hoş geldin canım sen eşinin memleketine gitmemişmiydin ben hatları karıştırdım galiba :) tüm yemekleri kendin yapmışsın süper ama hepsinden yemişsin olmamış.şimdi o kadar uğraştığın boşa gitti.sil baştan başa döndün.ömründeki 1 hafta gitti.seni gaza getirmek için söylüyorum bunları yanlış anlama.ama artık daha dikkatli ol canımGünaydın kızlar sizi özledim ama siz beni unutmuşunuz :) ben yine aynı kilodayım cumartesi evi silip süpürdüm pazar misafirim vardı menü baya klabalıkrı ev yapımı domates corbası etli biber dolması köfte fırında tavuk pilab rus salatası sarma ve coban salata yaptım hepsibi tek başıma yaptım bende sastım kendime mozaik pastası da tatlıydı bide meyve falan vardı sanırım 84.4 iken 85bucuk falan oldum yedim yani hatta su falan da içince 86oldumama bu hafta inşaallah sıkı yapcam
günaydın canım iyi gidiyorsun maşallahGunaydinlar kizlar bugun 3 hafta oldu diyette olalali
Günaydın canım yokluğınu tabiki fark ettik hafta sonı yoğun oluyor diye düşündüm yanlız senin kaçamak benden çok olmuş bende yedim hafta sonu ve artıda yım malesefGünaydın kızlar sizi özledim ama siz beni unutmuşunuz :) ben yine aynı kilodayım cumartesi evi silip süpürdüm pazar misafirim vardı menü baya klabalıkrı ev yapımı domates corbası etli biber dolması köfte fırında tavuk pilab rus salatası sarma ve coban salata yaptım hepsibi tek başıma yaptım bende sastım kendime mozaik pastası da tatlıydı bide meyve falan vardı sanırım 84.4 iken 85bucuk falan oldum yedim yani hatta su falan da içince 86oldumama bu hafta inşaallah sıkı yapcam
canım azmine hayranım seni okudıkça gaza geliyorum böyle devam etgünaydın canımVildan80
aşkolsun ne unutması geçmiş mesajlarda var okumadınmı sordum seniGünaydın kızlar sizi özledim ama siz beni unutmuşunuz :) ben yine aynı kilodayım cumartesi evi silip süpürdüm pazar misafirim vardı menü baya klabalıkrı ev yapımı domates corbası etli biber dolması köfte fırında tavuk pilab rus salatası sarma ve coban salata yaptım hepsibi tek başıma yaptım bende sastım kendime mozaik pastası da tatlıydı bide meyve falan vardı sanırım 84.4 iken 85bucuk falan oldum yedim yani hatta su falan da içince 86oldumama bu hafta inşaallah sıkı yapcam
5 gün uğraş 2 günde başa dön olurmu böyle kızYeşilçayımı aldım yürüyüşümü yaptım şimdi kahvaltımı yapıcam bugün çok dikkat edip aradaki açığı kapatıcam hafta sonları beni mahvediyor irede desen yok hafta içi çok güzel gidiyor sonra batırıyorım herşeyiçok kızıyorum kendime çokkkk
Biliyorum canım çok haklısın artık kaçamak yok size ve kendime söz veriyorum cumaya 88i göreceğim mutlaka...5 gün uğraş 2 günde başa dön olurmu böyle kız
sporun etkisini görüyorum sanırım hergün spor kuralı koyduğundan beri yapıyorummaşallah canım bu ne hız demekki neymiş hergün tartılıyormuşuz bende yarından itibaren hergün tartılıcam belki bendede işe yarar
ilkaycım artık kaçamak yapmıyoruz azimli iradeli hatunlar oluyoruz yeni kıyafetler bizi bekliyor daha bayramda var demi bayrama kadar hiç kimse kaçamak yapmasın yasaâaaaaaaakBiliyorum canım çok haklısın artık kaçamak yok size ve kendime söz veriyorum cumaya 88i göreceğim mutlaka...
Yok canim daha cuma tartildimGünaydınn tartıldınmı bugün
ne mutlu bana öyleyse :)Gü
canım azmine hayranım seni okudıkça gaza geliyorum böyle devam et
ne güzel eşinde yardım ediyor sana benimkide akşam az yiyince yesene al bunuda ye diye önüme koyuyor bide zayıflamamı istiyor.havuzun faydası olur ne güzelroxen2303 cim gördüm kuzum gördüm :) S SevdaSozleri cim @ilkay80cim ve diğer kızlar çok sağolun :) bety21 kuzum hiç yanlış anlamak olur mu biliyorum kacırdım ama hepsde sevdiğim yemeklerdi :) ve hiç yardım almadan yaptım iyi oldu bana :) bu hafta kasıcam biraz bide havuza yazılmayı düşünüyorum. Bakalım toplıcam kızlar merak etmeyin az kaçırsam zateb eşim zebani gibi başımda söz ver bayrama kadar kaçamak yok diye peşimde koştu dün
inşallah canım bu senenin sonuna hepimiz hedef kilolara ulaşmış olacaz 4 aycık herzamankinden fazla dikkat edicezsüper canım 60lara inmek Allahım bizede o günleri göster
evet aynen kaçamak yasak olsunilkaycım artık kaçamak yapmıyoruz azimli iradeli hatunlar oluyoruz yeni kıyafetler bizi bekliyor daha bayramda var demi bayrama kadar hiç kimse kaçamak yapmasın yasaâaaaaaaak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?