Insallah canim
Aysu senin iki cocugun mu vardi canim
Evet guzelim sabahki menumcanım yediklerine dikkat ediyorsun demi
Benimde iki oglum var buyugu 4,5evet canım iki oğlum var. senin kaç tane çocuğun var
Evet guzelim sabahki menum
2 yumurta
Coban salata
2 yesil zeytin
1 dilim kepek ekmek
Benimde iki oglum var buyugu 4,5
Kucugu 1 yasinda yasimda 26
Ahahh hahhh ilahi! süper etkili bi çözüm vallahi.. pörtleyen yağlarıma aynada yemekten önce her zaman bakacağım arkadaşımidolümsün canım ya hedeflediğin kiloyada sağlıklı bir şekilde ulaşırsın inşallah. tatlı krizimi de aynanın karşına geçip şöyle bir kendimi süzdüm iştah falan kalmadı
benim etkili metotum bu kriz anında aynanın karşısında kendimi süzüyorum aman allahım o da ne hemen iştah kesiliyorAhahh hahhh ilahi! süper etkili bi çözüm vallahi.. pörtleyen yağlarıma aynada yemekten önce her zaman bakacağım arkadaşım
Ben de 84.3 ile başladım bir hafta oluyor şimdi 82 yimkilolarımız yakınmışş ha gayret inelim 60a
Ah canim ben o kadar zayif olmayi istemiyorum zaten boyum 1,75ALLAH bağışlasın canım yavrularını benimde büyük altıyı bitirdi kücükte beş aylık olacak bende 28 oldum 29 yaşında 50 kilolarda olurum inş sende 27 yaşında 50 kglık çıtır anne olursun inşallaaaaah
Sarkma olur mu birisi 80den 55e inmiş çok sarktı diyor
Ah canim ben o kadar zayif olmayi istemiyorum zaten boyum 1,75
50 liler bana cok uzak en zayif 70-75 arasi guzel oluyo bakalim 25 civari kilo vermem gerekiyo insallah ideal vucudumuza ulasicaz
Haklisin canim sabredersek olmayacak bisey yokboy avantajın var ne güzel. ben diyete başlarken 25 kiloydu hedefim 37 günde 8 kilosu gitti sabredersek olmayacak birşey değil ki canım hedefim 60 kiloydu 55e çektim benim boy 1.60 senin boyuna 75 kilo bencede çok iyi
anladım teşekkürler bakın yanlış anlaşılmasın ben namaz kılan bir insanım yani kapalılara sonsuz saygım var hazır hissettiğimde kapanacağım inşallah sadece bizim aile böyle kadınlar namaz kılar kapalıdır kuran sohbet giderler ama adamların aksine alakası yok alkol okey hepsi var ama eşlerine de saygı duyarlar biraz garip ama öyle napalım
spor yaparsan sarkma falan olmaz. kaç yaşındasın canım
canım daha ne olsun sarkarım diye hiç korkma sporunu aksatmazsan hiç birşey olmaz22 yaşındayımspor yapıyorum her gün aerobik bir de ekstra bacak ve kalça hareketleri
canım daha ne olsun sarkarım diye hiç korkma sporunu aksatmazsan hiç birşey olmaz
sen kimseyi kafana takma canım millet konuşmaya eleştirmeye yer arar zaten sen azmini iradeni hiç kaybetme bir kaç ay sonra 60 kilo olunca ne diyecekler biliyormusun aaaa çok zayıflamışsın çirkinleşmişsin kıskançlıklarından ne diyeceklerini bilmezler kulaklarını tıka biz beraber kurtulacağız fazlalıklarımızdanÇok teşekkür ederim kihaftada 2 kilo vermişim hepsi de yağdan gitmiş çok mutlu oldum. İnşallah birlikte azmedelim ve hedefimize ulaşalım. Sanki kilolu olunca herkes eleştiriyor. Sanki konuşacak başka şey yokmuş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?