25 kiloya veda günlüğüm

tebrik ediyorum canım kendini tutup yine sağlıklı bir menü çıkarmışsın tartıldınmı canım

betycim sporlar yapılmış kahvaltında çok sağlıklı günün geri kalanıda çok hafif geçirirsin inş

mesajlar karışmış kızlar 14 eylülde okula başlıyorum o zamana kadar şöyle bişey yapayım diyorum akşam yemekleri çorba salata yapsam hergün nasıl olur sizce
bence yap canım iyi olur ama dayanamayıp daha kötü olacaksan hiç başlama

bu hafta hepimiz bol eksili bir hafta geçirdik çok mutluyum

Kızlar bugün toplantıda gene baklava vardı.NE CEKTİM Ben be! Neyse bugün kolay atlattım bi çatal tadına baktım gönderdim tabağı.. Vay anam küçükken alamazdik yiyemezdik.şimdi alabiliyoz gene yiyemiyoz...

[QU2448943, member: 464270"]ödemi atmışsın işte bu kadar yarında 72leri görürsün betycim[/QUOTE]
Ay kiz heyecanlandirdin beni gercekten olabilirmi acaba

kısır döngü canım her türlü yiyemiyoruz az sık dişini bayramda yersin baklavaları sonra yeniden sıkarız aldıklarımızı fazlasıyla veririz

[QU2448943, member: 464270"]ödemi atmışsın işte bu kadar yarında 72leri görürsün betycim
Ay kiz heyecanlandirdin beni gercekten olabilirmi acaba[/QUOTE]
sporunu yap yediklerine dikkat et verirsin tabiki 300 gr mı veremeyeceksin canım

kızlar ben misafirliğe gidiyorum ama cısları yemeden geliyorum

geç kaldım bugün kızlar günaydın hepinize bugün moral bozuk 69,8 geldim dikkat ettiğim halde neden olmuştur bide tuvalete gidemedim çok rahatsız hissediyorum.. bety21 ilk öğretimim ama uykuyla pek aram yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…