sen kahvaltını yazdınmı kız görmedimKızlar menüler herkesin çok iyi maşallah
Yok kuzum sorun yaşamadık da güya iş aldığımız yer maddi olarak sıkıntı çıkarıyomuş gelirimizi kısmışlar bu yüzden 1–2aya kadar yeni iş bulmuş ol dedi patronumgerçektenmi canım ne oldu böyle bi anda ya sorunmu yaşadınız
niye öyle bişey dediki anlamadımYok kuzum sorun yaşamadık da güya iş aldığımız yer maddi olarak sıkıntı çıkarıyomuş gelirimizi kısmışlar bu yüzden 1–2aya kadar yeni iş bulmuş ol dedi patronumçok moralim bozuk ya
Bende bilmiyorum ki dört yeni eleman aldı 4ay önce ben eskiyim beni çıkarıyoniye öyle bişey dediki anlamadım
ben unutuyorum canım ne yediğimi ondan yazıyorum kahvaltıyı yazarken bile peynir yedimmi yemedimmi diye düşündümKızlar menüler bugün parçalı gelmiş bende yazayım
Yeşilçay
Kahvaltı bir dilim tbuğday ekmek bir haşlanmış yumurta iki kk peynir domates salatalık
Ara bir elma
Öğlen 4kaşık taze fasulye yoğurt bir dilim tbuğday ekmek 2dilim karpuz şimdilik bu kadar...
hakkında hayırlısı olsun canımBende bilmiyorum ki dört yeni eleman aldı 4ay önce ben eskiyim beni çıkarıyo
Sağol kuzum gözlerim şişti ağlamaktan eşim de askere gidicek napcam benhakkında hayırlısı olsun canım
dünyanın sonu değil ya sonuçta büyük şehirde yaşıyosun iş imkanının en fazla olduğu yerlerden ne güzel diploman var elinde zaten bu işini istemiyodun yeni iş arıyacaksın kendine daha eşinin gitmesine var o zamana kadar bulursun sıkma canını ağlamak çözüm değilSağol kuzum gözlerim şişti ağlamaktan eşim de askere gidicek napcam ben
yine iyi canım ben ne zamandır simit yemiyorum vallahi canım istedikahvaltımı yazmamışım demi kafam yerinde değil ki
1 simit
1 dilim peynir
şekersiz çay
hastanede olunca böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?