anam ?? dur bakim akrabamı çıkıcazkız sen hataydanmısın
ya ağzımdan aldın valla bende 2gündür onu sorucam hep onu unutuyom bilginiz varsa paylaşın lütfenkızlar göbek bel simitler için önerebilceğiniz egzersiz varmı ben bunu taktım kafaya
hımm kolay görünüyor...
tatlı kuşum şu hareketlerden birini seç faydası dokunur mutlaka :)
beni haberdar etbir kaç güne yolcu edicem çok geliyor benimki yerimden kıpırdatmıyor sağolsunbaşlarım inşallah caymamda öylede kötü huyum var
yeni gördüm ben iskenderundanım vallahi hemşeri çıktıkanam ?? dur bakim akrabamı çıkıcaz
vayyys bende dörtolluyum kız ama osmaniyede yaşıyom hele bende diyom bu roxen bana niye tatlı geliyoryeni gördüm ben iskenderundanım vallahi hemşeri çıktık
ay kıyamam ya sabah hala canın istemeye devam ediyorsa ve fazladan bi 15 dakika yürürsen ben oyumu yemenden yana kullanıyorumkızlarrrr misafirlerim akşam çoğaldı 5 aileydik toplam.şimdi kv ve kayınbabam görümcemin 2 çocuğu bizde kalıyor.
bugün benim için tam bi sınav günüydü.kömbe,tavuklu pilav,fasulye,salata yaptık.yemekler geç kaldı 20.30da başladık.anam o kömbe ne güzeldi ya çıtır çıtır 1tane yedim 2kaşık pilav az salata az tavuk.kömbe bana bakıyo ben ona o bana; ye ,yesene, bi taneden bişey olmaz diyo.....offf dayanamadım bi yarım daha yedim hala bana bakıyodu kaçtım kalktım masadan.sonra görümcem yaş pasta getirmişti öğlen yemedim tabi 1çatal tadına baktım.
neyse akşamki misafirler koca paket baklava getirmemiş miservis yapıyom mis gibi tereyağ kokuyor çıtır çıtır ediyor çatal değdikçe offf bittim.ama tadına bile bakmadım
çok koktu kızlar ya aranızda bi istişare yapın sabah 1 tane yiyim mi? 1 tanecik
şakamısın babam dörtyollu anamm koca sitede hemşeri buldumvayyys bende dörtolluyum kız ama osmaniyede yaşıyom hele bende diyom bu roxen bana niye tatlı geliyor
kızlarrrr misafirlerim akşam çoğaldı 5 aileydik toplam.şimdi kv ve kayınbabam görümcemin 2 çocuğu bizde kalıyor.
bugün benim için tam bi sınav günüydü.kömbe,tavuklu pilav,fasulye,salata yaptık.yemekler geç kaldı 20.30da başladık.anam o kömbe ne güzeldi ya çıtır çıtır 1tane yedim 2kaşık pilav az salata az tavuk.kömbe bana bakıyo ben ona o bana; ye ,yesene, bi taneden bişey olmaz diyo.....offf dayanamadım bi yarım daha yedim hala bana bakıyodu kaçtım kalktım masadan.sonra görümcem yaş pasta getirmişti öğlen yemedim tabi 1çatal tadına baktım.
neyse akşamki misafirler koca paket baklava getirmemiş miservis yapıyom mis gibi tereyağ kokuyor çıtır çıtır ediyor çatal değdikçe offf bittim.ama tadına bile bakmadım
çok koktu kızlar ya aranızda bi istişare yapın sabah 1 tane yiyim mi? 1 tanecik[/QUOTEkızlar bir oylama yapın lütfen 1 tane baklava yiyim mi yemiyim mi Vildan80 aysu27 S SevdaSozleri @kievodessa roxen2303
vay hemşom benimşakamısın babam dörtyollu anamm koca sitede hemşeri buldum
ben 15 dakika fazladan sporla baklavaya evet oyu veriyorumvay hemşom benim
1-0 hadi bakalım kızlar yarın erkenden oylayın fazla sabredemicem yoksa :)ben 15 dakika fazladan sporla baklavaya evet oyu veriyorumaysu27 @kievodessa S SevdaSozleri Vildan80 bety21
bende sana katılıyorum 1 tanecik yiyebilirsin canım :)ben 15 dakika fazladan sporla baklavaya evet oyu veriyorumaysu27 @kievodessa S SevdaSozleri Vildan80 bety21
evet hareketler kolay görünüyor canım gayette eğlenceli duruyor :)hımm kolay görünüyor...
tamamdır başlayınca haberdar ederim tatlı kuşumbeni haberdar et
1 tane yiyebilirsin tatlım ama kahvaltıdan sonra ki ara öğününde ye akşama kadar eritirsin sporla desteklersen baklavadan eser kalmaz zatenben 15 dakika fazladan sporla baklavaya evet oyu veriyorumaysu27 @kievodessa S SevdaSozleri Vildan80 bety21
Dun kactin canimgünaydın kızlâaaaaar bugün 72.9 oldum
73.4tüm canımDun kactin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?