25 kiloya veda günlüğüm

pazartesi güzel sonuçlar alırız inş

sabah
2 k. ekmek
6 zeytin
1 dilim peynir
1 h.yumurta

ara
3 yulaflı bisküvi

öğle
1 tabak yağsız lorlu makarna
salata

ara
3 hurma

akşam
1 tabak türlü
salata

3 litre su olmuştur
spor yok malesef
Senin menude cok saglikli canim

haberleri izlemek istemiyorum içim paramparça oluyor. rabbim daha fazla acı yaşatmasın

sabah
2 kepekli ekmek
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir

ara
1 hurma

öğle
1 tabak kuru fasulye
salata
1 kase yoğurt

akşam
yarım tabak fırında tavuklu türlü
salata
yoğurt

1 saat yürüyüş

metracım nerdesin canım günün iyi geçmiştir inş

Burdayim canim gunum guzel gecti aksam dugun vardi cikista halamlar caya bana geldiler daha yeni elime alabildim telefonu senin menu herzamanki gibi guzel
Benim de
Sabah
1 haslama yumurta
Kepekli tost
4-5 zeytin
Coban salata peynirli
Ara
Probis
Sut
Aksam
Azicik tavuk
Mercimek corbasi
2 bardak ayran
Ara
Karpuz
Seftali

canım menün güzel diyet açısından kaliteli bir gün geçirmişsin çok güzel
yarın tartı günü inş tartı yüzümüzü güldürür

sabah
1 poğaça
1 dilim peynir
5 zeytin
domates
biber

ara
1 küçük armut
1 kayısı

öğle
1 tabak patates yemeği

akşam
yağsız menemen

ara
2 hurma

1 saat yürüyüş

bugün diyet açısından güzel bir gündü yarında tartı günüm inş 77leri görürüm

metracım bugünün nasıl geçti fırsat buldukça gel yaz canım bak yarın tartı günümüz güzel sonuçlar olacak inş

sonunda 77'yide gördüm yavaş yavaş gidiyor olsun gitsinde ne kadar sürede gittiği önemli değil

37 günde toplamda 8.100 gr verdim

sonunda 77'yide gördüm yavaş yavaş gidiyor olsun gitsinde ne kadar sürede gittiği önemli değil
Bence super ilerliyosun gulum masallah sana benim sonuclar pek ic acici degil hala 97 kiloyum canim sikildi ama pes etmicem bugun daha bi hirslandim bide iki uc gun sonra regl gunum odem mi diye dusunuyorum bilemedim valla

Bence super ilerliyosun gulum masallah sana benim sonuclar pek ic acici degil hala 97 kiloyum canim sikildi ama pes etmicem bugun daha bi hirslandim bide iki uc gun sonra regl gunum odem mi diye dusunuyorum bilemedim valla

teşekkür ederim canım. sakın kilo veremedim diye üzülme bu hafta daha dikkat edersin haftaya güzel sonuçlar çıkar. sen sakın pes etme sen direndikçe kilolar teker teker gidecekler

teşekkür ederim canım. sakın kilo veremedim diye üzülme bu hafta daha dikkat edersin haftaya güzel sonuçlar çıkar. sen sakın pes etme sen direndikçe kilolar teker teker gidecekler
Kritik noktadayim aslinda herzaman pes ettigim noktada ama bu sefer oyle olmayacak kilolar gidene kadar vazgecmek yok

Kritik noktadayim aslinda herzaman pes ettigim noktada ama bu sefer oyle olmayacak kilolar gidene kadar vazgecmek yok

• helal sana güzelim işte bu kadar daha 87ler 77ler hatta 57leri göreceksin sadece pes etmiyoruz hedefimizi şaşırmadan ilerliyoruz 1 senede sürsede sonunda fit olacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…