ay doğru ya atıyorum beynimden çekirdeği ben gidip yeşil çay içerimbana kalırsa hiç yeme canım kilo vermenin hazzı hiç birşeyde yok çekirdek mi? güzel elbiseler mi?
ay doğru ya atıyorum beynimden çekirdeği ben gidip yeşil çay içerim
aynen öyle bide şu yanlar giderse çok iyi olacak ne kadar sürer sıkı vücuda sahip olmamız yadiyetimizi bozmak yok biz arkamızda bıraktık artık iradesiz günleri
sıkılaşmak için pilates şart canımaynen öyle bide şu yanlar giderse çok iyi olacak ne kadar sürer sıkı vücuda sahip olmamız ya
fitness a yazılmayı düşünüyorumsıkılaşmak için pilates şart canım
sıkılaşmak için pilates şart canım
nasıl rezil etti canım yaaysu27 cim canım ben cuma günü demedim benim kilom hala 85.7ölçülerimin hepsi aynı ben şimdi napayım işim yok kilo veremiyorum eşimin kuzeni bizi rezil etti napayım ben şimdi umutsuz olmayımda napayım
kizlar sabah bi dilim tam bugday ekmek zeytin domates peynir yumurta,oglen bi kase corba ara ogun yapmadim onun yerini turk kahvesinin yaninda bi tane lokum yedim,aksam tavuk soteyle yogurt yicem
Dilimler ne boyutta :)akşam : 3 dilim patatesli börek ( 5 dilim koymuşlardı ) 3 yemek kaşığı yoğurt
vallahi avuçiçi kadar var işin kötüsü doymadımDilimler ne boyutta :)
Doyulmuyo genelde onlarla yapcek bisi yok kuzum :)vallahi avuçiçi kadar var işin kötüsü doymadım
8 buçuk gibi bi ara öğün yapabilirim geç saate kadar oturuyorum çünkü..senin menü güzel tavuk tok tutuyorDoyulmuyo genelde onlarla yapcek bisi yok kuzum :)
sağlıklı bir menü 1 tane lokumla kalmışsın ben olsam en az 3 tane yerdimkizlar sabah bi dilim tam bugday ekmek zeytin domates peynir yumurta,oglen bi kase corba ara ogun yapmadim onun yerini turk kahvesinin yaninda bi tane lokum yedim,aksam tavuk soteyle yogurt yicem
kendini 3 dilimle durdurmanda önemliydi ki başarmışsındaakşam : 3 dilim patatesli börek ( 5 dilim koymuşlardı ) 3 yemek kaşığı yoğurt
ısrarlara rağmen yemedim ama keşke daha hafif bişey olsaydı bide karbonhidrat çabuk sindiriliyor acıkırım diye korkuyorum şimdi de o tazecik çerezden yiyorlar ah ah bana yardımcı kimse yok evdekendini 3 dilimle durdurmanda önemliydi ki başarmışsında
ikincide gozum kaldi ama yemedim bizimkiler her cesidi tattilar :):)sağlıklı bir menü 1 tane lokumla kalmışsın ben olsam en az 3 tane yerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?