iyi bari canım sevindim..menünde güzel günü güzel geçirmişsinkendime gelemedim ev işi çocuklar misafirler bittim kaynanam daha iyi kızı yanında bugün bende eve geldim yarın çıkıcak tansiyon şeker herşey var kilosuda maşallah hastanelik oldu korkuttu bizi şimdi iyi çok şükür
sende çok iyi gidiyorsun tatlımiyi bari canım sevindim..menünde güzel günü güzel geçirmişsin
valla canım bizdede böyle hastalık durumları oldu ananem babanemde de her ikisinde de kızları baktı sende nasıl olur bilmiyorum bebişinde ufak zor olur senin içintopiğimizi ihmal etmeyi istemiyorum ama mecburen uzak kalıyorum bakalım kaynanam evinemi geçecek bize mi gelecek yarın belli olur
bu hafta hergün tartılıyorum canım buugün 70,3 çıktım bigünde 500 gr gitmişsende çok iyi gidiyorsun tatlımhastanede dikkat edemedim açıkçası ama bugün evimde düzeni oturttum
canım neyseki iyi olmuş birazkendime gelemedim ev işi çocuklar misafirler bittim kaynanam daha iyi kızı yanında bugün bende eve geldim yarın çıkıcak tansiyon şeker herşey var kilosuda maşallah hastanelik oldu korkuttu bizi şimdi iyi çok şükür
benim misafirler gitti kızlar ben sadece çay içtim,sonradan dondurmada çıkarmıştım onuda yemedim :) günüm iyiydi çok şükür
sağol canım benim evet canım iyi oldu çok şükür. sen nasılsın diyet nasıl gidiyorcanım neyseki iyi olmuş biraz
benim misafirler gitti kızlar ben sadece çay içtim,sonradan dondurmada çıkarmıştım onuda yemedim :) günüm iyiydi çok şükür
iyi geceler canımkızlar çok yorgunum gözlerim kapanıyor oğluşumu uyuttum bende uyuyayım yarın erken kalkmalıyım sizleri çok seviyorum
sağol canım benim evet canım iyi oldu çok şükür. sen nasılsın diyet nasıl gidiyor
inş canım öğlen bir magnum mini yemiştim 140 kaloriymiş.sonra 1.000 tane ip atladım ve bölgesel hareketlerimi yaptım ondan vicdanım rahatmaşallah canım hep böyle iradeli ol kurtul biran önce kilolarından
peki canım iyi gecelerkızlar çok yorgunum gözlerim kapanıyor oğluşumu uyuttum bende uyuyayım yarın erken kalkmalıyım sizleri çok seviyorum
Yok kiz dun aklima geldin de ben de yogundum bu iki gun yazamadimGünaydın kızlar sizi özledim ama siz beni unutmuşunuz :) ben yine aynı kilodayım cumartesi evi silip süpürdüm pazar misafirim vardı menü baya klabalıkrı ev yapımı domates corbası etli biber dolması köfte fırında tavuk pilab rus salatası sarma ve coban salata yaptım hepsibi tek başıma yaptım bende sastım kendime mozaik pastası da tatlıydı bide meyve falan vardı sanırım 84.4 iken 85bucuk falan oldum yedim yani hatta su falan da içince 86oldumama bu hafta inşaallah sıkı yapcam
Günaydınn tartıldınmı bugünGunaydinlar kizlar bugun 3 hafta oldu diyette olalali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?