- 10 Ağustos 2015
- 737
- 1.014
- 113
- 27
14unde canimkızlar 14 eylülde okula başlıyorum o zamana kadar şöyl
ay dikkat et kendine..sen okula ne zaman gidiyosun kuzum
az zamanımız kaldı 2 haftaya bakalım kaç kg vericez.. benim çorba fikri nasıl sence14unde canim
bence çok iyi yap iyi kilo verirsinaz zamanımız kaldı 2 haftaya bakalım kaç kg vericez.. benim çorba fikri nasıl sence
sağlıksız olurmu acaba yabence çok iyi yap iyi kilo verirsin
canım neden olsun ki salata zaten vitamin deposu.çorba da çeşidine göre değişir kıymalı falan olursa proteinde almış olursun bide gün içinde süt yoğurdu da ihmal etme bence çok sağlıklısağlıksız olurmu acaba ya
e gelmeden yapıvermenü:akşam 1 kase çorba,yarım avuç leblebi
benim spor bugün de tehlikede .son dk eşimi çağırdılar kaynanamgil ondan bu gecede bizde kalabilir.normalde bu saatre gideceklerdi
Ben de zaten oglenleri corbayla geciriyorum canim kabak ye bol bol zeytinyagli kabak ve yogurt cok az kalorisi var kabagin ben hic sevmezdim ama yiyorumaz zamanımız kaldı 2 haftaya bakalım kaç kg vericez.. benim çorba fikri nasıl sence
ben deneyeyim öyleyse bunu sabah öğle normal yicem yine bakalım neler değişicek...bana uyacak olan varmıcanım neden olsun ki salata zaten vitamin deposu.çorba da çeşidine göre değişir kıymalı falan olursa proteinde almış olursun bide gün içinde süt yoğurdu da ihmal etme bence çok sağlıklı
kabak bende bi dolmada yiyorum vallahi ama denerim yoğurtla belki gideri olurBen de zaten oglenleri corbayla geciriyorum canim kabak ye bol bol zeytinyagli kabak ve yogurt cok az kalorisi var kabagin ben hic sevmezdim ama yiyorum
Dur bakalim canim kayınbaba balkonda uyuyakaldığı şimdi bende küçüğü salliyom oda uyursa yatak odasında gece lambasında defolun kilolarına diyerekten biraz mekik kalça hareketi falan yapmayı düşünüyom ipime hasret kaldim[QUObakalmmmmen2303, post: 42442374, member: 541766"]e gelmeden yapıver
ben buradayım siteden pay isticem artık kurucu ben kadar yok piyasada:)) sana da alkış betyUyudunuz mu millet sporunu yaptım.IP atlamasamda atlar gibi yaptım :)
350 zıplama 100 mekik 150 kalça 350bbazen hareketi
Thanks sekerim.kiben buradayım siteden pay isticem artık kurucu ben kadar yok piyasada:)) sana da alkış bety
thanks baby.sen ikinci öğretimmisin kız sabaha kadar oturuyon :)ben buradayım siteden pay isticem artık kurucu ben kadar yok piyasada:)) sana da alkış bety
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?