Senin menude cok saglikli canimsabah
2 k. ekmek
6 zeytin
1 dilim peynir
1 h.yumurta
ara
3 yulaflı bisküvi
öğle
1 tabak yağsız lorlu makarna
salata
ara
3 hurma
akşam
1 tabak türlü
salata
3 litre su olmuştur
spor yok malesef
Senin menude cok saglikli canim
Burdayim canim gunum guzel gecti aksam dugun vardi cikista halamlar caya bana geldiler daha yeni elime alabildim telefonu senin menu herzamanki gibi guzel
Benim de
Sabah
1 haslama yumurta
Kepekli tost
4-5 zeytin
Coban salata peynirli
Ara
Probis
Sut
Aksam
Azicik tavuk
Mercimek corbasi
2 bardak ayran
Ara
Karpuz
Seftali
Bence super ilerliyosun gulum masallah sana benim sonuclar pek ic acici degil hala 97 kiloyum canim sikildi ama pes etmicem bugun daha bi hirslandim bide iki uc gun sonra regl gunum odem mi diye dusunuyorum bilemedim vallasonunda 77'yide gördüm yavaş yavaş gidiyor olsun gitsinde ne kadar sürede gittiği önemli değil
Bence super ilerliyosun gulum masallah sana benim sonuclar pek ic acici degil hala 97 kiloyum canim sikildi ama pes etmicem bugun daha bi hirslandim bide iki uc gun sonra regl gunum odem mi diye dusunuyorum bilemedim valla
Kritik noktadayim aslinda herzaman pes ettigim noktada ama bu sefer oyle olmayacak kilolar gidene kadar vazgecmek yokteşekkür ederim canım. sakın kilo veremedim diye üzülme bu hafta daha dikkat edersin haftaya güzel sonuçlar çıkar. sen sakın pes etme sen direndikçe kilolar teker teker gidecekler
Kritik noktadayim aslinda herzaman pes ettigim noktada ama bu sefer oyle olmayacak kilolar gidene kadar vazgecmek yok
Insallah canim
- helal sana güzelim işte bu kadar daha 87ler 77ler hatta 57leri göreceksin sadece pes etmiyoruz hedefimizi şaşırmadan ilerliyoruz 1 senede sürsede sonunda fit olacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?