aynen hepimizin böyle gitmeye devam eder inşallahgünaydın canımbugün hepimiz güne bol eksilerle uyanmışız çooooooook mutluyum sporun faydalarını görüyoruz kim tutar bizi
gayet güzel kol karın çalışıcan desene bugünbende müzik eşliğinde bel kalça hareketleri yaptım biraz sonrada yolluklarımı yğkayacağım
inş canım ya birbirimizden desteğimizi esirgemedikçe beraber hedefe ulaşırızaynen hepimizin böyle gitmeye devam eder inşallah
aynen öyle canım yürüyüşümüde yapacağımgayet güzel kol karın çalışıcan desene bugün
oh oh kim tutar bize rehavete kapılmak yok asıldıkça asılıyoruzaynen öyle canım yürüyüşümüde yapacağım
kurban bayramına kadar 3.5 kilo verip 69.9 olacağım o yüzden spora asılacağımoh oh kim tutar bize rehavete kapılmak yok asıldıkça asılıyoruz
24 güne 3.5 kilo benim aysum havada karada verir bunukurban bayramına kadar 3.5 kilo verip 69.9 olacağım o yüzden spora asılacağım
çok güzel gidiyoruz hepimizkizlar valla kacamaklarim bile oldu ama gayet guzel verdim mutluyum siz olmasaydiniz valla yapamazdim ya 3 haftada 5 kilom gitti kizlar aynen devam
sağol güzelim sizde olmazsanız ne yapardım ben24 güne 3.5 kilo benim aysum havada karada verir bunu
bu grup hedefine ulaşmadan pes etmeyecek hepimiz bir kaç aya kadar çıtır hatunlar olacağızkizlar valla kacamaklarim bile oldu ama gayet guzel verdim mutluyum siz olmasaydiniz valla yapamazdim ya 3 haftada 5 kilom gitti kizlar aynen devam
Evet pes etmek yok iyiki varsınızbu grup hedefine ulaşmadan pes etmeyecek hepimiz bir kaç aya kadar çıtır hatunlar olacağız
evet canım ya dün zorlandım açıkçası bugün tartıldım 73.6yı gördüm ne yapsam acabacanım çok erken yiyorsun altıda ye bari sağlıklı değil canım hastalanıcaksın benim düştüğüm hataya düşme tatlım
çok iyi gidiyorsun canım süperKizlar gunaydin cmt tartildim 76.5tum bugun tartildim 3 gunde bi kilo daha gitmis 75.5 ciktim oleeeeyyyyyyy
woowwwgünaydın kuzularbugün 69.2 geldim düne göre 600 gr eksik 3 günde 1,7 kilo gitti anlamadım ben noluyo yiyorumda yani her öğünü şu zamana kadar diyet sürecinde gördüğüm en düşük kilom
yani dünden beri 400gr gitmiş ama zorlandım ne yapsamevet canım ya dün zorlandım açıkçası bugün tartıldım 73.6yı gördüm ne yapsam acaba
akşamdan sonra bi ara öğün yapabilirsin canım süt olabilir leblebi tok tutuyor o olabilir yeşil çaylayani dünden beri 400gr gitmiş ama zorlandım ne yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?