25 kiloya veda günlüğüm

sonunda 78 oldum çooook mutluyum

78 e gelmissin tebrikler canim.... ben de yeni yeni kendime geliyorum. Berbat gecen 2 gunun ardindan.yarin dikkat edeyim bari artik

çok teşekkür ederim evet canım 7 kilo gitti elbiselerimde bollaştı sen ne yaptın canım günlüğün varmı bende seni takip etmek isterim
Canim benim gunlugum yok miladimiz 20015 sayfasina yaziyorum gunlik yediklerimi bayramdan sonra tam anlamiyla toparlanamadim artik bende yarin sabahtan itibaren spora baslamak istiyorum istersen senin sayfana bildirim yapabilirim canim spor ve menu boylece daha cok motive olurum

Bende Yarin bir silkelenmeye karar verdim canim. Spor bende yaartık aryil

78 e gelmissin tebrikler canim.... ben de yeni yeni kendime geliyorum. Berbat gecen 2 gunun ardindan.yarin dikkat edeyim bari artik

canım benim kötü günler arkanda kalsın inş yüzün hep gülsün. seni tanımıyorum ama bir kardeş olarak gördüm sevdim canım böyle bir karar almanada çok sevindim

hemen yarın toparlan canım bende bayramda üç gün çok yedim sonra iki gün toparlamaya çalıştım 3.günde tam motivasyonum yerine geldi 81 lere çıkmıştım bütün irademi kaybetmiştim diyet yapıyordum ama aklım hep mutfaktaydı ama kendimi dizginledim çok zor oldu ama sonuç 78.9 gördüm. beraber daha çok motive oluruz bende düzenli yediklerimi sporumu yazarım birbirimize destek oluruz bildirimlerini bekliyorum arkadaşım

Dogru soylusun canim acilen toparlanmam lazim saglikli bir kahvaltiyla baslayim o zaman tartimin pili bitmis en kisa zamanda alip tartilcam zararin neresinden donsem kardir
Canim saol ya mesajin cok iyi geldi birlikte basaralim

Dogru soylusun canim acilen toparlanmam lazim saglikli bir kahvaltiyla baslayim o zaman tartimin pili bitmis en kisa zamanda alip tartilcam zararin neresinden donsem kardir
Canim saol ya mesajin cok iyi geldi birlikte basaralim

canım sen sağlıklı beslenmeye başla tartı pilinide alır kilonuda öğrenirsin unutma zafere varmadan bırakmak yok arada kaçamaklarda olur ama motivasyonumuzu kaybetmeden devam edeceğiz kendi iyiliğimiz için

canım sen sağlıklı beslenmeye başla tartı pilinide alır kilonuda öğrenirsin unutma zafere varmadan bırakmak yok arada kaçamaklarda olur ama motivasyonumuzu kaybetmeden devam edeceğiz kendi iyiliğimiz için
Aynen kendimiz icin zayiflayalim
3 hafta sonra nişan var bi akrabamizin o zamana kadar gozle gorulir bir sekilde zayiflamak istiyorum en yakin hedefim 5 kilo

Aynen kendimiz icin zayiflayalim
3 hafta sonra nişan var bi akrabamizin o zamana kadar gozle gorulir bir sekilde zayiflamak istiyorum en yakin hedefim 5 kilo

kaç kiloydun en son tartıldığında. 3 haftaya dikkatli olursan beş kilo gider canım hadi bakalım inanıyorum sana başaracaksın

kaç kiloydun en son tartıldığında. 3 haftaya dikkatli olursan beş kilo gider canım hadi bakalım inanıyorum sana başaracaksın
97 kiloydum canim bayram gecti uzerinden umarim 100u bulmamisimdir haftasonu siki tutup pazartesi tartiliyin diyorum birden bire şok olmayim

Bugunku menum
Sabah
1 haslama yumurta
Yarim simit
Domates salatalik
Birazcik tulum peynir
Ara
Yarim dilim karpuz
Ara
Sutlu kahve
Iki benimo biskuvi
Aksam
1 tabak bamya yemegi
1 kase yogurt
1 dilim kepek ekmek
Ara
Yesil cay

Aksam yemegimi birazdan yicem.insallah aksam yuruyuse cikmak istiyorum suyu simdiye kadar 3 litre ictim 1 litre dahA icerim heralde cok sicak ictikce doymuyorum sanki suya

97 kiloydum canim bayram gecti uzerinden umarim 100u bulmamisimdir haftasonu siki tutup pazartesi tartiliyin diyorum birden bire şok olmayim

pazartesi günü güzel rakamlar görürsün inşallah canım

sabah
2 k. ekmek
6 zeytin
1 dilim peynir
1 h.yumurta

ara
3 yulaflı bisküvi

öğle
1 tabak yağsız lorlu makarna
salata

ara
3 hurma

akşam
1 tabak türlü
salata

3 litre su olmuştur
spor yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…