Supersin canim 7 kilo mu vermis oldun toplamda
Ooooo tebrikler!!! 10 kiloya ulaşınca verdiğin kilolar bi hediye al kendine:)
Canim benim gunlugum yok miladimiz 20015 sayfasina yaziyorum gunlik yediklerimi bayramdan sonra tam anlamiyla toparlanamadim artik bende yarin sabahtan itibaren spora baslamak istiyorum istersen senin sayfana bildirim yapabilirim canim spor ve menu boylece daha cok motive olurumçok teşekkür ederim evet canım 7 kilo gitti elbiselerimde bollaştı sen ne yaptın canım günlüğün varmı bende seni takip etmek isterim
Canim benim gunlugum yok miladimiz 20015 sayfasina yaziyorum gunlik yediklerimi bayramdan sonra tam anlamiyla toparlanamadim artik bende yarin sabahtan itibaren spora baslamak istiyorum istersen senin sayfana bildirim yapabilirim canim spor ve menu boylece daha cok motive olurum
78 e gelmissin tebrikler canim.... ben de yeni yeni kendime geliyorum. Berbat gecen 2 gunun ardindan.yarin dikkat edeyim bari artik
Canim benim gunlugum yok miladimiz 20015 sayfasina yaziyorum gunlik yediklerimi bayramdan sonra tam anlamiyla toparlanamadim artik bende yarin sabahtan itibaren spora baslamak istiyorum istersen senin sayfana bildirim yapabilirim canim spor ve menu boylece daha cok motive olurum
Dogru soylusun canim acilen toparlanmam lazim saglikli bir kahvaltiyla baslayim o zaman tartimin pili bitmis en kisa zamanda alip tartilcam zararin neresinden donsem kardirhemen yarın toparlan canım bende bayramda üç gün çok yedim sonra iki gün toparlamaya çalıştım 3.günde tam motivasyonum yerine geldi 81 lere çıkmıştım bütün irademi kaybetmiştim diyet yapıyordum ama aklım hep mutfaktaydı ama kendimi dizginledim çok zor oldu ama sonuç 78.9 gördüm. beraber daha çok motive oluruz bende düzenli yediklerimi sporumu yazarım birbirimize destek oluruz bildirimlerini bekliyorum arkadaşım
Dogru soylusun canim acilen toparlanmam lazim saglikli bir kahvaltiyla baslayim o zaman tartimin pili bitmis en kisa zamanda alip tartilcam zararin neresinden donsem kardir
Canim saol ya mesajin cok iyi geldi birlikte basaralim
Aynen kendimiz icin zayiflayalimcanım sen sağlıklı beslenmeye başla tartı pilinide alır kilonuda öğrenirsin unutma zafere varmadan bırakmak yok arada kaçamaklarda olur ama motivasyonumuzu kaybetmeden devam edeceğiz kendi iyiliğimiz için
Aynen kendimiz icin zayiflayalim
3 hafta sonra nişan var bi akrabamizin o zamana kadar gozle gorulir bir sekilde zayiflamak istiyorum en yakin hedefim 5 kilo
97 kiloydum canim bayram gecti uzerinden umarim 100u bulmamisimdir haftasonu siki tutup pazartesi tartiliyin diyorum birden bire şok olmayimkaç kiloydun en son tartıldığında. 3 haftaya dikkatli olursan beş kilo gider canım hadi bakalım inanıyorum sana başaracaksın
97 kiloydum canim bayram gecti uzerinden umarim 100u bulmamisimdir haftasonu siki tutup pazartesi tartiliyin diyorum birden bire şok olmayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?