25 kiloya veda günlüğüm

o damı yasak canım börek yiyen arkadaşlar vardı burda :) (hemen ispiyon)
canım zaten dün yemiştin iki gün üst üste olmazki hamurişi sonuçta. bugün daha dengeli gitmelisin baklavada yedin biraz daha dikkatli olmalısın tatlım

Merhabalar emziren anneler mi var burda bnde emziriyorum oğlum bir yaşında 68 kiloyum 58 hedefim neler yapiosunuz belli bir diyet adınız var mı
ben emziriyorum canım oğluşum altı aylık diyetimin adı yok sağlıklı besleniyorum 2.5 ay oldu nerdeyse diyet yapalı 13 kilo verdim

Bilemem artık kimse o çıksın çabuk ortaya onada ceza verecez
ben hepimiz kilo verelim istiyorum gülüm o yüzden çemkiriyorum zor bela veriyoruz kiloları bir anlık hatamız o kadar çabamızı boşa götürüyor kimse kaçamakmış kalorili yemeklermiş yemeyecek arkadaş o kilolar verilecek salına salına gezilecek havalar atılacak o kadar...

canım zaten dün yemiştin iki gün üst üste olmazki hamurişi sonuçta. bugün daha dengeli gitmelisin baklavada yedin biraz daha dikkatli olmalısın tatlım
Evet evet canim isin sakasindayim bu akşam az yerim dengelenir kaynanam bide çocuklar gitsin sporda yaparim

Aynen durmak yok

temizliği yaptım bayanlar şimdi bide spor yapıp arkasına öğlen yemeği yicem oda muhtemelen yoğurt olur ara öğünleri atlamayın

30 dk yürüyüş arada 2 dakikalık hafif koşular serpiştirdim 15 dk bölgesel
öğle : 4 yemek kaşığı yoğurt (nane pul biber) 1 salatalık 1 dilim buğday ekmeği

nasıl rezil etti canım ya
Şöyleki kuzum işimi o bulmuştu annesine yalan yanlış anlatmış o da gitmiş milletin yanında kayınvalide me anlatmıl yazık kadıncagım cok uzulmuş bende onu oyşe görünce cok uzuldum

nerdesiniz kızlar menüler sporlar nerede
Canım bugün çok yoğun bir gün oldu gelemedim şimdi havuzdan çıktım dinleniyorum bugün bir saat canımıza okudu spor hocası bir ter bir ter ardına duş ve havuz. yarım saatte yüzdüm bugünlük bu kadar yeter çok yoruldum gene ama daha bir hırslandım mutlaka vericem bu kiloları...

çok güzel spor yapmışsın

Şöyleki kuzum işimi o bulmuştu annesine yalan yanlış anlatmış o da gitmiş milletin yanında kayınvalide me anlatmıl yazık kadıncagım cok uzulmuş bende onu oyşe görünce cok uzuldum
üzülme canım hakkında ne anlatmış bilmiyorum ama sen doğrusunu anlat hakkında yalan konuşan kişiylede yüzleş

gerçekten sporun çok iyi yediklerinde sağlıklı olursa kilolar hemen eriyecek gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…