25 kiloya veda günlüğüm

gerçekten sporun çok iyi yediklerinde sağlıklı olursa kilolar hemen eriyecek gidecek
Canım bugün düzenli beslenemedim sabah oğğlumu dişçiye götürdüm evden çıkmadan bir kupa yeşilçay içtim
öğlen bir peynirli poğaça bir bardak ayran
Ara bir şeftali yarım muz
Akşam daha yemedim eve gidince yiyeceğim yanlız bizim akşam yemek saatleri bayaa geç oluyor hafif birşeylerele geçiştiricem artık

sabah
2 kepek ekmek
1 yemek kaşığı lor
5 zeytin
domates biber salatalık

ara
3 kepekli bisküvi

öğle
1 ceviz
2 kare bitter

akşam
patatesli bulgur yağsız ince bulgurla

ara
2 top dondurma

sabah
2 kepek ekmek
1 yemek kaşığı lor
5 zeytin
domates biber salatalık

ara
3 kepekli bisküvi

öğle
1 ceviz
2 kare bitter

akşam
patatesli bulgur yağsız ince bulgurla

ara
2 top dondurma
2 kare bitter 2 top dondurma bir güne ikisi fazla olmuş be kuzum

ben menüye bakınca baya beslenmişim haberim yok

estağfurullah kız deme öyle o kan ter içinde yürüdüğümüz yolları salına salınada yüricez 2 3 aya
inşallah canım inşallah bu kadar sıkıntı niye sanki demi ama başaralımda düşmanları çatlatalım okulun tatil olduğunda kaç kiloydun

inşallah canım inşallah bu kadar sıkıntı niye sanki demi ama başaralımda düşmanları çatlatalım okulun tatil olduğunda kaç kiloydun
bende bir enerji var sorma gitsin nasıl inanıyorum başarıcağımıza..78 79 arası bişeydi canım

günde 20kere anneme soruyorum zayıfladığım bellimi diye kadıncağız bıktı artık inşallah canım sporuda ihmal etmezsem gittiğimde güzel şeyler duyucam inşallah
bende eşime sorup duruyorum adama gına geldi

Kizlar benim menu biraz sacma oldu bugun hastayim ya cok fena oldum basim cok agridi hala agriyo karnim ayri,yuzum kirec gibi oldu biraz tatli yedim o yuzden cok fenaydim bugun yarin daha sıkı yapcam insallah

kızlar 14 eylülde okula başlıyorum o zamana kadar şöyl
Kizlar benim menu biraz sacma oldu bugun hastayim ya cok fena oldum basim cok agridi hala agriyo karnim ayri,yuzum kirec gibi oldu biraz tatli yedim o yuzden cok fenaydim bugun yarin daha sıkı yapcam insallah
ay dikkat et kendine..sen okula ne zaman gidiyosun kuzum

mesajlar karışmış kızlar 14 eylülde okula başlıyorum o zamana kadar şöyle bişey yapayım diyorum akşam yemekleri çorba salata yapsam hergün nasıl olur sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…