25 kiloya veda günlüğüm

ısrarlara rağmen yemedim ama keşke daha hafif bişey olsaydı bide karbonhidrat çabuk sindiriliyor acıkırım diye korkuyorum şimdi de o tazecik çerezden yiyorlar ah ah bana yardımcı kimse yok evde
ikincide gozum kaldi ama yemedim bizimkiler her cesidi tattilar :):)
kızlar nefsinize hakim olup iradenizi koruyorsunuz ya kazanan siz olacaksınız

Selam kızlar ben geldim:)
Menüm kahvaltı bir dilim tbuğday ekmek bir kk peynir 5zeytin domates salatalık
Öğlen bir kase taze fasulye yoğurt yarım dilim ekmek
Ara bir şeftali
Akşam üç minik biber dolması salata yoğurt
Bugünde menüm güzeldi kızlar :)
Spor sabah 1 saat yürüyüş
Veee bugün yüzmeye başladık ailecek
6da gittik 9 a doğru geldik çok güzel geçti ama çok yoruldum

ama bak dinlene dinlene yap tamam mı belli bir sayı belirle günlük yavaş yavaş arttır onu
tamam kuzum abartmadan sağlığa zarar vermeden yapıcam ölçüleri alıyorum zaten her hafta bakim ne kadar incelicez..sen yapıyomusun bunları

tamam kuzum abartmadan sağlığa zarar vermeden yapıcam ölçüleri alıyorum zaten her hafta bakim ne kadar incelicez..sen yapıyomusun bunları
5. hareketi yapıyordum bir ara tembellik başa bela kışı bekliyorum ben gelsin leslie 2 mil yapmaya başlıcam özledim leslie teyzeyi keyifle yapıyorum onu

ben yaz boyu yapamadım özlem var şimdi bende bölgesel egzersizler çok işe yarıyor sonucunu görürsün eğer dikkatli bir şekilde bıkmadan devam edersen
hergün yürüyüş sonrası yapıyodum bugün yürüyüş yapmadım yarım saat bölgesel çalıştım inşallah görürüm şu etkileri en yakın zamanda sende ihmal etme kışı bekleme başla gitsin belki bende tekrar leslie ablamıza dönerim senle

gaz mı veriyorsun kız bana böyle gaz aldım mı hemen başlayasım geliyor yeminle reglim olmasa şu an kalkıcam o derece canım istedigöreceksin tabii ki 1 ay içinde sonucunu alırsın mutlaka ama bırakmak yok

gaz mı veriyorsun kız bana böyle gaz aldım mı hemen başlayasım geliyor yeminle reglim olmasa şu an kalkıcam o derece canım istedigöreceksin tabii ki 1 ay içinde sonucunu alırsın mutlaka ama bırakmak yok
bak bizim bu grup çok güzel hepiciğimiz hergün sporumuzu yapıyoruz bende aysunun gazıyla regl döneminde bile yaptım tekçe ilk gün yapmamıştım hiçbir engelin yok yapıver tabi

bak bizim bu grup çok güzel hepiciğimiz hergün sporumuzu yapıyoruz bende aysunun gazıyla regl döneminde bile yaptım tekçe ilk gün yapmamıştım hiçbir engelin yok yapıver tabi
bir kaç güne yolcu edicem çok geliyor benimki yerimden kıpırdatmıyor sağolsun başlarım inşallah caymamda öylede kötü huyum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…