25 kiloya veda günlüğüm

bende acıktım aynen üzüm yedim kesmedi 1 tanede salatalık yedim

canım çok erken yiyorsun altıda ye bari sağlıklı değil canım hastalanıcaksın benim düştüğüm hataya düşme tatlım

Günaydın kızlar hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için tazminat konusubda bi fikrim yok maalesef çünkü girerken bişi imzalamadık sadece sigortam var bilmiyorum yani

Günaydın kızlar hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için tazminat konusubda bi fikrim yok maalesef çünkü girerken bişi imzalamadık sadece sigortam var bilmiyorum yani
günaydın canım bugün güzel bir gün olur senin için inş. diyet nasıl gidiyor

bugün tartıldım 73.4 olmuşum geçen cuma 74.2 kiloydum kendimi sıkmadan da veriyorum dün simit yedim bulgur yedim demekki çok sıkı yapmadanda kilolar gidiyormuşş yeni bir küre başladım
1 su bardağı yoğurt
1 çay kaşığı tarçın
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
karıştırıp yiyorum bakalım faydası olacak mı

günaydın canım bugün güzel bir gün olur senin için inş. diyet nasıl gidiyor
İnşaallah kuzum inşaallah güzel bigün olur diyet haftasonu biraz bozuldu ama toparlamaya başladım yavaştan bide havuza yazılcam bakalım

İnşaallah kuzum inşaallah güzel bigün olur diyet haftasonu biraz bozuldu ama toparlamaya başladım yavaştan bide havuza yazılcam bakalım
bu cuma kaç kiloydun canım. yüzmek çok faydalı hem kilolar gider hemde sıkılaşırsın

bu cuma kaç kiloydun canım. yüzmek çok faydalı hem kilolar gider hemde sıkılaşırsın
Bende bugün başlıyorum yüzmeye inşallah faydası olur ayrıca bir saat yürüyüşümü de yaptım:)

Bende bugün başlıyorum yüzmeye inşallah faydası olur ayrıca bir saat yürüyüşümü de yaptım:)
maşallah canım yürüyüş yapılmış yüzmeyede başlıyorsun daha ne olsun kilocuklar kilocuklar erisin hep hep kilocuklar

ceza olarak bakma canım cuma kadar herkes eksileri görecek ben inanıyorumm başaracağız

günaydın kuzular bugün 69.2 geldim düne göre 600 gr eksik 3 günde 1,7 kilo gitti anlamadım ben noluyo yiyorumda yani her öğünü şu zamana kadar diyet sürecinde gördüğüm en düşük kilom

günaydın kuzular bugün 69.2 geldim düne göre 600 gr eksik 3 günde 1,7 kilo gitti anlamadım ben noluyo yiyorumda yani her öğünü şu zamana kadar diyet sürecinde gördüğüm en düşük kilom
günaydın canım bugün hepimiz güne bol eksilerle uyanmışız çooooooook mutluyum sporun faydalarını görüyoruz kim tutar bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…