- 10 Ağustos 2015
- 737
- 1.014
- 113
- 27
Kızlar nerelerdesiniz akşam menüm
Bir kase tarhana çorbası yoğurt bir kare patlıcan böreği 3 çatal zeytinyağlı fasulye
Spor 40 dakika yürüme bandı 20 dakika karın, yan karın hareketleri hoca eşliğinde:) yarım saat yüzme pestilim çıktı gene:)
Bir kupa nescafe içtim biraz önce :)
belki bende sana eşlik ederim canımkizlar ben bu adet donemim cok halsiz geciyo ve menulerim sasti biraz elimden geldihince uymaya calisiyorum ama giremedim pek su donem bitsin hemen bi ayran detoksu yapcam
bence çok güzel canım zaten normalde 1kiloya 1cm incelme oluyor ama spor yapınca daha çok inceliyorsunGünaydınn
Bugün tartıda 100 gr fazla çıktım
20 gün önceki ölçülerim 106-91-114
Bugünkü ölçülerim 103-88-110
Ehh fena değil gibi ne dersiniz
Çok güzel canım yürüyüşünü yapmışsın bende sporumu yaptım :) yapmayacağım diye gittim dayanamadım başladım iyi oldıu gidince zorunlu hissediyorum kendimi :)ara : nescafe
akşam : 2 haşlanmış yumurta (küçük olduğu için) yarım dilim peynir salatalık maydanoz 1 dilim buğday ekmeği 3 siyah zeytin 8-9 dilim patates kızartması 2 bardak çay
ara : 1 bardak türk kahvesi
spor : 35 dk yürüyüş
bugün bende böyle kimse yok ama ben yazmaya devam ediyorum
aynen yapmayınca kötü hissediyorum sende iyi yapmışsın bizden başka kimse yok vallahiÇok güzel canım yürüyüşünü yapmışsın bende sporumu yaptım :) yapmayacağım diye gittim dayanamadım başladım iyi oldıu gidince zorunlu hissediyorum kendimi :)
Evet canım yaa bugün ikimiz kaldık genede güzel geçti günümüz paylaşımlar çok olunca daha iyi oluyoraynen yapmayınca kötü hissediyorum sende iyi yapmışsın bizden başka kimse yok vallahi
aynen kalabalık daha güzelEvet canım yaa bugün ikimiz kaldık genede güzel geçti günümüz paylaşımlar çok olunca daha iyi oluyor
bugün bende çok acıktım ama durdurabildim umarım ilerleyen saatlerde yemem bide bu hafta hiç tartılmiyim dedim ama zor duruyorumben geldim millet. sürekli aç hissettim kendimi saçma sapan bi gün oldu.aralarla birlikte 6 öğün oldu az ama sık yedim.halada süt içmeye sulandım geri vazgeçtim.sporda yok bugün bende.
benim için kötü bi gün oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?