25 kiloya veda günlüğüm

hoş geldin canım sen eşinin memleketine gitmemişmiydin ben hatları karıştırdım galiba :) tüm yemekleri kendin yapmışsın süper ama hepsinden yemişsin olmamış.şimdi o kadar uğraştığın boşa gitti.sil baştan başa döndün.ömründeki 1 hafta gitti.seni gaza getirmek için söylüyorum bunları yanlış anlama.ama artık daha dikkatli ol canım

Günaydın canım yokluğınu tabiki fark ettik hafta sonı yoğun oluyor diye düşündüm yanlız senin kaçamak benden çok olmuş bende yedim hafta sonu ve artıda yım malesef bu hafta çok sıkıp cumaya eksi görmek istiyorum

Yeşilçayımı aldım yürüyüşümü yaptım şimdi kahvaltımı yapıcam bugün çok dikkat edip aradaki açığı kapatıcam hafta sonları beni mahvediyor irede desen yok hafta içi çok güzel gidiyor sonra batırıyorım herşeyiçok kızıyorum kendime çokkkk

aşkolsun ne unutması geçmiş mesajlarda var okumadınmı sordum seni canım tok karnına tartılma bide üstüne su içip tartılıyosun gerçek kilon o değilki..ve ellerine sağlık çok güzel bir sofra hazırlamışsın

5 gün uğraş 2 günde başa dön olurmu böyle kız

roxen2303 cim gördüm kuzum gördüm :) S SevdaSozleri cim @ilkay80cim ve diğer kızlar çok sağolun :) bety21 kuzum hiç yanlış anlamak olur mu biliyorum kacırdım ama hepsde sevdiğim yemeklerdi :) ve hiç yardım almadan yaptım iyi oldu bana :) bu hafta kasıcam biraz bide havuza yazılmayı düşünüyorum. Bakalım toplıcam kızlar merak etmeyin az kaçırsam zateb eşim zebani gibi başımda söz ver bayrama kadar kaçamak yok diye peşimde koştu dün

Son düzenleme:
maşallah canım bu ne hız demekki neymiş hergün tartılıyormuşuz bende yarından itibaren hergün tartılıcam belki bendede işe yarar
sporun etkisini görüyorum sanırım hergün spor kuralı koyduğundan beri yapıyorum inşallah böyle gitmeye devam eder hafta sonuna 68 i görürüm..sende tartıl canım fazla kaçırırsan ertesi gün telafi etme şansın olur

Biliyorum canım çok haklısın artık kaçamak yok size ve kendime söz veriyorum cumaya 88i göreceğim mutlaka...
ilkaycım artık kaçamak yapmıyoruz azimli iradeli hatunlar oluyoruz yeni kıyafetler bizi bekliyor daha bayramda var demi bayrama kadar hiç kimse kaçamak yapmasın yasaâaaaaaaak

ne güzel eşinde yardım ediyor sana benimkide akşam az yiyince yesene al bunuda ye diye önüme koyuyor bide zayıflamamı istiyor.havuzun faydası olur ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…