tut canım iyi gidiyosun maşallah.bende bi boğaz var 3-4gün zor tutuyom sonra bi patlama yaşacak seviyeye geliyom.neyseki az az yiyerek geçirdim günü.umarım yarın toparlarım kendimibugün bende çok acıktım ama durdurabildim umarım ilerleyen saatlerde yemem bide bu hafta hiç tartılmiyim dedim ama zor duruyorum
iyi gecelerii geceler millet..
mrb canım hoş geldin ne kadar sürede verdin 5kiloyuMerhaba arkadaslar bende kilo vermeye ugrasiyorum dukan diyeti seyirdeyim 97 ile basladim 92 kiloyum hergun 5 mil leslie yapıyorum hamişken kilo aldım 76 ile hamile kaldım doğumdan sonra 100 kiloydum oğlum 1 yasındayken 76 kiloya inmeyi basarmıştım boyun 175 çok güzel olmuştum ama geri aldıminş tekrar basarırım sizde destek olursanız
güle güle canım bizim içinde eğlen.yemekli düğün için korkma genelde porsiyonlar küçük olur bol bol oyna yak onları :)Günaydınn kızlarr bugün yine hareketli bir gün beni bekliyor birazdan havuza gidicez sadece yüzme eğlenme:) spor yok bugün ara verdi hoca...
Akşamda düğün var yemekli ondan çok korkuyorum ama güzel geçecek günüm biliyorum
Bugün uğrayamayabilirim. yarın tekrar canlı bol paylaşımlı bir günde görüşürüz:)
vallahi 1 saat anca oldu uyanalı tatilin son günleri olunca kasmıyorumroxen2303 uyuyormusun kız hala kalk çabuk daha bi sürü spor yapacan
son haftan değil mi canımsabah : tavada yarım yumurta yarım dilim peynir salatalık çay 1 elma 1 dilim buğday ekmeği
malesef son haftason haftan değil mi canım
vayy içli köfte bayılırımöğle menü:1kase çorba 1içli köfte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?