25 kiloya veda günlüğüm

Benimde iki oglum var buyugu 4,5
Kucugu 1 yasinda yasimda 26

ALLAH bağışlasın canım yavrularını benimde büyük altıyı bitirdi kücükte beş aylık olacak bende 28 oldum 29 yaşında 50 kilolarda olurum inş sende 27 yaşında 50 kglık çıtır anne olursun inşallaaaaah

idolümsün canım ya hedeflediğin kiloyada sağlıklı bir şekilde ulaşırsın inşallah. tatlı krizimi de aynanın karşına geçip şöyle bir kendimi süzdüm iştah falan kalmadı
Ahahh hahhh ilahi! süper etkili bi çözüm vallahi.. pörtleyen yağlarıma aynada yemekten önce her zaman bakacağım arkadaşım

Ben de 84.3 ile başladım bir hafta oluyor şimdi 82 yim kilolarımız yakınmışş ha gayret inelim 60a

Ben de 84.3 ile başladım bir hafta oluyor şimdi 82 yim kilolarımız yakınmışş ha gayret inelim 60a

hoşgeldin canım bir haftada çok güzel kilo vermişsin devamıda gelecek inş desteksiz olmuyor diyet yapmak. beraber vereceğiz fazlalıklarımızı

Ah canim ben o kadar zayif olmayi istemiyorum zaten boyum 1,75
50 liler bana cok uzak en zayif 70-75 arasi guzel oluyo bakalim 25 civari kilo vermem gerekiyo insallah ideal vucudumuza ulasicaz

Ah canim ben o kadar zayif olmayi istemiyorum zaten boyum 1,75
50 liler bana cok uzak en zayif 70-75 arasi guzel oluyo bakalim 25 civari kilo vermem gerekiyo insallah ideal vucudumuza ulasicaz

boy avantajın var ne güzel. ben diyete başlarken 25 kiloydu hedefim 37 günde 8 kilosu gitti sabredersek olmayacak birşey değil ki canım hedefim 60 kiloydu 55e çektim benim boy 1.60 senin boyuna 75 kilo bencede çok iyi

boy avantajın var ne güzel. ben diyete başlarken 25 kiloydu hedefim 37 günde 8 kilosu gitti sabredersek olmayacak birşey değil ki canım hedefim 60 kiloydu 55e çektim benim boy 1.60 senin boyuna 75 kilo bencede çok iyi
Haklisin canim sabredersek olmayacak bisey yok

spor yaparsan sarkma falan olmaz. kaç yaşındasın canım

22 yaşındayım spor yapıyorum her gün aerobik bir de ekstra bacak ve kalça hareketleri

canım daha ne olsun sarkarım diye hiç korkma sporunu aksatmazsan hiç birşey olmaz

Çok teşekkür ederim ki haftada 2 kilo vermişim hepsi de yağdan gitmiş çok mutlu oldum. İnşallah birlikte azmedelim ve hedefimize ulaşalım. Sanki kilolu olunca herkes eleştiriyor. Sanki konuşacak başka şey yokmuş gibi

sen kimseyi kafana takma canım millet konuşmaya eleştirmeye yer arar zaten sen azmini iradeni hiç kaybetme bir kaç ay sonra 60 kilo olunca ne diyecekler biliyormusun aaaa çok zayıflamışsın çirkinleşmişsin kıskançlıklarından ne diyeceklerini bilmezler kulaklarını tıka biz beraber kurtulacağız fazlalıklarımızdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…