Günaydınn akşam çok az yediğim için sabah direk muftfağa saldırdım amaaa hergün yediğim gibi yedim doydum :)
Bir kupa nescafe
Bir dilim tbuğday ekmek iki kk peynir 3 zeytin çeri domates sivri biber:)
Birazdan bir naneli yeşilçay içicem iştahımı azaltsın diye....
betycim sporlar yapılmış kahvaltında çok sağlıklı günün geri kalanıda çok hafif geçirirsin inşkahvaltı:1,5dilim ekmek,acı sos,krem peynir,4 zeytin
acı sosu kendim yaptım hemen tarifini vermek istiyorum acı ya sabah sabah metobolizma hızlanır.
domatesi rendeliyosun,acı süsü biberi ve sarımsağı rondoda çekiyosun.domatesi ocağa koyup kaynayınca biber sarımsak ve tuz atıyoruz.oldu....isterseniz sıcak sıcak kavanoza koyun yeni bi kapakla kapatın ters cevırın soğuyunca kaldırın bu da oldu kışlık acı sos :))))))))
bence yap canım iyi olur ama dayanamayıp daha kötü olacaksan hiç başlamamesajlar karışmışkızlar 14 eylülde okula başlıyorum o zamana kadar şöyle bişey yapayım diyorum akşam yemekleri çorba salata yapsam hergün nasıl olur sizce
Evet canim bugun73.2 ciktim.dün 74.3du demekki odemmis.bugün daha sıkı tutmaliyim malum yarın tartı gunubetycim sporlar yapılmış kahvaltında çok sağlıklı günün geri kalanıda çok hafif geçirirsin inş
ödemi atmışsınEvet canim bugun73.2 ciktim.dün 74.3du demekki odemmis.bugün daha sıkı tutmaliyim malum yarın tartı gunu
kısır döngü canım her türlü yiyemiyoruz az sık dişini bayramda yersin baklavaları sonra yeniden sıkarız aldıklarımızı fazlasıyla veririzKızlar bugün toplantıda gene baklava vardı.NE CEKTİM Ben be! Neyse bugün kolay atlattım bi çatal tadına baktım gönderdim tabağı.. Vay anam küçükken alamazdik yiyemezdik.şimdi alabiliyoz gene yiyemiyoz...
Ay kiz heyecanlandirdin beni gercekten olabilirmi acaba[/QUOTE][QU2448943, member: 464270"]ödemi atmışsınişte bu kadar yarında 72leri görürsün betycim
benimde akşama misafirim var 1kase çorba içeceğim sonra temizliğe girişeceğim yeni geldim evekızlar ben misafirliğe gidiyorum ama cısları yemeden geliyorum
kız senin misafirin hiç bitiyormubenimde akşama misafirim var 1kase çorba içeceğim sonra temizliğe girişeceğim yeni geldim eve
neden olduğunu kendinde belirtmişsin bilmeden zaten tatlı kuşum :)geç kaldım bugün kızlar günaydın hepinize bugün moral bozuk 69,8 geldim dikkat ettiğim halde neden olmuştur bide tuvalete gidemedim çok rahatsız hissediyorum..bety21 ilk öğretimim ama uykuyla pek aram yok
kuzum o kadar farkedermi yaneden olduğunu kendinde belirtmişsin bilmeden zaten tatlı kuşum :)
ödem de olabilir sen ne yediğini biliyorsan eğer nasıl kilo alabilirsin ki kuzumkuzum o kadar farkedermi ya
ya kilo bildirimi günü ödemmi olurödem de olabilir sen ne yediğini biliyorsan eğer nasıl kilo alabilirsin ki kuzumne kadar fark etti ki bu arada
olabilir ödemler her yerde her an karşımıza çıkabilirlerya kilo bildirimi günü ödemmi olur500 gr artı çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?