bende acıktım aynen üzüm yedim kesmedi 1 tanede salatalık yedimakşam saat 16.30 gibi yedim kızlar.yarım tabak kabak,2 kaşık pilav,az yoğurt
az öncede 3 üzüm attım ağzıma
2gündür akşamı az ve erken yediğim için bitkin oluyorum şu yazıyı bile zor yazıyorum
oğluş uyusun koşu bandı beni bekliyor canımaysu27 canım sporu ne yaptın
canım çok erken yiyorsun altıda ye bari sağlıklı değil canım hastalanıcaksın benim düştüğüm hataya düşme tatlımakşam saat 16.30 gibi yedim kızlar.yarım tabak kabak,2 kaşık pilav,az yoğurt
az öncede 3 üzüm attım ağzıma
2gündür akşamı az ve erken yediğim için bitkin oluyorum şu yazıyı bile zor yazıyorum
günaydın canım bugün güzel bir gün olur senin için inş. diyet nasıl gidiyorGünaydın kızlar hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için tazminat konusubda bi fikrim yok maalesef çünkü girerken bişi imzalamadık sadece sigortam var bilmiyorum yani
İnşaallah kuzum inşaallah güzel bigün olur diyet haftasonu biraz bozuldu ama toparlamaya başladım yavaştan bide havuza yazılcam bakalımgünaydın canım bugün güzel bir gün olur senin için inş. diyet nasıl gidiyor
bu cuma kaç kiloydun canım. yüzmek çok faydalı hem kilolar gider hemde sıkılaşırsınİnşaallah kuzum inşaallah güzel bigün olur diyet haftasonu biraz bozuldu ama toparlamaya başladım yavaştan bide havuza yazılcam bakalım
bu cuma kaç kiloydun canım. yüzmek çok faydalı hem kilolar gider hemde sıkılaşırsın
Bende bugün başlıyorum yüzmeye inşallah faydası olur ayrıca bir saat yürüyüşümü de yaptım:)İnşaallah kuzum inşaallah güzel bigün olur diyet haftasonu biraz bozuldu ama toparlamaya başladım yavaştan bide havuza yazılcam bakalım
günaydın ilkaycım dünkü menün iyi canım maşallah grubumuz kendine geldi bu hafta bol eksiler görürüz inşGünaydınnn
Dün akşam menümü yazamamıştım
Bir kase tarhana çorbası iki biber dolması salata kavun ile günü kapattım
Bende bugün başlıyorum yüzmeye inşallah faydası olur ayrıca bir saat yürüyüşümü de yaptım:)
Evet canım hafta sonunun cezasını çekiyorum ama cumaya ekside olucam inşallahmaşallah canım yürüyüş yapılmış yüzmeyede başlıyorsun daha ne olsun kilocuklar kilocuklar erisin hep hep kilocuklar
Kizlar gunaydin cmt tartildim 76.5tum bugun tartildim 3 gunde bi kilo daha gitmis 75.5 ciktim oleeeeyyyyyyy
Kizlar gunaydin cmt tartildim 76.5tum bugun tartildim 3 gunde bi kilo daha gitmis 75.5 ciktim oleeeeyyyyyyy
günaydın canımgünaydın kuzularbugün 69.2 geldim düne göre 600 gr eksik 3 günde 1,7 kilo gitti anlamadım ben noluyo yiyorumda yani her öğünü şu zamana kadar diyet sürecinde gördüğüm en düşük kilom
Evet canim hergun duzenli yapamiyorum bazen kaytariyorum ama leslie yapiyorim bi de bolgesel hareketlersüpersin canım yaa spor yapıyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?