birkaç kilo olsaydı kendimi duvardan duvara vururdumolabilir ödemler her yerde her an karşımıza çıkabilirler500 gram mı Allahım bende bir kaç kilo çok çıktın sandım kız çatlakmısın sen ödemdir o cidden takma bile kafana
olmaz ama böyle sen her gün çıkıyorsun çok yanlış bir hareket bubirkaç kilo olsaydı kendimi duvardan duvara vururdumbakim yarın sabah ne çıkacak
bu hafta öyle oldu haftaya yapmicam bigün 700 gr eksik çıkıyor diğer gün 500 fazla ilginç bir yapım varmış..affet beniolmaz ama böyle sen her gün çıkıyorsun çok yanlış bir hareket bu
tartının kafasını karıştırıyorsun çok çıktığın için kilon hafifte olsa illaki karışıyordur kafası o yüzden dengesiz göstermesi :)bu hafta öyle oldu haftaya yapmicam bigün 700 gr eksik çıkıyor diğer gün 500 fazla ilginç bir yapım varmış..affet beni
:) şekerim bugün kilo bildirimi değil ki yarın cumaya kilo bildirimi günü ödemmi olur500 gr artı çıktım
ya banada aynı oluyo benim dünden bugüne 1kilo 100 gram eksideyim ilginç vallabu hafta öyle oldu haftaya yapmicam bigün 700 gr eksik çıkıyor diğer gün 500 fazla ilginç bir yapım varmış..affet beni
o araya öncesi yazacaktım atlamışım:) şekerim bugün kilo bildirimi değil ki yarın cuma
sanırım haftalık tartılmak daha iyi olacakya banada aynı oluyo benim dünden bugüne 1kilo 100 gram eksideyim ilginç valla
işler güçler tatil bitti tabi sanacanım kaynanamgil gitti akşama 2 arkadaşımı çağırdım müdür bizi zümre başkanı yaptı tutanak mutanak yapacaz
fasulye yeseydin daha sebze yemeğiakşam menü 1dilim biberli ekmek 3kaşık yeşil fasulye 1lokma ekmek
ben hiç doymadım ya
yarın baya bi eksi çıkacaksın bence canımara : 6-7 üzüm
akşam : 2 kepçe yoğurt çorbası salatalık
bugün saçma sapan bir düzen oldu geç kalkınca..bide kahve içiyorum yine kızlar sizlerin menüler sporlar neredebety21 cim hariç
geçen haftadan daha az çıkacağım kesin ama bişey var bende anlamadım gitti karnım çok şişyarın baya bi eksi çıkacaksın bence canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?