- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
tok mu çıktın tartıya canım tam anlayamadım o kısmı?ben bugün tartıldım kızlar 74.3 çıktım(dün 73.6dı) sinir oldum tabi insan 20.30da yediği için ve sadece 1gün spor yapmadığı için +700 gr çıkarmı?okuldan geldim kahvaltı ettim,baklava yedim okulda 3 bardak su 2 bardak çay bide türk kAHVESİ içtim eve geldim çıktım tartıya gene 74.3 bu işte bi yanlışlık yok mu?
pofff ne bilim belki diğer yarısı güzeldir diye düşündümbırakaydın ya yarısını niye bitirdin
canım hakketen pişman oldum.bende bayramı bekliyom gelsin kebablar gitsin kavurmalarafiyet olsun güzelim tazede olsaymış keşke yediğine pişman olmasaydın. bende bayramı bekliyorum 3 gün istediğimi yiyeceğim
sabah aç ve kıyafetsiz.74.3 saat8.30,du.o yazdıklarımı yedim içtim.kıyafetsiz saat12.30da gene 74.3tok mu çıktın tartıya canım tam anlayamadım o kısmı?
bu işte yanlışlık var imkansız bir günde o kadar çıkamazsın o tartıda bir gariplik var yiyip içtikten sonra fazla göstermesi gerek yarım litre su içsen yarım kilo çok çıkarsın henüz o su gitmedi diye yada sende ödem var başkasını çıkar bide belki o zaman anlaşılırsabah aç ve kıyafetsiz.74.3 saat8.30,du.o yazdıklarımı yedim içtim.kıyafetsiz saat12.30da gene 74.3
ödem olabilir mi acababu işte yanlışlık var imkansız bir günde o kadar çıkamazsın o tartıda bir gariplik var yiyip içtikten sonra fazla göstermesi gerek yarım litre su içsen yarım kilo çok çıkarsın henüz o su gitmedi diye yada sende ödem var başkasını çıkar bide belki o zaman anlaşılır
dün geç ve kalorili yediğin için artı çıkmış çok normal bugün yediklerinle dengele ve sporu ihmal etme ben geçen hafta yaptığımın cezasını çok kötü çektim hemen toparlan benim yaptığım hataya düşme kaçamak yapmasaydım 71 olmuştumsabah aç ve kıyafetsiz.74.3 saat8.30,du.o yazdıklarımı yedim içtim.kıyafetsiz saat12.30da gene 74.3
tabii ki olabilir vücut stres yapsa dahi ödem tutar biliyormusun :) tuzlu yiyorsundur farkında olmadan merak etme kilo almadın hiçbir şekildeödem olabilir mi acaba
ama canım kömbe olmamış kimenü sabah:az krem peynir,1dilim ekmek,1yumurta,maydonoz
türk kahvesi.1baklava
öğle:1kömbe,1büyük kase çorba
aslında 6 ay kortizon kullandım bi arkadaşım bugün kortizon 1yılda atılıyor vücuttan o su tutuyordur diyortabii ki olabilir vücut stres yapsa dahi ödem tutar biliyormusun :) tuzlu yiyorsundur farkında olmadan merak etme kilo almadın hiçbir şekilde
o damı yasak canım börek yiyen arkadaşlar vardı burda :) (hemen ispiyon)ama canım kömbe olmamış ki
sen o suları çayları içtikten sonra tuvalete gittinmi onu de bi hele canısıaslında 6 ay kortizon kullandım bi arkadaşım bugün kortizon 1yılda atılıyor vücuttan o su tutuyordur diyor
aaaa inanmıyorum kim yemiş böreko damı yasak canım börek yiyen arkadaşlar vardı burda :) (hemen ispiyon)
evet giitim onlarda gitti demi peki ya kahvaltısen o suları çayları içtikten sonra tuvalete gittinmi onu de bi hele canısı
bilemedimki nedendir bu artı bugün daha dikkat et bakalım yarın ki rakama göre sana bir detoks suyu araştırırızevet giitim onlarda gitti demi peki ya kahvaltı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?