- 10 Ağustos 2015
- 737
- 1.014
- 113
- 27
Oo yarim kilo gayet iyi73.4tüm canım
dünkü sporun sonucu canım. karnımda çok fazla şişlik var sıkıntı yaptı rahatsız ediyorOo yarim kilo gayet iyi
karın ağrısı çok fena geçmiş olsun canım iki gündür şişkinlik kuru sancı var karnımda tartıda fazla gösterir mi bu şişkinlikben de regl oldum kizlar karnim fena
geçmiş olsun kuzumben de regl oldum kizlar karnim fena
gaz olabilir canım tartıda çok farkedeceğini sanmıyoum ama görüntüyü değiştiriyor tabikarın ağrısı çok fena geçmiş olsun canım iki gündür şişkinlik kuru sancı var karnımda tartıda fazla gösterir mi bu şişkinlik
kocaman oldu yaaa sinir oldum karnımda top var sankigaz olabilir canım tartıda çok farkedeceğini sanmıyoum ama görüntüyü değiştiriyor tabi
kesin gaz canım o zaman merak etme geçer..kocaman oldu yaaa sinir oldum karnımda top var sanki
inş canım ya. dün akşam çerezlere hayır diyebildinmikesin gaz canım o zaman merak etme geçer..
dedimde canım akşam acıktım diye sızlanıyordum benim ufak bir erkek kardeşim var 1 dilim ekmeğe çikolata sürmüş getirdi bunu ye hasta olacaksın diye onu yedim bide kardeşim yapmış geri çeviremediminş canım ya. dün akşam çerezlere hayır diyebildinmi
süpersin canımgünaydın kızlâaaaaar bugün 72.9 oldum
kıyamam ablasına düşünüyor şanslısın canımdedimde canım akşam acıktım diye sızlanıyordum benim ufak bir erkek kardeşim var 1 dilim ekmeğe çikolata sürmüş getirdi bunu ye hasta olacaksın diye onu yedim bide kardeşim yapmış geri çeviremedim
ivit kuzum o benimkıyamam ablasına düşünüyor şanslısın canım
bırakaydın ya yarısını niye bitirdinmrb kızlar yedim 1 baklavamıama tadı kötüydü gerçekten şekerlenmişti puff .şimdi bu kötü tat ve boş kalori yüzünden fazladan spor yapıcam gerçekten gereksizmiş.
afiyet olsun güzelim tazede olsaymış keşke yediğine pişman olmasaydın. bende bayramı bekliyorum 3 gün istediğimi yiyeceğimmrb kızlar yedim 1 baklavamıama tadı kötüydü gerçekten şekerlenmişti puff .şimdi bu kötü tat ve boş kalori yüzünden fazladan spor yapıcam gerçekten gereksizmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?