25 kiloya veda günlüğüm

menü:sabah 2dilim ekmek, 1er ince dilimsucuk,salam,3dilim kaşar biraz domates sos
öğle:1kase topalak çorba,az yoğurt
ara:magnum mini(140 kaloriymiş kızlar)

spor:1.000ip atlama ,200mekik, 300 basen hareketi ,150kalça hareketi tabi bu sporlarla anca magnum miniyi eritmişimdir

yok canım yememde tadına bakıcam bi çatal şu hazır kutudaki tatlı karışımlarından aldım merak ediyom tadını acaba güzel mi Vildan80

sabah iki kasik omlet peynir zeytin bi dilim cavdar,oglen iki kasik kabak yemegi bi kase yogurt aksamki menu de 2 kasik barbunya 2 kasik pilav alicam yanina cok guzel koktu valla :) bugun ara ogun yapmadim canim istemedi

M
sabah iki kasik omlet peynir zeytin bi dilim cavdar,oglen iki kasik kabak yemegi bi kase yogurt aksamki menu de 2 kasik barbunya 2 kasik pilav alicam yanina cok guzel koktu valla :) bugun ara ogun yapmadim canim istemedi
Menün çok güzel canım ben bugün kaçırdım fazla yazmıycam menümü hafta sonları yiyorum yaaa

başım dönüyo sanki hafiften bugun çok yoruldum kahvaltıdan sonra evi sildim süpürdüm,spor üstüne neyse misafir gidince yatarım artık

kızlar geçmişi okuyamadım daha yorgunluktan bir
hal oldum çok fenayım diyet bugün iyiydi

sabah
2 kepek ekmek
1 dilim peynir
6 zeytin
domates
salatalık
biber

ara
3 yulaflı bisküvi

öğle
3 kaşık yağsız makarna
4 kaşık yağsız patates yemeği

ara
2 top dondurma

akşam
1 kase çorba
salata

kuzum 2 3 günün yorgunluğu var tabi üstünde nasıl oldu kayınvaliden
kendime gelemedim ev işi çocuklar misafirler bittim kaynanam daha iyi kızı yanında bugün bende eve geldim yarın çıkıcak tansiyon şeker herşey var kilosuda maşallah hastanelik oldu korkuttu bizi şimdi iyi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…