25 kiloya veda günlüğüm

Masallah canim ne kadar marifetlisin baklava yapmak baya iş
Bende penelope ye katiliyorum yine de fazla yememeye calis

canım yaptım ama ayaklarım zonkluyor şuanda. baklava aslında yememeye çalışacağım ama çok canım isterse öğlen vakti yiyeceğim o kadar

tatlım gelenin gidenin yoksa yorma kendini boşver tatlıyı da hazır al olsun bitsin 2 senedir yapıyorum canım ama bebekle çok zor oldu

Helal sana canim.ben hayatta elde acamam galiba. Bilmiyorum cünki. Cerez aldik ikram etmek icin. Yarin canim isterse tatlida yaparim ama akrabalardan farkli memleketlerdeyiz. O yuzden gelen giden olmaz. Esimde polis oldugu icin çalışıyor izinleri de yok yani.

Cerez almakla en iyisini yapmissin canim bende suruplu tatli yerine muzlu piramit pasta yaptim gelen giden olursa ondan ikram ederim
Gurbette olmak boyle zamanlarda daha zor canim neyse ki seninde memlekete gitmene az kaldi bol bol hasret giderirsin

Canim kilo bildirimi yapacak misin benim korktugum gibi olmadi. Birazdan bildirimimi yapacam sayfama. Sen de yap

2 k. ekmek
2 y.k lor
6 zeytin
domates
biber

ara
3 yulaflı bisküvi

öğle
4 kaşık yağsız lorlu makarna
salata

ara
1 kare çikolata

akşam
1 tabak fırında tavuklu türlü
1 kase yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…