25 kiloya veda günlüğüm

baklavanın kalorisi kadar spor vay canına güzel ceza ve üşengeç biri için caydırıcı bir hareket güzelmiş sevdim bu hareketi :)

tok mu çıktın tartıya canım tam anlayamadım o kısmı?

sabah aç ve kıyafetsiz.74.3 saat8.30,du.o yazdıklarımı yedim içtim.kıyafetsiz saat12.30da gene 74.3
bu işte yanlışlık var imkansız bir günde o kadar çıkamazsın o tartıda bir gariplik var yiyip içtikten sonra fazla göstermesi gerek yarım litre su içsen yarım kilo çok çıkarsın henüz o su gitmedi diye yada sende ödem var başkasını çıkar bide belki o zaman anlaşılır

menü sabah:az krem peynir,1dilim ekmek,1yumurta,maydonoz
türk kahvesi.1baklava
öğle:1kömbe,1büyük kase çorba

ödem olabilir mi acaba

sabah aç ve kıyafetsiz.74.3 saat8.30,du.o yazdıklarımı yedim içtim.kıyafetsiz saat12.30da gene 74.3
dün geç ve kalorili yediğin için artı çıkmış çok normal bugün yediklerinle dengele ve sporu ihmal etme ben geçen hafta yaptığımın cezasını çok kötü çektim hemen toparlan benim yaptığım hataya düşme kaçamak yapmasaydım 71 olmuştum

tabii ki olabilir vücut stres yapsa dahi ödem tutar biliyormusun :) tuzlu yiyorsundur farkında olmadan merak etme kilo almadın hiçbir şekilde
aslında 6 ay kortizon kullandım bi arkadaşım bugün kortizon 1yılda atılıyor vücuttan o su tutuyordur diyor

sabah : 1 yumurta 4 dilim sucuk 1 dilim peynir salatalık 1 dilim buğday ekmeği 2 bardak çay
ara : 1 bardak türk kahvesi
şimdi evde kimse yokken bir güzel temizlicem arkasınada spor yaparım belkim zumba yapabilirim toz almayla başlıyorum canlar ev işide kalori yakıyor sonuçta

Merhabalar emziren anneler mi var burda bnde emziriyorum oğlum bir yaşında 68 kiloyum 58 hedefim neler yapiosunuz belli bir diyet adınız var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…