25 kiloya veda günlüğüm

Nasıl güzel bir insansın sen ya Haklısın gerçekten eleştirecek bir şey hep buluyorlar. Bu yüzden en azından sağlığımız için şu fazlalıklardan kurtulalım.

Nasıl güzel bir insansın sen ya Haklısın gerçekten eleştirecek bir şey hep buluyorlar. Bu yüzden en azından sağlığımız için şu fazlalıklardan kurtulalım.
canım benim o senin güzel görüşün hem sağlığımız için hemde kendimize özgüvenimizi kazanacağız güzel günler bizi bekliyor

sabah
2 k. ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
domates
biber

ara
3 yulaflı bisküvi

öğle
1 küçük armut
1 kayısı

akşam
tavuk haşlama
1 kase yoğurt
salata

ara
2 hurma

kızlar menülerimizi paylaşalım yanlışlarımızda birbirimizi uyaralım

kızlar ben tartılmadan duramıyorum tartının pilini çıkardım eşime verdim saklayacak sadece pazartesi günü verecek yoksa kendime hakim olamıyorum kilo vermeyincede sinirlerim bozuluyor

Sabah
1 dilim peynir, az yağda pişirilmiş 1 yumurta, 5 zeytin ve bol yeşillik

Ara
1 erik

Öğlen
Patlıcanlı mercimekli yemek 1 kepçe,cacık,salata, 1 dilim ekmek ( aslında hakkım 2 kepçe yemek ama az yeyip daha çok kilo vermek istiyorum kii )

Ara
1 elma

Akşam
Yine aynı yemekten 1 kepçe kadar,cacık,salata,1 dilim ekmek

Akşam yatmadan sa 22'de 1 çay bardağı yoğurdum ve meyvem var

Diyetisyenin bana verdiği listeden daha az yiyorum napim

Iyi aksamlar kizlar
Sabah
2 yumurta
1 dilim kepek ekmek
Coban salata
Iki yesil zaytin
Ara
3 petibor buskuvi
Maden suyu
Oglen
1 tavak bamya yemegi
Cacik
Aksam
Firinda tavuk sebzeli
Salata
Yarim dilim karpuz

Kizlar bol bol su iciyorum miktarini bilmiyorum birazdan yuruyus yapicam tamamlayinca yazarim

kızlar maşallah menüleriniz gayet güzel kilolar bize fazla dayanamayacak

nasılsın metracım sağlıklı az kalorili bir gün olsun inş

Tebrikler aysunum ben de dondum araniza zorlu bir hafta gecirdim.
misafir yolculuk hastalık derken yeni rahatladim sayilir. Oglum su cicegi gecirdi bu donem de . Kizim kustu. Oglumda kusma ishal...
Memleket yim ama aklim esim de batmanda. Dua edin aktif olamasam da araniz da takipteyim

canım beni çok mutlu ettin hep aklım sendeydi çok şükür memleketine gitmişsin kuzularına rabbim şifa versin benim büyükte su çiçeği geçirdi 10 günde atlattık kremlerle. çok zor zamandan geçiyorsun inşallah kötü günler arkanda kalır dualarımda hep varsın arkadaşım

Allah razi olsun canim. Dualrinizi eksik etmeyin. Bu pazartesi izinli saydim kendimi çünkü hic diyet falan düşünemedim zaten... 77 lerde olmuşsun tebrikler canim. Bakalim ben haftaya kac cikacam. Ama 10 gundur diyet yok ben de

Allah razi olsun canim. Dualrinizi eksik etmeyin. Bu pazartesi izinli saydim kendimi çünkü hic diyet falan düşünemedim zaten... 77 lerde olmuşsun tebrikler canim. Bakalim ben haftaya kac cikacam. Ama 10 gundur diyet yok ben de
canım benim Allah sendende razı olsun hep aklımdaydın ve duamdaydın. diyeti düşünmemiş olman çok normal ama artık topla kendini hem kendi sağlığın için hemde çocukların için haftaya pazartesi güzel rakamlar görürsün bir başla en fazla hedefine 1 ay geç kalırsın yeterki kilolar gitsinde 1 ay geç oluversin.

Basladim bugun tatlim. Ama menu yazamam galiba cok yogunum.yazmaya calisacagim tabi ki

sabah
2 kepek ekmek
5 zeytin
1 yumurta
1 dilim peynir

ara
3 yulaflı bisküvi

öğle
3 hurma dışardaydım

akşam
1 tabak tavuklu türlü
yoğurt

3.5 litre su
2 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…