ben simiti diyette olsamda yiyorum canım kiloda veriyorum problem olmuyoryine iyi canım ben ne zamandır simit yemiyorum vallahi canım istedi
en güzelini yaparsınben hızlı kilo verme sevdasından vazgeçtim herşeyden yiyorum ama az ölçülü iki gündür böyle çok mutluyum
inşallah canım sporu ihmal etmecumaya hedefim 72.9 bakalım olacakmı
akşam koşu bandında yürüyeceğim canım sporsuz olmuyooooooorinşallah canım sporu ihmal etme
ben seni dinliyorum valla hergün yapıyorum ama şu simit bölgesine napıcam bilmiyorum sinir ediyo beni çok kötü duruyo...akşam koşu bandında yürüyeceğim canım sporsuz olmuyooooooor
benimde kilolar orda çok kötü görünüyor sporla orayıda eritiriz canımben seni dinliyorum valla hergün yapıyorum ama şu simit bölgesine napıcam bilmiyorum sinir ediyo beni çok kötü duruyo...
yürüyüşle erirmi dersinbenimde kilolar orda çok kötü görünüyor sporla orayıda eritiriz canım
geçen sehyürüyüşle erirmi dersin
geçen sene yürüyüşle baya eritmiştim olur yani canım sen sporu ihmal etme basen simit kalça hepsi gideryürüyüşle erirmi dersin
Canım çok üzüldüm sıkma canını Allah bir kapıyı kaparsa diğerini açar hayırlısı olsunKızlar maalesef işte çıkarıldımne yapcam bilmiyorum çok moralim bozuk çikolata havuzunda boğulmak istiyorum Vildan80 aysu27 roxen2303 @SevdaSozleri bety21 ve yazamadıklarım
akşam karışık kızartma yaptım evdekilere kendimde 3 yemek kaşığı pilav 3 yemek kaşığı yoğurt ekmek yok kendime şaştım iyi gidiyoruz
bizim detoksta kaldıirade canım bunun adı
evet canım kaldı ama hiç yapasımda yokbizim detoksta kaldı
benimdeevet canım kaldı ama hiç yapasımda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?