafımı yiycem 26 dan önce asla diyordum, şimdi ise bir yanım heyecanlı bir yanım buruk acaba biraz daha mı beklesem falan diyorum bir yandan herşey hazır (maddi) diyorum bilmiyorum kafam karışık fikirlerinizi merak ediyorum 23 yaş ve evlilik???
Kendinden eminsen, kendini evliliğe hazır hissediyorsan, karşındaki kişiyi çok seviyorsan ve onunda evliliğe hazır olduğunu hissediyor, ona bu konuda güveniyorsan evlenilecek yaştasın. Ben 23 yaşıda nişanlandım, 24 yaşında evlendim.Kendi başıma Ülke şehir gezmek benim ailem için olağanüstü bir durum, o yüzden gerçekleri konuşalım Ülke ülke şehir şehir gezip anı biriktirmek için hem ailemin gönlü olması lazım hemde şu zamanda para lazım. İlk bulduğum evet uzun zamandır birlikteyiz napmam lazımdı 7. siyle falan mı evlenecektim