menü gayet güzel sporunda on numaraydı zaten güzel geçirilmiş bir gün tebrik ediyorumara : bir tutam maydanoz limonlu
akşam : 5 kaşık bulgur pilavı 4 kaşık yoğurt salata
huhuuu tebrik aldımmenü gayet güzel sporunda on numaraydı zaten güzel geçirilmiş bir gün tebrik ediyorum
Canım bugün düzenli beslenemedim sabah oğğlumu dişçiye götürdüm evden çıkmadan bir kupa yeşilçay içtimgerçekten sporun çok iyi yediklerinde sağlıklı olursa kilolar hemen eriyecek gidecek
ne yapayım güzelim kilo verme çabaları işte 1.5 saat yürüyüş yaptım beslenmem biraz saçmaydı oğluşum sayesinde düzenli olmadı
Yaa bugün oğluşlardan beslenemedik iyi oldu gerçi benim için:)
2 kare bitter 2 top dondurma bir güne ikisi fazla olmuş be kuzumsabah
2 kepek ekmek
1 yemek kaşığı lor
5 zeytin
domates biber salatalık
ara
3 kepekli bisküvi
öğle
1 ceviz
2 kare bitter
akşam
patatesli bulgur yağsız ince bulgurla
ara
2 top dondurma
evet olmadı biliyorum canım 1.5 saat eşşek gibi yürüyüş yaptım bu yüzden2 kare bitter 2 top dondurma bir güne ikisi fazla olmuş be kuzum
estağfurullah kız deme öyle o kan ter içinde yürüdüğümüz yolları salına salınada yüricez 2 3 ayaevet olmadı biliyorum canım 1.5 saat eşşek gibi yürüyüş yaptım bu yüzden
inşallah canım inşallah bu kadar sıkıntı niye sanki demi ama başaralımda düşmanları çatlatalım okulun tatil olduğunda kaç kiloydunestağfurullah kız deme öyle o kan ter içinde yürüdüğümüz yolları salına salınada yüricez 2 3 aya
bende bir enerji var sorma gitsin nasıl inanıyorum başarıcağımıza..78 79 arası bişeydi canıminşallah canım inşallah bu kadar sıkıntı niye sanki demi ama başaralımda düşmanları çatlatalım okulun tatil olduğunda kaç kiloydun
arkadaşların çok şaşıracak desene 10 11 kilo eksiyle gidiyorsun inş 67yede düşersinbende bir enerji var sorma gitsin nasıl inanıyorum başarıcağımıza..78 79 arası bişeydi canım
günde 20kere anneme soruyorum zayıfladığım bellimi diye kadıncağız bıktı artıkarkadaşların çok şaşıracak desene 10 11 kilo eksiyle gidiyorsun inş 67yede düşersin
bende eşime sorup duruyorum adama gına geldigünde 20kere anneme soruyorum zayıfladığım bellimi diye kadıncağız bıktı artıkinşallah canım sporuda ihmal etmezsem gittiğimde güzel şeyler duyucam inşallah
biz ne uğraşlar veriyoruz bi cevap versinler yanibende eşime sorup duruyorum adama gına geldi
ay dikkat et kendine..sen okula ne zaman gidiyosun kuzumKizlar benim menu biraz sacma oldu bugun hastayim ya cok fena oldum basim cok agridi hala agriyo karnim ayri,yuzum kirec gibi oldu biraz tatli yedim o yuzden cok fenaydim bugun yarin daha sıkı yapcam insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?