25 kiloya veda günlüğüm

iyi bari canım sevindim..menünde güzel günü güzel geçirmişsin

topiğimizi ihmal etmeyi istemiyorum ama mecburen uzak kalıyorum bakalım kaynanam evinemi geçecek bize mi gelecek yarın belli olur

topiğimizi ihmal etmeyi istemiyorum ama mecburen uzak kalıyorum bakalım kaynanam evinemi geçecek bize mi gelecek yarın belli olur
valla canım bizdede böyle hastalık durumları oldu ananem babanemde de her ikisinde de kızları baktı sende nasıl olur bilmiyorum bebişinde ufak zor olur senin için

canım neyseki iyi olmuş biraz

benim misafirler gitti kızlar ben sadece çay içtim,sonradan dondurmada çıkarmıştım onuda yemedim :) günüm iyiydi çok şükür
maşallah canım hep böyle iradeli ol kurtul biran önce kilolarından

kızlar çok yorgunum gözlerim kapanıyor oğluşumu uyuttum bende uyuyayım yarın erken kalkmalıyım sizleri çok seviyorum

sağol canım benim evet canım iyi oldu çok şükür. sen nasılsın diyet nasıl gidiyor

maşallah canım hep böyle iradeli ol kurtul biran önce kilolarından
inş canım öğlen bir magnum mini yemiştim 140 kaloriymiş.sonra 1.000 tane ip atladım ve bölgesel hareketlerimi yaptım ondan vicdanım rahat
sen neler yaptın

Günaydın kızlar sizi özledim ama siz beni unutmuşunuz :) ben yine aynı kilodayım cumartesi evi silip süpürdüm pazar misafirim vardı menü baya klabalıkrı ev yapımı domates corbası etli biber dolması köfte fırında tavuk pilab rus salatası sarma ve coban salata yaptım hepsibi tek başıma yaptım bende sastım kendime mozaik pastası da tatlıydı bide meyve falan vardı sanırım 84.4 iken 85bucuk falan oldum yedim yani hatta su falan da içince 86oldum ama bu hafta inşaallah sıkı yapcam

Yok kiz dun aklima geldin de ben de yogundum bu iki gun yazamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…