Allah kolaylık versin canım ama yeme sakın sporun çok güzel emin ol daha fazlasını yakmışsındırakşama misafirim var kızlar tatlı yapacam şimdi
Menün çok güzel canım ben bugün kaçırdım fazla yazmıycam menümü hafta sonları yiyorum yaaasabah iki kasik omlet peynir zeytin bi dilim cavdar,oglen iki kasik kabak yemegi bi kase yogurt aksamki menu de 2 kasik barbunya 2 kasik pilav alicam yanina cok guzel koktu valla :) bugun ara ogun yapmadim canim istemedi
BEn hiç denemedim canım ama yok yok güzel değildir onlar karnını ağrıtır ucundan ye:) sana diyorum birde kendim uygulasam:)yok canım yememde tadına bakıcam bi çatal şu hazır kutudaki tatlı karışımlarından aldım merak ediyom tadını acaba güzel miVildan80
demi kesin kötüdür öğğğğ bide vıcık vıcık şekerli o ney öyleBEn hiç denemedim canım ama yok yok güzel değildir onlar karnını ağrıtır ucundan ye:) sana diyorum birde kendim uygulasam:)
canım çok yediysen spor yap bari erit birazM
Menün çok güzel canım ben bugün kaçırdım fazla yazmıycam menümü hafta sonları yiyorum yaaa
kola ? ckckck bu olmadı işteakşam : 4 parça ızgara tavuk salata 1 dilim buğday ekmeği 1 bardak kola
ivet ya biliyorum ama düne göre 500 gr eksik çıkınca içeyim bari biraz dedimkola ? ckckck bu olmadı işte
inşallahneyse canım bi daha olmasın ama :)
kuzum 2 3 günün yorgunluğu var tabi üstünde nasıl oldu kayınvalidenkızlar geçmişi okuyamadım daha yorgunluktan bir
hal oldum çok fenayım diyet bugün iyiydi
kendime gelemedim ev işi çocuklar misafirler bittim kaynanam daha iyi kızı yanında bugün bende eve geldim yarın çıkıcak tansiyon şeker herşey var kilosuda maşallah hastanelik oldu korkuttu bizi şimdi iyi çok şükürkuzum 2 3 günün yorgunluğu var tabi üstünde nasıl oldu kayınvaliden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?