25 kiloya veda günlüğüm

karın ağrısı çok fena geçmiş olsun canım iki gündür şişkinlik kuru sancı var karnımda tartıda fazla gösterir mi bu şişkinlik
gaz olabilir canım tartıda çok farkedeceğini sanmıyoum ama görüntüyü değiştiriyor tabi

dedimde canım akşam acıktım diye sızlanıyordum benim ufak bir erkek kardeşim var 1 dilim ekmeğe çikolata sürmüş getirdi bunu ye hasta olacaksın diye onu yedim bide kardeşim yapmış geri çeviremedim
kıyamam ablasına düşünüyor şanslısın canım

mrb kızlar yedim 1 baklavamı ama tadı kötüydü gerçekten şekerlenmişti puff .şimdi bu kötü tat ve boş kalori yüzünden fazladan spor yapıcam gerçekten gereksizmiş.

mrb kızlar yedim 1 baklavamı ama tadı kötüydü gerçekten şekerlenmişti puff .şimdi bu kötü tat ve boş kalori yüzünden fazladan spor yapıcam gerçekten gereksizmiş.
afiyet olsun güzelim tazede olsaymış keşke yediğine pişman olmasaydın. bende bayramı bekliyorum 3 gün istediğimi yiyeceğim

ben bugün tartıldım kızlar 74.3 çıktım(dün 73.6dı) sinir oldum tabi insan 20.30da yediği için ve sadece 1gün spor yapmadığı için +700 gr çıkarmı?okuldan geldim kahvaltı ettim,baklava yedim okulda 3 bardak su 2 bardak çay bide türk kAHVESİ içtim eve geldim çıktım tartıya gene 74.3 bu işte bi yanlışlık yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…