25 kiloya veda günlüğüm

süpersiniz bayanlar bende işe gittim geldim misafirlerim varmış yeni öğrendim görümcem geliyormuş yemek yaptık pişiyor şimdi.bu akşam geç giderler sporumun derdine düştüm ya yapamazsam bugün
yemek pişene kadarda ipini atla canım mutfakta şimdiden yap sporunu

akşamdan sonra bi ara öğün yapabilirsin canım süt olabilir leblebi tok tutuyor o olabilir yeşil çayla
canım olabilirde benim yapım akşam yemeyi kaldırmıyor kilo vermemi azaltır diye korkuyorum.karatayda diyorya yemekten 7 saat sonra bi hormon salgılanıyormuş o yağ yakıyormuş.ne kadar geç yersen o kadar geç salıgılanır hormon. en iyisi 18.00-19.00 arası yiyim değil mi hem çok geç değil hem ara yapmamış olurum

hııı o zaman leslie 2 mil yapıver seste olmaz yarım saatcik
dur bakalım ben gene geceyi bekliyim herkes gidince kaynanam kalacak sadece bu gece bizde artıkın onun yanında yaparım (normalda yapmam onun yanında ama )utanıcam diye sporumu bırakayım kilolu oluncada utanıyom sonuçta

bencede canım ben bazen 8 e bile bırakıyorum dün çok acıktım mesela hem erken hem az yemiştim mecbur ara öğün yaptım 6 7 iyi

tabi canım ihmal etme

bety21 canım zor bir sına bekliyor
yani dünden beri 400gr gitmiş ama zorlandım ne yapsam
canım kilolarımız aynı sayılır akşam kaçamak yapma canım +ları görmek istemiyorsan çok güzel gidiyor kilolar yemeklere aldanma sakın

bugün yürüyüş yapasım yok bölgesel hareketlere ağırlık verip yarım saat spor yapsam olurmu 2 gündür simitleri taktım kafaya tayt giymiştim bacaklar felan o kadar değilde simitler beni deli etti gelip gidip bakıyorum

olur canım maksat spor yapmak değilmi merak etme canım zamanla hepsi eriyip gidecek

ay inşallah ama kaç gündür canım çekirdek istiyor yemiyorum bugün babam geldi daha yeni kavrulmuş çerezle napayım ben
ölçülü yiyebilirsin canım diyetlerde öneriliyor ama sakın fazla yeme

ölçülü yiyebilirsin canım diyetlerde öneriliyor ama sakın fazla yeme
işte benim çekirdekte ölçü tutturmam çok zor o yüzden diyorumki cumaya kadar yemiyim eğer o zamana kadar diyeti ve sporu kaçamaksıız yaparsam önceden yediğim gibi 1 kase yiyim emin değilim aslında ama belki o zamana kadar canımın istemeside geçer

bana kalırsa hiç yeme canım kilo vermenin hazzı hiç birşeyde yok çekirdek mi? güzel elbiseler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…