25 kiloya veda günlüğüm

menü:akşam 1 kase çorba,yarım avuç leblebi
benim spor bugün de tehlikede .son dk eşimi çağırdılar kaynanamgil ondan bu gecede bizde kalabilir.normalde bu saatre gideceklerdi

az zamanımız kaldı 2 haftaya bakalım kaç kg vericez.. benim çorba fikri nasıl sence
Ben de zaten oglenleri corbayla geciriyorum canim kabak ye bol bol zeytinyagli kabak ve yogurt cok az kalorisi var kabagin ben hic sevmezdim ama yiyorum

canım neden olsun ki salata zaten vitamin deposu.çorba da çeşidine göre değişir kıymalı falan olursa proteinde almış olursun bide gün içinde süt yoğurdu da ihmal etme bence çok sağlıklı
ben deneyeyim öyleyse bunu sabah öğle normal yicem yine bakalım neler değişicek...bana uyacak olan varmı

E="roxen2303, post: 42442402, member: 541766"]ben deneyeyim öyleyse bunu sabah öğle normal yicem yine bakalım neler değişicek...bana uyacak olan varmı[/QUOTE]
Canim Sana katilmayi isterim ama gozum kesmiyor :)

[QUObakalmmmmen2303, post: 42442374, member: 541766"]e gelmeden yapıver[/QUOTE]
Dur bakalim canim kayınbaba balkonda uyuyakaldığı şimdi bende küçüğü salliyom oda uyursa yatak odasında gece lambasında defolun kilolarına diyerekten biraz mekik kalça hareketi falan yapmayı düşünüyom ipime hasret kaldim

[QUObakalmmmmen2303, post: 42442374, member: 541766"]e gelmeden yapıver
Dur bakalim canim kayınbaba balkonda uyuyakaldığı şimdi bende küçüğü salliyom oda uyursa yatak odasında gece lambasında defolun kilolarına diyerekten biraz mekik kalça hareketi falan yapmayı düşünüyom ipime hasret kaldim[/QUOTE]
tabi tabi bölgesel çalış ses olmaz en azından

kahvaltı:1,5dilim ekmek,acı sos,krem peynir,4 zeytin
acı sosu kendim yaptım hemen tarifini vermek istiyorum acı ya sabah sabah metobolizma hızlanır.
domatesi rendeliyosun,acı süsü biberi ve sarımsağı rondoda çekiyosun.domatesi ocağa koyup kaynayınca biber sarımsak ve tuz atıyoruz.oldu....isterseniz sıcak sıcak kavanoza koyun yeni bi kapakla kapatın ters cevırın soğuyunca kaldırın bu da oldu kışlık acı sos :))))))))

Günaydınn akşam çok az yediğim için sabah direk muftfağa saldırdım amaaa hergün yediğim gibi yedim doydum :)
Bir kupa nescafe
Bir dilim tbuğday ekmek iki kk peynir 3 zeytin çeri domates sivri biber:)
Birazdan bir naneli yeşilçay içicem iştahımı azaltsın diye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…